- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отечествен Фронт - Анорексията !
Ето и клипчета :
Първа част
Втора част
Трета част
Четвърта част
Пета част
Ето още едно мнение,което ми хареса.Така е,момичета заради момче НИКОГА не отслабвайте не си заслужава.Една моя позната ми го каза.Милата преди била 55 кг,а онзи идивид лигав,я накарал да отслабне,защото била дебела...и сега тя е 44 кгПървоначално написано от _siNNer_
Не го правете,ценете здравето си....момчетата не заслужават подобни жертви.
![]()
Аз искам само да питам момиченцата, които искат постоянно да слабеят чрез егати зверския глад, който всъщност няма нищо общо с диетите (в които впрочем се храниш, а не гладуваш...) - вие наистина ли предпочитате да приличате на тапицирани скелети, вместо хем да изглеждате добре, хем да има поне за какво да се хване мъжа до теб.
Мъжете харесват добре сложени жени. Да не е лоена топка, разбира се, но поне като я докосват да не усещат само едни ребра...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Мерси за клипчетата _siNNer_.Сядам да го изледам.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Като видях това момиче направо се уплаших.Тя си е направи жив скелет.А както я дадоха преди как е изглеждала не мисля, че е била дебела, а напротив - била си е много добре.Но всичко става заради някакви тъпанари, които ще ги има винаги.Просто не трябва да им се обръща внимание.Да отслабнеш с 2-3 кг не е зле, обаче това не е начина.Най-добре се отслабва със спорт и подходящ хранителен режим (който не включва ограничаване на необходимите за организма мазнини, въглехидрати, витамини и т.н.).
Ужас сега разгледах частите,но повече превъртах.Обаче забелязах,че доре сега да се осъзнава,когато я попитаха сегашните или предишнити кг тя се зямисли...не отговори веднага.Май още не се е оттърсила от тази фикс-идея съвсем.Преди е била по-хубава,но човек трябва да знае къде да спре,защото положението в момента плаши...
Дензъл Ребеловски
Преди малко изгледах и 5-те части от-до![]()
Гледката е потресаваща, кулминацията настъпи когато се съблече по бански.Все бях виждала снички на анорексички, но пък чак толоква фрапантни кадри-никога!
Каквито и коментари да напарвя относно здравословоното състояние на Ния, няма как да подобря живота и.Жалкото е, че се е стигнало чак до тук.Жалко е, че комплексите и подигравките на познатите и, относно визията и преди години са я довели буквално до дъното.
Дори и да се стабилизира, тя на дали някога ще бъде същата.Психикита и е разбита и не може току така да се върне жизненото, пък и макар и пълничко момиче, което е била преди години.
Много е важен призива, който се отправя от екрана на "Отечествен фронт", а именно че не винаги съвършенството носи щастие, по-скоро стремежа към идеална фигура.Няма смисъл от това да гладувате за да се харесвате на околните.Ако ви обичат и ценят, ще ви възприемат такива каквито сте.Ако ли пък не, просто не са заслужили каквото и да е внимание.
Запомнете-СПРЕТЕ ДА ПРАВИТЕ КОМПРОМИСИ С ТЯЛОТО СИ.НЕ ГЛАДУВАЙТЕ, ЯЩЕ ЧЕСТО ПО МАЛКО И ПИТАТЕЛНИ ХРАНИ.БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ, А НЕ ЖАЛКО ПОДОБИЕ НА ЧОВЕК!!!!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
az ot malka sam vmanie4ena da sam slaba ..kato malka bqh dosta debeli4ka i v 4 klas otslabnah s 10 kg smqtaite kolko se bqh vmania4ila pak bqh dete ! sled tova nqmah 4ak tolkova problemi opitvah se da slabeq no max 4 kila i t.n. no v 6 klas lqtoto bqhme na lager ..bqh 46 kg nishty ne qdoh pak bqh 1.68 visoka! bqh si klioshta! vs mi go kazvaha no az se vijdah debela ama ujasna ! i nqkoi sega si vikat tq e bila ebati glezlata ! no ne e taka prosto tva e bolest na psihikata ..bqh na praga da se razboleq .. no sled 2 sedmici sled lagera otidoh na more i tam neshtata se stabiliziraha i po4nah da si qm normalno.. 4e taka .. vajnoto e da se osuznaesh .. tva e kato narkoticite trqq si izlekuvash mozaka ;]
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
вчера докато си стоях на компютъра най-добрата ми приятелка ми се обажда по телефона и ме закопа с думите "обърни на Нтв...ако продължаваш в същия дух ще станеш като нея" добре обърнах и в мига, в който погледнах онемях.... когато я слушах как разсъждава и въобще как говори ... сякаш слушах себе сиаз наистина не съм слаба осъзнавам и, че не съм някаква дебелана "с разплути месища" както се изрази някой по-горе, но осъзнах и, че съм една потенциална анорексичка ...
