- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс, но как да го накарам?
Здравейте! Бих искала да се допитам до вас, като по-разумни. На 15 години съм. Имам приятел (15 години). Проблема е там, че аз имам изключително голямо желание за секс и всичко останало, свързано с тази неземна наслада, той даже и не подозира. Въпреки голямото ми желание, никога не съм го правила. Той също не е, сигурна съм. Как да го накарам да го направим? И ако се съгласи - къде е по безболезнено: в дупето или отпред? Последният ми въпрос: хубаво ли е да ми свършва в устата?
Благодаря Ви предварително!
така.. мило момиче аз съм на 14 .. и с приятеля ми ходим 1 година той ми беше 1-вия но той беше правил секс аз не.. и много пъти се бяхме натискали и целували страстно докато един път не издържахме и така стана..та сега към темата от личен опит: според мен за да го накараш .. трябва или да си поговорите да му обясниш че го искаш или да го нападнеш с целувки страсни и готини от което би трябвало да му стане. и ако всичко е ок то по-добре отпред да проникне..и за дали да ти свършва в устата това вече ти трябва с времето да прецениш
И ако все пак започнете да го правите-умната !
Успех![]()
![]()
![]()
.....Love You Forever..........
awe eiiiiiii
tova pokolenie na4iiiiii...
gre6ka-tezi hormoni na4iiiiii
Според мен направи така докато се целувате "страстно" някой път го хвани за кура и почни да го "мачкаш"докато не му стане и като му стане той ще се досети че искаш да те чука и съответно ще те прасне!
Hah. Zvuchish kato macka za golqma naslada.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Ne mislq che e trudno da nakarash momche na pravi seksi ne mislq che imash nujda ot cql kup syveti , zashtoto kogato se sluchi edva li shte se opitvash da si spomnish koi kakvo ti e kazal.To prosto si stava!Tyi che davai smelo i typo!
![]()
Truth is only skin deep
![]()
![]()
Да ти имам и проблема 1 да ти кажа в повечето случаи момчето иска повече секс от момичето следователно той го сика повече от тебе. Щом ходите и ти го искаш просто му го кажи следващият път като се осамотите и работата ти е в кърпа вързана(според мене).
![]()
![]()
![]()
Поради технически причини потребителът не го ебе ...
хората ти го казаха. той 100% го иска, просто не ти го е казвал за да не те притиска. кажи му че искаш, и после просто постоянно си носи презарватив за когато имате възможност.
Welcome to the end of the thought process.
pravi go kadeto si iskash sus prepazi sredstva i takaka na tatuk no ne si pravi takiva iluzii 4e moje da ostanesh razo4arovana i daje otvratena ti si mislih 4e shte e super golqmata maniq no moje da ne e 4ak taka
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
15 godishna pita - 14 godishna i otgovarq ....gg
The Spark
Ox mi kak da go predizvika6 li ni pita6???ne znae6 li koe vyzbujda priyatelya ti?
Ama spored men baya 6e se izmy4i6 kato go napravi6 s 4ovek bez opit ama ti si precenya6...........
ina4e otnosno tova otpred ili otzad - mii otzad si e po-bolezneno . . . v smisyl ne i ot pyrviqt pyt de ,oba4e pove4e kef 6te ti dostavi otpred![]()
a dali da gylta6 - mi ako ne te e gnus ,davai![]()
Първоначално написано от PlamM
+1
А доколкото мом4ето... срамува се да ти каже или покаже /ли4но мнение/ затова няма да е зле ти да направи6 "първата стъпка" .![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Първоначално написано от Forever_love_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Намеции - шари си ръцете , целувай го по-палаво , говори му за секс....
Фани го някоя вечер и![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
СЕКСИ ТОВА ТВЪРДЕНИЕ ВЪОБЩЕ НЕ Е ВЕРНО ЧЕ МОМЧЕТАТА ИСКАТ ПОВЕЧЕ СЕКС ОТ МОМИЧЕТАТА...Първоначално написано от mnoo_gotin_m
жените като не говорят и не показват ( в повечето случай), че искат секс не означава, ЧЕ НЕ ИСКАТ ДА ПРАВЯТ СЕКС. А за останалото мисля че ще е по добре направо да го хванеш за .... и вече ти си знаеш...какво да правиш....
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ
Тази вечер, той ме беше поканил да гледаме филм. А по време на филма какво стана тя-една!Както бяхме един до друг и се разцелувахме, ама бившото ми гадже "вода ще му носи". Невероятно-така се бяхме разгорещили, че аз направо му го казах. Не изглеждаше на човек, който би отказал подобно нещо. От форумите тук, до колкото бях чела за френската приложих всичко и то наистина действа безотказно. Спи ми се иначе бих ви разказвала още!
[quote="Forever_love_"]така.. мило момиче аз съм на 14 .. и с приятеля ми ходим 1 година той ми беше 1-вия но той беше правил секс аз не.. и много пъти се бяхме натискали и целували страстно докато един път не издържахме и така стана..
при мен беше абсОлутно същото![]()
...а колкото по темата ..поговори си с нег0 на темата!!!кажи му какво искАш
![]()
![]()
Първоначално написано от {DreaM_GirL}
Ооо, не забравяйте презерватива !!!
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)