.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ех няколко човека казаха, ще му проста, ама ще си имам '1 на ум.." това не е "прощаване", а лъжа...
    The Spark

Категорично НЕ!!!Още не се е родил тоя дет може да си позволява такива неща!!!...Предполагам и вие сте на същото мнение...Първо да ти се прави на "гъзар" и после да му прощаваш.Да ама не...

Град
    Around... :)
    az NE bih prostila,kak moje da se durji s teb kato parcal i da te ynijava i sled tova vse 1 ni6to ne e stanalo,tova si e jiva podigravka,ne trqbva da pozvolqva6 na horata da se durjat po takuv dolen na4in s teb..ne pozlolqvai da te tormozqt i ma4kat.. ..dano yspee6 da se opravi6 s tozi idiot,yspeh :P

Бих простила.. не заради него, а заради себе си. Защо да се измъчваш с омраза към някого, който очевидно не заслужава и е на ниво 5 годишен.
    Доста често са ме обиждали и знам какво говоря. Не изпитвам нищо към никого от тях. Просто не обръщай внимание на такива... Имало е до сега боклуци и винаги ще има. Научи се да не им отдаваш значение. Знам, че е трудно когато някой те обижда да не му обръщаш внимание, но го направи. Нали знаеш - умният отстъпва (макар че има тънка граница между умен и страхлив).
    Успех ти желая със справянето с тези *****!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    e kakvo da mu proshtavam.Toi daje ne zaslujava da se zamislqm,che syshtestvuva.Kato izleze ot detskata gradina moje bi...ama ne smqtam
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

6tom pita6 qvno ima6 4uvsta kum nego ili toi kum teb po drug na4in ne si go obesnqvam

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Странно.. Според мен този човек много дълбоко в себе си има някакви чуства към теб, но явно самия той не може да го приеме и си го изкарва с "юмруци" и комплексарски истории.. Аз те съветвам , макар че ще е трудно, да се опиташ да говориш с него насаме ( като се надявам че няма да те пребие през това време... ;( ) и да си изясните , а и да спре да те тормози. Това си е чист тормоз за мен. Как може да се държи така с теб?! Той щом не уважава другите, значи не уважава и себе си.... Как да ти кажа труден е изборът, ако все пак му простиш, винаги ама винаги имай едно на ум, а и ако решиш да му простиш, направи го само след като видиш че найстина се е променил, а не просто пореден бъзик
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от pae4u
    mm kfo da se proshtava na takaf 4ovek .ako moje da se nare4e 4ovek .trqq nqkoi da mu go naprai sashtoto i na nego da si gledash siira ti
    Той харесва една приятелка и тя се държи по същия начин разплаква го унижава го но аз не се кефя на неговато нещастие никой не заслужава такова отношение

Супер фен Аватара на gabi_94
    не бих простила и на най-близкия ми човек ако ме унижава така, камо ли на некав идиот. Как може да се държи ужасно с теб, да те обижда и накрая ти да му простиш, само не казвай че сте и приятели.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

NIKOGA ne bih mu prostila... kak moje da te obijda po tozi gaden i dolen nachin i posle da mu prostish iii vse edno nishto ne e stanalo... vinagi si imai edno na um... mnogo gi mrazq takiva kopeleta :P 4aOz
    Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Ех няколко човека казаха, ще му проста, ама ще си имам '1 на ум.." това не е "прощаване", а лъжа...
    ne e to4no taka,za6toto tozi 4ovek te e ma4kal mn vreme i izvednyj da iska da mu prosti6,normalno e v na4aloto da ima6 1 na um.ne znae6 dali moje pak da te razo4arova

НЕ, не бих простила, честна съм. Това не е отнощение към човек -> не заслужава човешка прошка.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Да... Ама преди тфа да го прецакам и аз

Бих му причнила същото. и после бих се забила с най-добрия му приятел...усешането няма равно, когато си имаш работа с кръгли идиоти.
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

Re: Бихте ли простили това?

Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Първо се извинявам че ви занимавам с моите проблеми
    Та въпроса ми е бихте ли простили на човек който 2 месеца ви е измъчвал имам предвед постоянно да ви спъва винаги да ви убижда като минете (гадина,кучка,плашило,к*рва, тъпа патка и др) или винаги да ви бута в стената
    Бихте ли простили това? Моля да спестите тъпите коментари Мерси предварително

ако тея думички:гадина,кучка и т.н. ги казва със злоба не бих му простила,щото примерно има 2 момчета от класа ми дето така се държат постоянно и вс го приемат на майтап ( то си е на майтап ),обаче в твоя случай щом не е така стой по далече от тоя темерут или по някъф начин му направи мръсно

Re: Бихте ли простили това?

Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Първо се извинявам че ви занимавам с моите проблеми
    Та въпроса ми е бихте ли простили на човек който 2 месеца ви е измъчвал имам предвед постоянно да ви спъва винаги да ви убижда като минете (гадина,кучка,плашило,к*рва, тъпа патка и др) или винаги да ви бута в стената
    Бихте ли простили това? Моля да спестите тъпите коментари Мерси предварително

това да не е от любовта на 12годишните - "тия дето се бият се обичат"?

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Доста зряло се държи.
    Отиди един молебен в църквата направи за него.
    ... А ако я нарече "пачавра" храм ли да му построи

nqma smisal toi ne ti e priqtel nito gaje
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

nikoga po skoro bih mu otvurnala sus sushtoto
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Непростимо е това отношение-абсолютно !!!!!

Град
    in my world!
    napalno sam saglasna s glam0r0us nqma kakvo dr da se dobavi

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от r0r0
    Да... Ама преди тфа да го прецакам и аз
    r0r0 ,нали знаеш ,че всичко се връща! Ти ще го прецакаш ,после той тебе и докога така . . . ?
    Не бих простил!Защо да му/й прощавам ,после да го направи отново ли?
    По-принцип прощавам много трудно!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Не,не бих простила на някой,който ме е унижавал,обиждал и т.н. ...НИКОГА!

Какво да му простя, простотията му ли? Ае той сам трябва да си прости, въпреки че не го осъзнава. По това което прави, се разбира, че се мисли за нещо много повече от теб, а в крайна сметка всички сме равни. Колкото ценен е той, толкова си и ти. Виж за акъла май не е така...тоя ше е някъв голям идиот.
    ” - Тогава няма значение по кой път ще тръгнеш -
    каза Котарака.
    - Стига да стигна някъде - добави
    Алиса за пояснение.
    - А, на всяка цена ще стигнеш - отвърна
    Котарака - ако вървиш достатъчно дълго.”
    Луис Карол

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си