- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отечествен Фронт - Анорексията !
Във случая не става въпрос за 100-150 килограмови ... естествено ,че не е полезно! В случая на Евгения тя е била 70 килограма и не е изглеждала разплута със стичащи се месища ... това е проблем на разглезени момиченца на които ако им кажеш ,че са дебели идва края на света! И не си струва само и само да си модерен да започнеш да отслабваш като идиот и да стигнеш до това състояние!Първоначално написано от formula_1
Ми аз не съм от най-слабичките ... и няколко човека са ми казвали ,че съм дебела ... и кво няма да тръгна да умирам са като имам 2-3 килца повече! Аз си се харесвам така и се чувствам добре - защо трябва да слушам съветите на някой комплексиран на тая тема?а когато сте слаби е много лесно да кажете на някй дебел да се харесва![]()
А и човек вманиачи ли си ,че е дебел колкото и да се гледа в огледалото винаги ще се вижда по-добел от колкото е!
При хората със наднормено тегло също има проблеми - диабет,разширените вени се срещат много по-често при хората със наднормено тегло и какви ли не още куп болести ... анорексията от своя страна също е много страшна ... до колкото знам при анорексиците лечение се започва със психолог ,а и от недостига на храна (ба къв недостиг ... те въоще не поемат храна...) организма започва да се самоизяжда така да се каже ... така ,че и двете крайности са еднакво опасни...но представете си ако на екрана беше 150 кг човек не е ли същото и направо много по страшно