- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили това?
Ех няколко човека казаха, ще му проста, ама ще си имам '1 на ум.." това не е "прощаване", а лъжа...
The Spark
Категорично НЕ!!!Още не се е родил тоя дет може да си позволява такива неща!!!...Предполагам и вие сте на същото мнение...Първо да ти се прави на "гъзар" и после да му прощаваш.Да ама не...![]()
az NE bih prostila,kak moje da se durji s teb kato parcal i da te ynijava i sled tova vse 1 ni6to ne e stanalo,tova si e jiva podigravka,ne trqbva da pozvolqva6 na horata da se durjat po takuv dolen na4in s teb..ne pozlolqvai da te tormozqt i ma4kat..![]()
![]()
..dano yspee6 da se opravi6 s tozi idiot,yspeh :P
Бих простила.. не заради него, а заради себе си. Защо да се измъчваш с омраза към някого, който очевидно не заслужава и е на ниво 5 годишен.
Доста често са ме обиждали и знам какво говоря. Не изпитвам нищо към никого от тях. Просто не обръщай внимание на такива... Имало е до сега боклуци и винаги ще има. Научи се да не им отдаваш значение. Знам, че е трудно когато някой те обижда да не му обръщаш внимание, но го направи. Нали знаеш - умният отстъпва (макар че има тънка граница между умен и страхлив).
Успех ти желая със справянето с тези *****!
![]()
6tom pita6 qvno ima6 4uvsta kum nego ili toi kum teb po drug na4in ne si go obesnqvam
Странно..Според мен този човек много дълбоко в себе си има някакви чуства към теб, но явно самия той не може да го приеме и си го изкарва с "юмруци" и комплексарски истории..
Аз те съветвам , макар че ще е трудно, да се опиташ да говориш с него насаме ( като се надявам че няма да те пребие през това време... ;( ) и да си изясните , а и да спре да те тормози. Това си е чист тормоз за мен. Как може да се държи така с теб?!
Той щом не уважава другите, значи не уважава и себе си....
Как да ти кажа труден е изборът, ако все пак му простиш, винаги ама винаги имай едно на ум, а и ако решиш да му простиш, направи го само след като видиш че найстина се е променил, а не просто пореден бъзик
![]()
![]()
![]()
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Той харесва една приятелка и тя се държи по същия начин разплаква го унижава го но аз не се кефя на неговато нещастие никой не заслужава такова отношениеПървоначално написано от pae4u
не бих простила и на най-близкия ми човек ако ме унижава така, камо ли на некав идиот. Как може да се държи ужасно с теб, да те обижда и накрая ти да му простиш, само не казвай че сте и приятели.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
NIKOGA ne bih mu prostila... kak moje da te obijda po tozi gaden i dolen nachin i posle da mu prostish iii vse edno nishto ne e stanalo... vinagi si imai edno na um... mnogo gi mrazq takiva kopeleta
:P 4aOz
![]()
Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?
ne e to4no taka,za6toto tozi 4ovek te e ma4kal mn vreme i izvednyj da iska da mu prosti6,normalno e v na4aloto da ima6 1 na um.ne znae6 dali moje pak da te razo4arovaПървоначално написано от 5StaR
НЕ, не бих простила, честна съм. Това не е отнощение към човек -> не заслужава човешка прошка.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Бих му причнила същото. и после бих се забила с най-добрия му приятел...усешането няма равно, когато си имаш работа с кръгли идиоти.
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
Първоначално написано от Miss_Perfekt
ако тея думички:гадина,кучка и т.н. ги казва със злоба не бих му простила,щото примерно има 2 момчета от класа ми дето така се държат постоянно и вс го приемат на майтап ( то си е на майтап ),обаче в твоя случай щом не е така стой по далече от тоя темерут или по някъф начин му направи мръсно![]()
![]()
Първоначално написано от Miss_Perfekt
това да не е от любовта на 12годишните - "тия дето се бият се обичат"?![]()
Първоначално написано от w0sh
... А ако я нарече "пачавра" храм ли да му построи
![]()
nqma smisal toi ne ti e priqtel nito gaje
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
nikoga po skoro bih mu otvurnala sus sushtoto![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Непростимо е това отношение-абсолютно !!!!!
napalno sam saglasna s glam0r0us nqma kakvo dr da se dobavi![]()
r0r0 ,нали знаеш ,че всичко се връща! Ти ще го прецакаш ,после той тебе и докога така . . . ?Първоначално написано от r0r0
Не бих простил!Защо да му/й прощавам ,после да го направи отново ли?
По-принцип прощавам много трудно!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Не,не бих простила на някой,който ме е унижавал,обиждал и т.н. ...НИКОГА!
Какво да му простя, простотията му ли? Ае той сам трябва да си прости, въпреки че не го осъзнава. По това което прави, се разбира, че се мисли за нещо много повече от теб, а в крайна сметка всички сме равни. Колкото ценен е той, толкова си и ти. Виж за акъла май не е така...тоя ше е някъв голям идиот.![]()
![]()
![]()
” - Тогава няма значение по кой път ще тръгнеш -
каза Котарака.
- Стига да стигна някъде - добави
Алиса за пояснение.
- А, на всяка цена ще стигнеш - отвърна
Котарака - ако вървиш достатъчно дълго.”
Луис Карол