- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Bike,skate,blade,freerun,freerun
Тук отварям темата за по нетрадиционните спортове (които не се тренират,а си ги спортyBаш за кеф).Кажете си мнението кои от изброените горе най-много ви раджа
Za mene e Bike (freeride , durtjump , downhill)![]()
![]()
http://www.sibir.bg/index.php?page=v...6&VideoID=3427 tova s1m az predi karax bladeri ako vi e t1mno clip4eto markiraite go s mi6kata :> da poqsnq karam na 1 krak no tova be6e otdavna![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
sK8 OR dIE \/
От freerunът ме зарибява само вертикален wallspin.
Предпо4итам си волтовете и пресижъните на паркура.Много по-трудно е да ско4иш от един рейл на друг,които са на метър и половина един от друг, и да се задъжиш стабилно на него,отколкото да направиш задно салто.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
az do predi 3 godini karah stabilno bike ama stanah golqm i po-typ i taka izostana neshto... makar che sega pak imam idei da se zanimavam ama trqbva malko pari da se spechelqt i naj-nakraq bashta mi da se navie da si sloji bagajnik na kolata, za da stava po elsno pridvijvuneto zashtoto na sobstven hod mi e dalechko planinata![]()
Freerun ама не се занимавам ;P
skateeeeeeeeeeeeeeeee 4everrrrrrrrrrrrr
![]()
Кефех се на стрийта с колело и понеже няма парички за 26-ца мислех да си зимам хикс, ама всичките ми приходи отиват във фотографията и няма да стане.
Freerun от година и половина..
Glory,Glory Manchester United!!!
Ми фрееран и го тенирам от месец......
ee i az praq grafiti ama samo na list ...freerun ve4e dve godini i basket malko za kef
ako nqkoi dr prai grafiti da ka4i 4e mi e interesno za stila na vseki
![]()
![]()
![]()
Lo0k a7 m3 ...!
Първоначално написано от tqnko
блейдъри са самите хора, които карат Блейдове. Интересно как си карал хора...![]()
Еми кефя се на всеки един от тези спортове,но съм по-активна просто като фенВ смисъл,само фрийръна не съм го мъчила...Е,скейт мнооого,много малко съм карала,само ако някой приятел/ка си носи дъската...Ролери съм карала,колелото е ясно...
![]()
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
sk8 and freerun
ям баби
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Поредната чиста доза поза...Поздраления. Всичко, родено на улицата е част от фешън кора...
занимавам се и с траял малко
аз сега се пробвам с блейдове ама неща не ми върви много![]()
и този ден се будиш
объркан се чудиш
какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
червеното вино и късчето хляб
спомени в сърцето си пазя
Занимавах се с екстремни спортове от доста време (10 години).Pipe/park/airbag snowboard,parkour,wakeboard,freestyle motocross,vert/street inline skating,sky-diving...След снимки,интервюта по списания,клипчета...куп състезания,счупена ключица,вадено рамо,почупени китки,безброй пуквания и какво ли още не трябваше да спра всичко това...Защо?Дясното коляно се износи...прецаках си левия минискус...Още ми е мъчно...Та след всичко казано искам да кажа на по горния коментар "Аааа позьори" Да ходиш някъде с една двуцевка,да си я сложиш в остата и да дръпнеш спусъка.Това,че има дългокоси момченца на НДК със скейтове и най-голямото му падане е ожилване от оса не значи,че всички сме позьори.Екстремните спортове са религия.Но вие никога няма да разберете за какво става на въпрос...Какво е адреналин?Вие знаете какво е кафене
.Колеги пазете се.Имайте едно на ум,и винаги с протекция
.Надявам се след време пак да съм на линия
![]()
дадох маса пари за BMX, а сега седи в гаража ...
Time is all I got