и сега мн ще кажат "ами ок какъв ти е проблема щом приятелите ти те приемат такава каквато си, а и сама казваш, че не си дебела" проблема е на психическа основа и е мн по-трудно да се пребориш ...
Ch0c0la73 "az ot malka sam vmanie4ena da sam slaba ..kato malka bqh dosta debeli4ka " твърде познато ми звучи
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Съвсем случайно докато превключвах каналите попаднах на Нова....и бях потресена!!! Никога не съм си представяла, че може да съществува толкова слаб човек. Според мен Ния е била много хубава, изопщо не ми изглеждаше пълна на снимките, които показаха...Напълно съм съгласна с нещата, които каза Мартин Карбовски, за това че всичките реклами и призиви за идеалност и ствършенство ни съсипват...
Аз не съм с идеална фигура...винаги съм искала да отслабна, правила съм доста опити и дори в момента се ограничавам от някои храни...но има моменти в които се замислям, дали наистина си струва една такава жертва....
Миличка, едно да се ограничаваш от тестени храни, захарни изделия и т.н, съвсем друго е обаче да спреш да се храниш.Първоначално написано от Maimunche_f
Ти защо толкова много искаш да отслабнеш, заради самата себе си или?![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ЦвЕтИт0 съгласна съм с теб, но все пак всеки тръгва от там - ограничение на сладкото, тестяното, газираното, ... Пък и не само анорексията е болестта, която може да се развие вследствие на всичките диети и лишения, вярно най-страшната и опасна, но не и единствена...
А що се отнася до мен...искам да отслабна заради самата себе си, за да се чувствам добре и да имам самочувствие! (И все пак не съм някоя дебелана...просто има какво да се пипне)
Лицемери сте всички..Тука ми се правите на праведни и на мн толерантни и "ма 70кг не са толкова много" а само няколко теми по-надолу разправяте на някакво момиченце че 54кг при ръст 1.58 са много и че при ръст 1.70 е нормално да си 49-50кг и че в днешно време трябва да си под 60кг независимо от това колко си висок защото иначе обществото те отхвърля. А я кажете колко от вас са поглеждали с погнуса някое по-пълно момиче и са го критикували само защото не носи S ами M или L? И колко от вас са започвали диета и им се иска да свалят килограми дори и да знаят че теглото им е перфектно за ръста и дори би трябвало да качат? На мен лично мн често ми се подиграваха като бях точно на 14-15 заради теглото ми.. Започнах да не ям,повръщах,направих опит за самоубийство защото осъзнах че нямам достатъчно силна воля да отслабна толкова колкото трябва за да ме харесват а ако другите не ме харесват тогава за какво да живея... Слава Богу след като изчетох доста "умни" както им викам аз книги и с подкрепата на семейството си успях да осъзная че не живея заради другите и че винаги ще има хора които ще ме харесват и обичат независимо от това колко точно тежа...Сега почти 4 години след целия този ад отново искам да отслабна но за себе си и не рязко а постепенно и здравословно и с мярка. Лошото е че мн от вас не разбират до какво може да доведе някого един техен коментар относно теглото му...
