- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Няква програма
Хора вярно ли е че има няква програма за разбиване на пароли?Ако да може ли да ми кажете от къде да си я дръпна![]()
Има. Обаче нямаш годинки, за да я ползваш![]()
FUCK EMO !Първоначално написано от Whisskas
nqma!
Est,4e ima ,no edva li sa razprostraneni tuko-taka za da moje vseki,na koito mu e kef da razbiva paroli
Щом питаш има ли значи си новак (казвам го така, за да не е по грубо).Има естествено, ама и да я "дръпнеш" не се надявай да схванеш нещо или да успееш да "разбиеш" паролата на мейл-а на бившето си гадже![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
ама аз не исках да разбивам паролата на бившето ми гадже а на сегашнотоПървоначално написано от smotano-f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пхахахахах,от ВСЯКА една гледна точка е меко казано МАЛОУМНО да нарушаваш ЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО на когото и да е,освен ако не си от ГДБОББбБ и не искаш да намериш някакви дълбоки файлове в което се съмнявамПървоначално написано от sladuranata_777
![]()
Нов човек съм
Пусни му един шпионин. Така освен мейла ще виждаш всичко, което прави на компа сиНо според мен е малко глупаво да го правиш. Още повече, че ако разбере най - вероятно и той ще ти стане бивш
![]()
Да бе вярно.
Ти да не си на 10 че ще му влизаш в пощата
Гадже ти е все пак и ако го попиташ може да ти даде паролата.
А все пак ако има малко познания ще разбере че от друго IP му е влизано в пощата и може да ти стане наистина бивш![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Първоначално написано от slavito007
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има,обади се на НСБОП или ФБР да питашПървоначално написано от sladuranata_777
![]()