Dnes po rano s edna priqtelka si govorih kak iskam da otslabna i tq mi kaza 4e i tq e debela,no tq e dobre.Taka de posle mi prati klipu s tova momi4e i prostoo si vikam na akula boje kak moje tova vseki si kazva na men nemoje da slu4i,no po4va6 s malko i svur6va6 kato Niq.Gledah predi vreme "More ot lubov" bqha namerili takova momi4e neznam za imeto, edna menkenka Ivaila Bakalska mislq 4e be6e,kaza 4e 6te se griji za tova momi4e i misilq 4e e usplq.Tova ne tolkova fizi4eksa bolest kolkoto na psihikata.Trqbva purvo da osuznae6 problema da go vidi6 kato Niq prez sobstvenite si o4i i taka napred.Vsi4ki mi kazvat 4e sum dobre no samo az sum se vijdal po belio mislq da otslabvam no s 4 kila tolkova mi stiga trqbva i da se stegna ne trqbva da se li6avame ot hranata si.Dobre ot skladki i neujni ne6ta da no,ne ne e na4ina da stoi6 i dane qde6 trqbva sport za da ukrepne organizma sled 2 dena organizma svikva i s po malko hrana v smiksul ne da se tup4e6 kato praase znam kak e taka de momi4et nedeite se vmania4avate.