Тая тема трябва да я прочетат хубаво 14-15 годишните момичета които пускат теми за диети и т.н. и дано се осъзнаят![]()
Dnes po rano s edna priqtelka si govorih kak iskam da otslabna i tq mi kaza 4e i tq e debela,no tq e dobre.Taka de posle mi prati klipu s tova momi4e i prostoo si vikam na akula boje kak moje tova vseki si kazva na men nemoje da slu4i,no po4va6 s malko i svur6va6 kato Niq.Gledah predi vreme "More ot lubov" bqha namerili takova momi4e neznam za imeto, edna menkenka Ivaila Bakalska mislq 4e be6e,kaza 4e 6te se griji za tova momi4e i misilq 4e e usplq.Tova ne tolkova fizi4eksa bolest kolkoto na psihikata.Trqbva purvo da osuznae6 problema da go vidi6 kato Niq prez sobstvenite si o4i i taka napred.Vsi4ki mi kazvat 4e sum dobre no samo az sum se vijdal po belio mislq da otslabvam no s 4 kila tolkova mi stiga trqbva i da se stegna ne trqbva da se li6avame ot hranata si.Dobre ot skladki i neujni ne6ta da no,ne ne e na4ina da stoi6 i dane qde6 trqbva sport za da ukrepne organizma sled 2 dena organizma svikva i s po malko hrana v smiksul ne da se tup4e6 kato praase znam kak e taka de momi4et nedeite se vmania4avate.
В предаването често се говореше, че целта му е да накара момичетата да се хранят. А повечето форумци не са издържали когато са видяли Ния и това ги е изплашило. Да ама на мен НЕ МИ ПОВЛИЯ НИКАК ДАЖЕ. Аз съм 1.67м и тежа 49кг и ще отслабна. 1во място- слаб2ро място- здрав. Изгледах всичко и не ми стана никак неудобно от гледката, даже се възхищавам на решителността й.
п.с. Знам, че повечето форумци ще реагират така-![]()
![]()
. Взела съм решение и само да ми паднат в ръчичките онези хапченца... трудно е да предизвикваш повръщане с пръст.
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
И какво хвалиш ли се? Или искаш да почнем да те разубеждаваме? Ти сама си решаваш. Тя е искала просто да бъде обичана и вече е разбрала че не това е начина а ти искаш да умреш от недояждане. Жалка си.Първоначално написано от sweet_baby_cool
sweet_baby_cool искаш да повръщаш?Ми ти си решаваш,но накрая няма да можеш да спреш и всичко,което ядеш ще го повръщаш...
Дензъл Ребеловски
оле.. гледах го.. ужас ! Мн ми е жал за това момиче ;( ;( ;(
И аз гледах предаването и просто бях ужасена...Наистина не си струва да се подлагаме на каквото и да било...Браво за темата и дано всички, които пускат теми от сорта "Как да отслабна" първо да прочетат тази!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
И аз гледах предаването и съм ужасена ;( . За всичко трябва да си има граница. А, момичето толкова хубаво било, дано се оправи. Аз също съм пазила диети, но дори не съм се замисляла какво се случва по света. Дано всичко това повлияе на всички момичета, които са поели този път.
It always rains the hardest,on the people who deserve the sun..
Ми гледах предаването и си мисля, че майка й е повлияла доста, и ако диагнозата беше поставена по рано Ния сега нямаше да е 26 килограма.Коя майка ще позволи на 13 годишната си дъщеря да спазва диета?И разбира се цялото семейство се радвало като започнала да отслабва,без значение че се дължало на това, че почти не ядяла.На 21 години тежи 26 и след 1 година тя все още не е качила нито килограм.Най-лошото беше, че когато я попитаха какво ще избере 26 или 70 килограма/едва ли не м/y живота и смъртта/ тя каза, че трябва да си помисли.И аз съм спазвала диети..малко са тези, които не са,но всеки трябва да знае кога да спрe.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Първоначално написано от mIsS-kIsS
Абсолютно същото мисля и аз дори го имам по-горе като мнение.Тя просто все още не осъзнава съвсем...
Дензъл Ребеловски
sweet_baby_cool говориш много агресивно, което значи, че си предразположена към проблема. И не й се възхищавай на Ния, че е отслабнала толкова , защото това е равно на самоубийство. Ти одобряваш ли го?Първоначално написано от sweet_baby_cool
Колкото до родителите - не сте запознати с проблема. Родителя на наркоман може ли да го откаже от дрогата? Положението е същото.