.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Време...вкус...

Zna4i...mnogo molq da me izvinite ako ima takava tema...no iskam da popitam...kolko vreme gore dolu trqbva da trae edin polov akt normalno...ili po kolko vie pravite primerno....iii iskam da popitam opitnite momi4eta,..kogato gyltate...kakvo e useshtaneto...za6toto sa mi kazvali 4e ostava nepriqtno 4uvstvo v gyrloto.... ?kakyv e vkusa na spermata !? blagodarq za otgovorite predvaritelno!

Различно е

Hah emi opitai i she vidish kyf vkus ima....ina4e poloviq akt seki put prodyljava razli4no....IDK
    Entombed For live

Град
    Sofia, Bulgaria
    ...

na 6 sym :@:@ vmesto da pishete typi komentari, mojehte da napishete ne6to smisleno i po temata...nqmam dumi...

При всеки времето е строго индивидуално може да е 1 мин може и да е 5-6 часа.... зависи от опита на момчето и колко може да издаржи момичето.Вкуса.... на спермата зависи от доста неща повече може да намериш ако се поровиш малко казвали са ми че според зависи какво си ял се променя.... ако ядеш повече плодове и пиеш сокчета да речем ще стане сладникава,ако ядеш някви други работи може да стане горчива незнам .. порови се и ще намериш отговор на това Само можеш да бъдеш спокоина че не е отровна

Ako i momi4eto i mom4eto sa opitni moje da produlji 5-6 4asa primerno! Vinagi e razli4no !
    Go HarD, Or Go HOME ! ! !

Цитирай Първоначално написано от _|_LolipOp_|_
    Ako i momi4eto i mom4eto sa opitni moje da produlji 5-6 4asa primerno! Vinagi e razli4no !
    bahti 5-6 4asa shte q zaboli DUpet0 apuk i da e ovlajnena 5-6 4asa neznam dali shte moje
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Град
    Sofia, Bulgaria
    zavisi.....moje puk i da e sviknala na 5-6 4asov polov akt
    ...

Nikoi ne moje da me ubedi , che nqkoe momche moje da izdyrji 6 chasa!
    Truth is only skin deep

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Jumper
    При всеки времето е строго индивидуално може да е 1 мин може и да е 5-6 часа.... зависи от опита на момчето и колко може да издаржи момичето.Вкуса.... на спермата зависи от доста неща повече може да намериш ако се поровиш малко казвали са ми че според зависи какво си ял се променя.... ако ядеш повече плодове и пиеш сокчета да речем ще стане сладникава,ако ядеш някви други работи може да стане горчива незнам .. порови се и ще намериш отговор на това Само можеш да бъдеш спокоина че не е отровна
    +10000000000000
    osven tova ako mom4eto e pilo bira ili pu6i mnogo ,spermata e po-gor4iva

Вкуса на спермата е гаден каквото и да е яло момчето и независимо пуши ли или не! Мен винаги ми е пресичало гърлото... А нормално един полов акт трае докато мъжа не свърши или докато не ви прекъснат
    [img][/img]

Град
    Sofia, Bulgaria
    ...

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Jumper
    +

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    от шоколада става сладка

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

Град
    Sofia, Bulgaria
    А ако е ял лайна или дишал пръдня?
    ...

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Трае нормално до 30-40 минути..другото са изгъзици.
    И спермата не е гадна и е безвкусна,просто някои жени се взимат много насериозно и за да се направят на големи разбира4ки,по4ват да спорят дали е сладка,кисела,гор4ива и тн..
    Тя просто се гълта за секунда,не си правиш гаргара с нея..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    Под зелените смокини
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    И спермата не е гадна и е безвкусна,просто някои жени се взимат много насериозно и за да се направят на големи разбира4ки,по4ват да спорят дали е сладка,кисела,гор4ива и тн..
    +1 най-ясно казано
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

[quote="RAWRRR"]Трае нормално до 30-40 минути..другото са изгъзици.
    [/b]

Има вкус на кисели краставички.
    Поразрови се малко във форума за да стигнеш до компетентни отговори на въпросите.Като за начало виж подобните теми по-долу.
    Vitium Mortalis

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    [quote="RAWRRR"]Трае нормално до 30-40 минути..другото са изгъзици.

OK 6tom kazva6,ot dnes zapo4vam da zasi4am i minat li pove4e ot 40min go butam nastrani,vdigam si pra6kite i sme gotovi....ina4e ima opasnost da se "izguzim" nali?!?!?!

a po temata kolko e normalnoto vreme zavisi ot obstanovkata,situaciqta i t.n.na nas rekorda ni e 4 4asa,posle 2 4asa i polovina spahme i posle o6te 4 4asa....amaaaaa ne se bqhme vijdali 2 sedmici!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от dark0s
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    +1 най-ясно казано
    О и аз подкрепям тва мнение.

Град
    At home...
    Цитирай Първоначално написано от taina_18
    На запъртък има вкус! :P Ти на 10 ли си?
    Я недей се прави на интересен/а! По въпроса...нормално е колкото ви харесва...може да свършите за 5 минути, може и за 1 час...(дано схващаш намека...).Апък за спермата...не е като течен шоколад, но не е коооой знае колко гадна

Град
    Sofia, Bulgaria
    ...

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    сексита,зна4и продължителността на секса зависи само от мъжа,а?И ти трябва да се съобразяваш с желанието,настроението и възможностите му?

Не мисля така,аз оби4ам бързия секс и си го казвам открито на вси4ки,и ела да видиш дали някой ще ме "клати" 2 4аса .

дарла,не ми се хвали,аз предпо4итам да накарам за 4 4аса мом4ето да свърши 4 пъти,отколкото само веднъж .
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си