.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Противозачатъчни

искам да пипитам някой ползва ли,какви и колко струват.могат ли да се вземат ако си на 16-17 и вредят ли?

hottie
    Guest

Re: Противозачатъчни

Цитирай Първоначално написано от cat_woman
    искам да пипитам някой ползва ли,какви и колко струват.могат ли да се вземат ако си на 16-17 и вредят ли?
    Има много видове, но няма значение какви пия. Не можеш да ги взимаш ей така без консултация с гинеколог. Той ще прецени дали си на въздраст, дали са ти необходими и т.н. Дали вредят? Според въпрос в този форум. На някой може да врдят, на други не. До тяло и организъм е. Със сигурно трябва да се следиш честичко ако почнеш да ги пиеш.
    Цената им е различна според хапчетата - от 7лв до 20лв някъде грубо казано.

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Попринцип аз знам ,че за години няма значение, но пък има значение месечния цикъл... но задължително се посаветвай с гинеколог !!!!

Годините имат значение ! Не може да си на 12 и да пиеш противозачатъчни.... Посъветвай се с гинеколог ,противозачатъчните мн вредят ,особено ако не ги пиеш правилно
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

godinite nqmat nikakv zna4enie! ima razli4ni vidove i struvat razli4no. genekolg moje da opredeli koe e nai-podhodq6to za teb! nevredqt, naprotiv pomagat s kojni problemi, predmenstrualni bolki i nai-novia dokazan efekt NAMALQVA RISKA OT RAK NA 6IIKATA NA MATKATA! (koito e po-4esto sre6tan ot raka na gurdata)

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Само гинеколог може да ти предпише подходящи!!!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

ами отивай до гинеколога и там си задай въпросчетата
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Ne piq protivoza4aty4ni, no znam 4e ne trqbva da se piqt pone do 15 godini .... nai-dobre idi pri ginekolog 6te te posyvetva nai-dobre

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Катинарче ли ще си правиш че искаш да пиеш от тези вълшебни хапченца?
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

ami... Protivoza4atu4nite sa gotino neshto..no zaduljitelno trqbva genekolog da ti gi predpi6e,zashtoto pri vseki e razli4no..Dali vredqt - Ne mislq - naprotiv..ot tqh se polu4avat razli4ni hormoni,koito ti pomagat .. i dooformqt v polojitelna nasoka ..Predpolagam che nqma nishto losho da vzimash i na 16...no vse pak - genekolozite sa za tova- da ti kajat dali 6te ti se otrazqat dobre ili ne...
    Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си