И преди съм писал относно моя проблем...т.е. всички теми който някога съм писал тука се отнасят само за мойта история...мн рядко пиша (т.е. около10%) за другите теми....и историята е дълга ..и така нататък...тогова когато и се обадих тя вече не ходише на даскало(взе си бележка за отцъствията за да учи в тях)..и може да съм оцелил неточен момент.....само един път съм й предлагал....ако и този път ми откаже....просто ми е ясно че към мене изпитва само приятелски чувства.
П.П. Аз наистина виждам че тя симпатий към мене.(или поне така мисля)
нека да задам въпроса си по следния начин:
Какво бихте казали на момиче на което не й се излиза в момента?...
Ето аз как мисля да стане това...(искам после да го дискотирате и да ми кажете дали става )...
Та ето как стоят нещата...утре и двамата имаме изпити , на който в първия сме заедно, а втория не сме,обаче....тя много ми помогна да осъществя един мой много добър план относно втория изпит(просто ако не беше тя аз едвали ше имам някакви шансове за добра оценка)...та сега искам да излезем...да я заведа някаде и да мога наспокойствие да й благодаря ...даже й подарак мисля да й подаря
И сега ...когато свърша с първия изпит преди да изляза ще й кажа(на уше) че по късно ще й се обадя.