- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Какво обезболяващо пиете при менструални болки?
аулина става .. но и пробвай с 2 но-шпа на веднъжкогато ме боли повече аз така правя
![]()
Някакво прахче. Май беше нимезил, хаха. Посления път такова глътнах и ми мина мнго бързо и съм много доволна и смятам да ползвам. Иначе имам яко болки и нищо друго не ми помага.
Memento moriendum esse!
Затова има неписано правило да не се пият аналгетици по време на менструация. Ама кой ти чете листовки...Първоначално написано от krem4et0
Не се пие като бонбони, защото удря черния дроб.Първоначално написано от ThunderGoddess
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Нурофен. А тия дето търпят, хубаво, ама едва ли болката е чак толкова силна.
Мен ме боли само първия ден, ама пък за сметка на това ме боли и за останалите 7 - така, че да не мога дори да стоя изправена...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Aulin, Nurofen, No SPA.. Kakvoto popadne.. Inache edinstveno elektricheskata vuzglavnica pomaga..
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
hah az ni6to ne piq![]()
Нимезил, Нурофен или Аулин![]()
При мен понякога болките са ужасни!Стигам и до потене и повръщане...понякога и въпреки хапчетата.Преди пиех спазмалгон,но тук си открих много ефикасни-Салдева форте.Жалко,че ги няма в България,доколкото знам.
Надеждата умира последна!!!
уф я стига.....за секи болката е различна и различно му помагат лекарствата...незнаели какво е да ги боли корем...Първоначално написано от LP_GirL
що за глупости???
аз пия Аулин,първия ден като ми дойде....и това е всичко...
thugs get lonely too...
Напълно подкрепям! Имало е дни в които не мога да вървя и дори да мърдам, цялата треперя и не знам къде съм. Един път майка ми ме видя цялата пребледняла и бешеПървоначално написано от 136179
"КАКВО ТИ ИМА???". От всичко което съм пробвала няма нещо което да е спряло болката напълно. Пила съм Нурофен, Упфен, Аулин, Аналгин, Бузкулизин (туй пък и аз нзн кой го е измислил ма хич не действа). Това Но-шпа не съм го пила ама трябва да го пробвам, може наистина то да е разковничето
Нищо не пия. Не е хубаво да се пият много хапчета за щяло и нещяло![]()
Първоначално написано от Jessika_MG
о господи...
нормално е бускулизин да не ти действа при цикъл....той не е за такива болки...ако стомахът те боли..тогава може да го вземеш...
а и когато пиеш някое лекарство много,след време свикваш с него и то спира да ти действа!!!и ти трябва все по силно и по силно..
и престанете да се правите на страдалнции с това повръщане от болка...защото в очите на мн хора изглеждате глупаво...никога не знаете на кой какво му се е случило и каква болка е изпитвал...
вашето много може да е нищо за него...
+ това ако не искате да имате ПМС и въобще менструални болки,и да спрете да се оплаквате от това че сте бледи,яжте правилно и здравословно,особено преди цикъл не са позволени всички храни..има и упражнения които се правят за да се успокоят тези болки..
thugs get lonely too...
на мен всеки месец ми е различно, но винаги зимата най-много ме боли когато не мога да търпя повече карам майка ми да ми бие една инжекция със спазмалгон.. до следващите 10 мин нищо не чувствам.. но го правя в крайни случай![]()
spored men nai podhodq6t e NUROFEN![]()
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....