.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Град
    Pleven
    аулина става .. но и пробвай с 2 но-шпа на веднъж когато ме боли повече аз така правя

Някакво прахче. Май беше нимезил, хаха. Посления път такова глътнах и ми мина мнго бързо и съм много доволна и смятам да ползвам. Иначе имам яко болки и нищо друго не ми помага.
    Memento moriendum esse!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    За цялата менструация си позволявам 1 саше Нимезил. Нищо друго. От аналгитиците стават 1 кръвоизливи..
    Затова има неписано правило да не се пият аналгетици по време на менструация. Ама кой ти чете листовки...

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Някакво прахче. Май беше нимезил, хаха. Посления път такова глътнах и ми мина мнго бързо и съм много доволна и смятам да ползвам. Иначе имам яко болки и нищо друго не ми помага.
    Не се пие като бонбони, защото удря черния дроб.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Нурофен. А тия дето търпят, хубаво, ама едва ли болката е чак толкова силна.
    Мен ме боли само първия ден, ама пък за сметка на това ме боли и за останалите 7 - така, че да не мога дори да стоя изправена...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

"Aulin",predi "no-shpa",no mnogo mi se prispiva ot nego...

Aulin, Nurofen, No SPA.. Kakvoto popadne.. Inache edinstveno elektricheskata vuzglavnica pomaga..
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Повече от фен
    hah az ni6to ne piq

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Нимезил, Нурофен или Аулин

Град
    Испания
    При мен понякога болките са ужасни!Стигам и до потене и повръщане...понякога и въпреки хапчетата.Преди пиех спазмалгон,но тук си открих много ефикасни-Салдева форте.Жалко,че ги няма в България,доколкото знам.
    Надеждата умира последна!!!

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    чета , че като ви боли търпите, значи уверявам ви не знаете какво значи да ви боли корем .... аз съм стигала до там че пия по два аулина, направо е нещо ужасно да те боли корем .... на никой не го пожелавам ...
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LP_GirL
    чета , че като ви боли търпите, значи уверявам ви не знаете какво значи да ви боли корем .... аз съм стигала до там че пия по два аулина, направо е нещо ужасно да те боли корем .... на никой не го пожелавам ...
    уф я стига.....за секи болката е различна и различно му помагат лекарствата...незнаели какво е да ги боли корем...
    що за глупости???

аз пия Аулин,първия ден като ми дойде....и това е всичко...
    thugs get lonely too...

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Цитирай Първоначално написано от 136179
    А тези дето търпите, случвало ли ви се е да ви се повръща от болка? на никой не о пожелавам, но и гарантирам че не си заслужава да се търпи 100% ..Но-шпа му е майката.

Напълно подкрепям! Имало е дни в които не мога да вървя и дори да мърдам, цялата треперя и не знам къде съм. Един път майка ми ме видя цялата пребледняла и беше "КАКВО ТИ ИМА???". От всичко което съм пробвала няма нещо което да е спряло болката напълно. Пила съм Нурофен, Упфен, Аулин, Аналгин, Бузкулизин (туй пък и аз нзн кой го е измислил ма хич не действа). Това Но-шпа не съм го пила ама трябва да го пробвам, може наистина то да е разковничето

Нищо не пия. Не е хубаво да се пият много хапчета за щяло и нещяло

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    Цитирай Първоначално написано от 136179
    А тези дето търпите, случвало ли ви се е да ви се повръща от болка? на никой не о пожелавам, но и гарантирам че не си заслужава да се търпи 100% ..Но-шпа му е майката.

Напълно подкрепям! Имало е дни в които не мога да вървя и дори да мърдам, цялата треперя и не знам къде съм. Един път майка ми ме видя цялата пребледняла и беше "КАКВО ТИ ИМА???". От всичко което съм пробвала няма нещо което да е спряло болката напълно. Пила съм Нурофен, Упфен, Аулин, Аналгин, Бузкулизин (туй пък и аз нзн кой го е измислил ма хич не действа). Това Но-шпа не съм го пила ама трябва да го пробвам, може наистина то да е разковничето

о господи...
    нормално е бускулизин да не ти действа при цикъл....той не е за такива болки...ако стомахът те боли..тогава може да го вземеш...
    а и когато пиеш някое лекарство много,след време свикваш с него и то спира да ти действа!!!и ти трябва все по силно и по силно..

и престанете да се правите на страдалнции с това повръщане от болка...защото в очите на мн хора изглеждате глупаво...никога не знаете на кой какво му се е случило и каква болка е изпитвал...
    вашето много може да е нищо за него...

+ това ако не искате да имате ПМС и въобще менструални болки,и да спрете да се оплаквате от това че сте бледи,яжте правилно и здравословно,особено преди цикъл не са позволени всички храни..има и упражнения които се правят за да се успокоят тези болки..
    thugs get lonely too...

на мен всеки месец ми е различно, но винаги зимата най-много ме боли когато не мога да търпя повече карам майка ми да ми бие една инжекция със спазмалгон.. до следващите 10 мин нищо не чувствам.. но го правя в крайни случай

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от ~*~IzI~*~
    az piq spazmalgon i mi pomaga to i mene ne me boli mn de i da me boli malko me boli i to samo ve4erta na p1rviq den.
    същата работа

spored men nai podhodq6t e NUROFEN
    АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....

Попитаи в апреката,там ще ти препоръчат най-добре

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от kateto_sladkata
    spored men nai podhodq6t e NUROFEN
    da i spred men

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си