- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Bike,skate,blade,freerun,freerun
занимавам се яко с DOWNHILL и сега сабирам пари за некоя машина :P![]()
От велосипеда по зверско няма Казва ти го човек който кара колело от 4 годишен сега сам на 15
Карам блейдове за кеф когато нямам тренировка най вече в неделя понеже другите дни тренирам по 3 пъти дневно![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
авторе, ти защо си ми взел аватара бе?
иначе и аз по чукарите ходя с байка, но си спуках рамката и сега събирам кинти за нова..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Планинско колоездене - спускане и скокове. Бях почнал да правя трасе във Варна, което недовърших.
Скачал съм преди време, а сега въртене на пой (Ако може да се нарече екстремен спорт.... ама си е улично изкуство)
Преди тренирах Паркур .. и сега ми се тренира, но няма желаещи вече ..
сега в училище се занимавам с танци /hip-hop/ и даже вчера водих групата, но нещо не ме влече толкова ..
като цяло съм тренирал много неща, кои екстремни кои не ..
за екстремно приемам скачене с бънджи, скачане с папарут /недовършено/, или каквото и да е с висока скорост ! без шофиране > това си е самоубийство =]
"Изхитрихме се чрез технологиите да си създаваме свят, който не ни се налага да опознаваме." Макс Фриш
Фрийрън вече 3 години и отгоре![]()
Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...
Много съжалявам за коляното ти!На никой не го пожелавам!Първоначално написано от w33d
Иначе от скоро се занимавам с брейк и стрийт трикинг.
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
преди година или 2 се занимавах с паркур след това почнах за няколко месеца скейт да въртя като ми омръзна скейта са зарибих по байковете и за ся си карам байка... :P
фрийрън ама само волтчета правя от салтата ме болят краката и даже още ме болят![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Това е лошо!Контузвал ли си се?Ако не ти минат отиди на лекар!!И винаги АМА ВИНАГИ загрявай преди тренировка!!Първоначално написано от awerw
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
Skate and Freerun![]()
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
даунхил -.-