- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Късно ли е за любов?!?!
Израстнах с моя много добър приятел Венци!Обичах го страшно много и всички лудориики сме правели с него!Луди глави бяхме![]()
Но всичко в рамките на приятелството,разбира се!Но (винаги има едно но :P ) на тази нова година той ми каза,че ме обича,дори се разплака...
Но по това време аз обичах едно момче-наш общ приятел-Юли,който беше на купона с нас!И аз отидох при него без да ми пука...
След няколко дни Юли ме отряза,заради Венци-за да не му е гадно!И понеже съм зле и тръгнах с Венци,за да издразна Юли
Ходихме десетина дни и го зарезах...След месец на рождения ми ден тръгнах с Юли,защото той яко ме кефеше...Обаче пак заради Венци скъсахме (защото и декемри месец ходехме и скъсахме,заради него).След което Юли се забарка с една моя много добра приятелка-Ели и тя започна да ме лъже,заради него...
И той тръгна с нея и аз и до ден днешен я мразя и не мога да я гледам в даскало
![]()
![]()
И аз тръгнах пак с Венци и този път имаше искрица в мен...Ама той ме заряза под предтекст,че няма чувства към мен...После ми каза,че не е така,а не иска пак да е наранен...Той ме пита искам ли да съм с него и аз казах,че искам малко почивка от момчета!И той ми каза да реша,защото мисли да тръгне с Ели
И аз се нервирах на мах и и писах,че ако се забърка с Венци ще я пребия!И тя каза,че няма .Ама нямаше и с Юли да ходи...И казах на Венци,че съм я предупредила и го помолих да дойде днес,ама той не дойде.Преди малко си писахме и той каза,че в даскалото са го задаржали и утре ще дойде...
![]()
Емидоста подробно описах
Беше ми много тъпо,когато не дойде днес...И просто се чудя дали е късно?Дали не ми отмъщава?И да съм с него ли...И без убиди моля,защото и аз си знам,че съм тъпа кучка
Мерси предварително...
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Ai4ko e ot vazrasta spokoino seki na 14-15 gi pravi tezi ne6ta![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Ахаха, да...Първоначално написано от Nik4o_Spain
Дали не е късно - късно е. И двамата знаете какво да очаквате от другия -> още детински номера, докато разберете къде наистина ви сърби.
Дали си отмъщава - Бог знае. Не си достатъчно подробна, че да разберем
![]()
Да си с него ли? - Ам, ако имаш време за губене.
А последното.. и сама си го знаеш :P
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от LadyDi
Nai pravilniq otgovor![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Uha egati sapuna......tctctc...Samo edna Monika,Diego...i razni takiva lipsvat v cqlata rabota.Ta znachi....Normalno e na momcheto da my vtrysne to cqlata rabota i da sa mu uhladneli chustvata.Men leko me symnqva che neshto shte se poluchi,no nali znaesh...nadejdata umira posledna.Haide uspeh!!!
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Е ти какво искаш,да го въртиш на малкия си пръст ли?еми не става,рано или късно и теб ще накофтят...![]()
Хах като се има в предвид,че това е малка част от моя живот...Яко сапун...Знам,че Венци ме обича...Просто толко са си играли с мен,че може би и аз ставам такава...Всички в моя живот да ми бъдат играчки...Но поне го осъзнавам и се опитвам да спра...Мерси,вси пак ще пробвам
![]()
Цяяяяяяял живот измамници обичах
и на тях накрая заприличаааах....
Че и ти тей. Я си свиркай, да не си станала на 50 години, че да кажеш, че ВСИЧКИ в твоя живот си били играли с теб. Още нищо не си видяла.
Еми да,може би,ама вече не искам и да виждам честно казано...
П.П. Нищо лично,ама не ми цитирай чалга,че ми идва да се гръмна![]()
Е, тя историята ти е подходяща за чалга-текст.Първоначално написано от super macka
Пък ти прави, каквото ти е на сърцето![]()
Като не искаш да виждаш момчета, недей.
Като искаш да се гръмнеш - гръмни се.
никога не е късно за любовпотърси го, кажи че искате да бъдете заедно, сигурна съм че това момче не те е забравило напълно!
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Никога не е късно за любовта....
ъ, майко мила... Я по-добре излез от тоя кръг - най-добре за теб ще е. Намери си друга приятелка и друго момче, така с тия тримата до никъде няма да стигнеш!
Животът е адът описан в Библията!
Еми взех си го...Тръгнахме в петък,оообаче едва ли не трябваше да му се натискам
В събота седяхме заедно до 1 вечерта и на мен ми писна и си седяхме на 2 метра разстояние
Само ми се правеше на интересен и накрая започна да се държи като първия простак и направо си ме отврати (не знам това ли целеше или е зле).И за раздяла просто ме гушна
И днес аз просто не издържах да ме прави на послушно кученце,което му ходи по гъза и го зарязах...Сама си е най-добре
![]()