- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Височина
da ti imam problemite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако моми4етат аса кат мен 180 на4и ....притеснявай сеПървоначално написано от Jerybg
![]()
spoks ne si nisak pak i zavisi na kolko si godini moji da porasnesh oshte...pove4ety momi4eta sa pod 1.70 taka 4e ... ;] tva sig sa ti go kazvali takiva kato mene deto sa 1.74 i si hvashtat samo dalgu4inapravoo ne moga da im ustoq
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
На мен си ми идеален.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
ne si ot nai-niskite, no pyk powecheto momicheta hareswat po-wisoki
mm,da osobeno ako momicheto se chuwstwa po specialna na tokchetaПървоначално написано от Iv4eTy
![]()
А защо не бихте тругнали с по-нисък?Какъв е проблема?
mi dubre si sq zavisi kolko e visoko momi4etu da ne e 1.80a ti da si tolkoa no spored men i spored moita viso4ina biva az bih trugnala s teb
![]()
Първоначално написано от Jerybg
Mi sme6no e momi4e da hodi s mom4e po-nisko ot neq....az si padam po malko po-viso4ki ot teb ,za6toto s1m 1.75...no naistina ne si nis1k...ima mom4eta deto i 1.6o nqmat .spox
Това е най-тъпия аргумент,който бях чувал "защото е смешно"...[/code]
Ne si nisak, a si normalen spoko!Na kolko godini si? I az ne bih tragnala s mom4e po-nisko ot men (az sam 168cm) parvo, 4e e sme6no i vtoro na men nyma da mi e nykak komfortno da "star4a" nad gadjeto si![]()