.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Объркано...

Здравейте! Значи проблема ми е такъв.Има едно момче с което постоянно си пишем и постоянно ми казва че ме обича излиза ли сме само 2мата около 3 4 пъти запознах се с приятелите му .. постоянно като сме заедно сякаш ходим целуваме се държим се за ръце и сякфи такива.. но всъщност ние не ходим ..защото той така казва.. аз наистина мн се привързах към него .. просто незнам какво да направя .. а и сигурно не сам единственната която мисли че "искаш ли да станем гаджета" са пълни бебешки историйки които адски много ме дразнят . какво да направя ?
    It doesn't really matter ....because in the end it all hurts just the same ;((

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    "Искаш ли да станем гаджета" наистина е леко тъпичко, за това като сте на саме го попитай "Искаш ли да има нещо м/у нас" .. "какво смяташ да правим" ... и изчакай отговора.. понякога ние трябва да направим първата крачка

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Питай го "Ти за каква ме приемаш приятелка или ...

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    +1 не може да си играе с теб или ще има нещо или ад не те занимава той какво за някво момиче само да си губи времето ли те има???питай го не му играи по свирката само или ще сте нещо повече или само приятели без целувки и такива ...
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Цитирай Първоначално написано от mese4ka
    Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    +1 не може да си играе с теб или ще има нещо или ад не те занимава той какво за някво момиче само да си губи времето ли те има???питай го не му играи по свирката само или ще сте нещо повече или само приятели без целувки и такива ...
    +1

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Забавлявай се. Какво значение има "дали ходите". Заедно ли сте ? Избухваш ли си?

Цитирай Първоначално написано от beautiful_f
    "Искаш ли да станем гаджета" наистина е леко тъпичко, за това като сте на саме го попитай "Искаш ли да има нещо м/у нас" .. "какво смяташ да правим" ... и изчакай отговора.. понякога ние трябва да направим първата крачка
    +1
    Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Апф.. говорете!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    кажи му ако станем гаджета ще ти духам... епа ако не се навие пък на.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами като излезете го попитай "Какво ще правим от тук нататък? Гаджета или просто приятели?" Обясни му че тази ситуация не ти харесва, все пак тъпо е да се целувате а-у, а после "просто приятели"
    Късмет
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Говори с него и му обясни, че тази ситуация не ти харесва. Или сте приятели или гаджета, няма такова средно положение. Че той утре ако го видиш да се целува с друга ще ти излезе с оправданието, че не сте ходели...апфф... говори с него, не чакай!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Ами като излезете го попитай "Какво ще правим от тук нататък? Гаджета или просто приятели?" Обясни му че тази ситуация не ти харесва, все пак тъпо е да се целувате а-у, а после "просто приятели"
    Късмет

Животът е адът описан в Библията!

Тряя му занимавка и гадже без обвързване

Град
    В АдА
    Попитай го направо няма какво повече да чакаш

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    Тряя му занимавка и гадже без обвързване
    мм според мен има нещо такова...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си