Лицемери сте всички.. Тука ми се правите на праведни и на мн толерантни и "ма 70кг не са толкова много" а само няколко теми по-надолу разправяте на някакво момиченце че 54кг при ръст 1.58 са много и че при ръст 1.70 е нормално да си 49-50кг и че в днешно време трябва да си под 60кг независимо от това колко си висок защото иначе обществото те отхвърля. А я кажете колко от вас са поглеждали с погнуса някое по-пълно момиче и са го критикували само защото не носи S ами M или L? И колко от вас са започвали диета и им се иска да свалят килограми дори и да знаят че теглото им е перфектно за ръста и дори би трябвало да качат? На мен лично мн често ми се подиграваха като бях точно на 14-15 заради теглото ми.. Започнах да не ям,повръщах,направих опит за самоубийство защото осъзнах че нямам достатъчно силна воля да отслабна толкова колкото трябва за да ме харесват а ако другите не ме харесват тогава за какво да живея... Слава Богу след като изчетох доста "умни" както им викам аз книги и с подкрепата на семейството си успях да осъзная че не живея заради другите и че винаги ще има хора които ще ме харесват и обичат независимо от това колко точно тежа...Сега почти 4 години след целия този ад отново искам да отслабна но за себе си и не рязко а постепенно и здравословно и с мярка. Лошото е че мн от вас не разбират до какво може да доведе някого един техен коментар относно теглото му...