- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркано...
Здравейте! Значи проблема ми е такъв.Има едно момче с което постоянно си пишем и постоянно ми казва че ме обича излиза ли сме само 2мата около 3 4 пъти запознах се с приятелите му .. постоянно като сме заедно сякаш ходим целуваме се държим се за ръце и сякфи такива.. но всъщност ние не ходим ..защото той така казва.. аз наистина мн се привързах към него .. просто незнам какво да направя .. а и сигурно не сам единственната която мисли че "искаш ли да станем гаджета" са пълни бебешки историйки които адски много ме дразнят. какво да направя ?
![]()
It doesn't really matter ....because in the end it all hurts just the same ;((
"Искаш ли да станем гаджета" наистина е леко тъпичко, за това като сте на саме го попитай "Искаш ли да има нещо м/у нас" .. "какво смяташ да правим" ... и изчакай отговора..понякога ние трябва да направим първата крачка
Питай го "Ти за каква ме приемаш приятелка или ...
+1 не може да си играе с теб или ще има нещо или ад не те занимава той какво за някво момиче само да си губи времето ли те има???питай го не му играи по свирката само или ще сте нещо повече или само приятели без целувки и такива ...Първоначално написано от Vin Diesel
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
+1Първоначално написано от mese4ka
Забавлявай се. Какво значение има "дали ходите". Заедно ли сте ? Избухваш ли си?
+1Първоначално написано от beautiful_f
![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
Апф.. говорете!
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
кажи му ако станем гаджета ще ти духам... епа ако не се навие пък на.
Ами като излезете го попитай "Какво ще правим от тук нататък? Гаджета или просто приятели?" Обясни му че тази ситуация не ти харесва, все пак тъпо е да се целувате а-у, а после "просто приятели"
Късмет![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Говори с него и му обясни, че тази ситуация не ти харесва. Или сте приятели или гаджета, няма такова средно положение. Че той утре ако го видиш да се целува с друга ще ти излезе с оправданието, че не сте ходели...апфф... говори с него, не чакай!
Първоначално написано от Iv4eTy
![]()
Животът е адът описан в Библията!
мм според мен има нещо такова...Първоначално написано от alex_devv
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]