- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Програма за снимки..?!?!???
Здравейте, значи трябва ми прогама за снимки да може да доближи снимката и така доближена да остане.. сеедно да изреже др. част от снимката.. ако някои знае такава плс да ми каже спешно е![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
ACD See![]()
![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Аз това го правя с Microsoft Office Picture Manager. Имаш я на компа с офис пакета. Десен бутон на снимката -> Open with -> Microsoft Office Picture Manager. И там в програмата Edit -> Crop (или нещо подобно) и задаваш коя част да се отреже![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
мерси многоо![]()
![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Не съм убедена, че го казваш на мен, но моляПървоначално написано от SwEeT_PriNceSsS
![]()
Nothing but you
I'm addicted to you...
ima li zna4enie?Първоначално написано от chocolate`kiss
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Кое да има значение? Не си преписвам чужди заслугиПървоначално написано от tqnko
![]()
Nothing but you
I'm addicted to you...
mi kato nesi prepisva6 4ujdi zaslugi ne pi6i v temataПървоначално написано от chocolate`kiss
Е защо да не пиша, като съм искала да помогна на момичетоПървоначално написано от tqnko
Стига флософства (поне не толкова неграмотно)!
Nothing but you
I'm addicted to you...
dYbRe Be Ne Mi Se kArAi :>Първоначално написано от chocolate`kiss
Peace V![]()
Nothing but you
I'm addicted to you...