- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили това?
Няма начин той да спечели симпатията ми.Може да простя за себе си, за да не бъда разкъсвана от лоши чувства като омразата, но няма да забравя поведението му...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Такива хора много ги мразя,за какви се мислят не разбирам пфф и в моето училище има такива чудовища,обиждат ме щото носът ми бил по-различен е и кво от това.. пфф тъпи идиоти.Та.. не бих простила по-точно ще го съсипя ще му съсипя живота как ли .. ми не би било лесно постоянно ще се оплаквам,ще го объхтът няколко пъти,ще се оплача на директорката,за да го изключат или нещо такова...,но все ще направя нещо няма да го оставя да ми се прави на тешкар... ха,че къф е той да ме бута или обижда .. Никакъв.![]()
![]()
![]()
![]()
И аз така...Първоначално написано от GLeZoRanA
Унижение не прощавам никога.
Виж, по-скоро може да отнесе един бушон...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз търпях щот нямах друг избор ама и аз не му останах длъжна де той сега иска да сме приятели но незнам винаги когато го видя се сещам за тваПървоначално написано от MoHuTo
![]()
Само незнам как ще прибиеш баскетболист и второ на тоя човек не му пука ако го удариш просто е способен на всичкоПървоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
НЕ !!! не бих простила това на никой![]()
![]()
![]()
в никакъв случай не бих простила.
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
не не бих,това показва пълно неуважение към себе си! да е мислил,когато е правил глупости
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
1. Аз нещо не разбрах историята. Давала ли си му поводи да те обижда?
2. Ти луда ли си? Как можеш да търпиш подобно отношение и да си седиш?!
3. Да, луда си, но все пак обясни малко по надълго и нашироко, за да добия представа.
He who runs with aggression walks with no dignity
Ахах щях да му направя живота интересен..току-така няма да оставя някакъв лигльо да ме обижда и тормози..ама за прощаване -не,никога,доста съм злопаметна![]()
DoN`t tRy to fiX me,i`m not broken...!
Определено няма да му простя ако ме обижда по тоя начин.. Най-много след втория, третия път да го пресрещна зад някой ъгъл с една бухалка..![]()
Това има ли общо с любовта?
Иначе аз няма да простя... докато не падне на колене с цветя в ръка и кутия бонбони.Хаха, шегувам се, но ще съм на принципа fight fire with fire.
Ако е друго момиче, лесно ще се справиш.Ако е момче... събери други момчета. Ама няма да се предаваш.
Аз не бих простила!Първоначално написано от Miss_Perfekt
Той и преди ме обиждаше но аз не му обръщах внимание едит ден ми писна и му казах-виж кво майнатати немога да те понасям и той се ядоса няколко месеца преди да почне да ме обижда постоянно ме сваляше пращаше ми някви любовни есемеси бележчици и аз се бях хванала и аз му пращах но тва цялото е било шега само да ми се подиграва или поне той казва така.След като му бях казала майнатати той започна да ме заплашва как щял да ми счупи главата е тем подобни.След тва беше дошъл в класната и ме разклака и каза пред всички че съм пълен боклук.След тва почна да ме спъва и да ме бута в стената добрече беше стената че сигурно ако не беше тя щях да изхвърчаПървоначално написано от Crafter
Сега иска да бъдем приятели но май и това е тъпа шега
![]()
![]()
![]()
Това е правено с някаква цел ? каква е тя ? И все пак не бих оставил някой да се държи така с мен .... ( момче съм ) а пък и не бих се държал така с момиче .. не това е начинът ...![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
+1Първоначално написано от mickelangelo
Целта на тоя пикльо е да се прави на интересен пред приятелчетата си олигофрени,като се отнася тъпо с някое момиче и естествено излиза 'големия пич'.Кажи на класната,директора си или събери няколко момчета,твои познати и ги запознай с тоя![]()
Ами аз лично не бих, въпреки че може да кажа че съм простила, това винаги ще ми остане като едно на ум и ще знам този човек колко много ме е наранявал.
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
mm kfo da se proshtava na takaf 4ovek .ako moje da se nare4e 4ovek .trqq nqkoi da mu go naprai sashtoto i na nego da si gledash siira ti![]()
![]()
![]()
Jo`s Family
Ne!
1-Ne pozvolqvam na nikogo da mi govori po podoben selski i prostashki na4in!
2-ako tova naistina se sluchi,tozi chovek prosto otpada ot spisaka v suznanieto mi za naselenieto na vselenata!
3-nqmam mnogo priqteli,po prostata prichina,che naistina ne mi e priqtno okolo men da vitaqt prosti neandertalci!!!Vsi4ki imame ravni prava, kakvo pove4e pritejavat tezi,koito imat "nadaren"i "sharen" rechnik,s pomoshta na koito pliuqt po ostanalite?!?????![]()
Stiga da mi poiska proshka , shte mu prostq ! Nqma nepopravimi greshki , no neznam zavisi vsushtnost ot tova dali prosto iska proshka ili priqtelstvo !![]()
bih mu prostila stiga da mi se izvini iskrenno...no ne bih mu go pokazala tolkova mn,a i lo6oto pri men e 4e vinagi pro6tavam,dori i bez izvineniq