.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Въпрос за разтежа...?

Sega wyprosa mi e takyw - az sym 172,15 godishen. Iskam da porasna oshte, no pri polojenie che bashta mi e samo 178 ne znam kak shte stane tova. Kato cqlo iskam nqkoi da mi razqsni kak stoi vyprosa s rasteja.
    Btw, imam 1 fr deto e 190 i e nai-visok ot semeistvoto i tova mi dava nqkakva nadejda ama az shtom do sega ne sym posarnal dostatychno za koga veche I tova e.

Редактирано от-Цвети
    Нарушена 1-ва точка от правилника!

Град
    дупката на геврека
    ае до 20-21 ше растеш споко (само дето ше е по по-малко)

Град
    тРоЯн
    играи много баскет

parvo se raste do 18 godishna vazrast pri mom4etata i do 16 pri momi4etata,
    vtoro za da rastej igrai 4esto basket ili se zapishi na pluvane, volleyball-a sashto pomaga.Ima veroqtnost ot polza i ot yoga uprajneniqta.
    Nai banalnoto, no sashto vajno e da qdesh mn salati, plodove i MLQKO..Ako iskash moje da si vzemesh i nqkakvi vitamini za rastej ili kombinirani vitamini i minerali [za celta pitai li4niq si lekar]..
    I posledno nedei da trenirash sportove kato: vdigane na tejesti, akrobatika, gimnastika, usilen fitnes, zashtoto te samo nabivat i spirat razvitieto na kostite..
    Ako pravish vsi4ko tova do 2 godini sa ti garanntirani oshte 5-6sm apak i da ne porasnesh koi znae kolko, rustta ti e normalen i ne mislq 4e imash povod za pritesnenie sled kato ti ostavat oshte 3 godini rastej

Супер фен
    Град
    Панацея
    пий L- glutamin в магазин за спортни добавки можеш да го намериш . Ама може да пъпчасаш 0т нег0 !! зависи 0т 0рганизма ти
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    parvo se raste do 18 godishna vazrast pri mom4etata i do 16 pri momi4etata,
    vtoro za da rastej igrai 4esto basket ili se zapishi na pluvane, volleyball-a sashto pomaga.Ima veroqtnost ot polza i ot yoga uprajneniqta.
    Nai banalnoto, no sashto vajno e da qdesh mn salati, plodove i MLQKO..Ako iskash moje da si vzemesh i nqkakvi vitamini za rastej ili kombinirani vitamini i minerali [za celta pitai li4niq si lekar]..
    I posledno nedei da trenirash sportove kato: vdigane na tejesti, akrobatika, gimnastika, usilen fitnes, zashtoto te samo nabivat i spirat razvitieto na kostite..
    Ako pravish vsi4ko tova do 2 godini sa ti garanntirani oshte 5-6sm apak i da ne porasnesh koi znae kolko, rustta ti e normalen i ne mislq 4e imash povod za pritesnenie sled kato ti ostavat oshte 3 godini rastej
    растеш до 20-21 г0д !!
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Мездра
    Не мисля че това е най важното (растежа),а и почти няма значение бащати колко е висок аз съм по висок от моя

Az na 15 bqx lev i dvaiset a ti do 21 mislq 4e 6te stane6 malko pove4e ot 190 a ako iska6 rqzko da porasne6 trqbvat ti 2ma priqteli s koli 4 vajeta za krakata i racete moje i 5-to za vrata vrazvat te i tragvat leko po leko v protivopolojni posoki a moje i mnogo rqzko da nastapqt gazta no napravete klip iskam da gi vidq
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    tam!!! (love) ~>
    Растежът приключва окончателно на 25

Btw treniram leka atletika propusnah na kaja tfa pomaga ili vredi ?

Ето тук има една изпитана рецепта,ако може да се нарече рецепта де

Град
    дупката на геврека
    Цитирай Първоначално написано от GerSity
    Растежът приключва окончателно на 25
    е да ама не при сички и не всичко май (е поне не е на 18 тоя ма разби)
    важното е че дитйету ше порасне щото има време..(въпреки че пак има малко гени)

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Аз съм 190 , с тенденция да порастна още ...
    Майка ми и баща ми са по-ниски от мен ... тва не значи , че и аз ще съм толкова висок колкото тях ...
    Просто си е до това как се храниш ,и колко от храната ти организма използва за да порастнеш

На 17 години съм..

До 20-21 Години има време , а както са написали преди мен , може идо 25 ... може да станеш 180+ без проблем .. зависи просто..

Айде , късмет ..
    Напред и Нагоре
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си