Израстнах с моя много добър приятел Венци!Обичах го страшно много и всички лудориики сме правели с него!Луди глави бяхме Но всичко в рамките на приятелството,разбира се!Но (винаги има едно но :P ) на тази нова година той ми каза,че ме обича,дори се разплака... Но по това време аз обичах едно момче-наш общ приятел-Юли,който беше на купона с нас!И аз отидох при него без да ми пука... След няколко дни Юли ме отряза,заради Венци-за да не му е гадно!И понеже съм зле и тръгнах с Венци,за да издразна Юли Ходихме десетина дни и го зарезах...След месец на рождения ми ден тръгнах с Юли,защото той яко ме кефеше...Обаче пак заради Венци скъсахме (защото и декемри месец ходехме и скъсахме,заради него).След което Юли се забарка с една моя много добра приятелка-Ели и тя започна да ме лъже,заради него... И той тръгна с нея и аз и до ден днешен я мразя и не мога да я гледам в даскало И аз тръгнах пак с Венци и този път имаше искрица в мен...Ама той ме заряза под предтекст,че няма чувства към мен...После ми каза,че не е така,а не иска пак да е наранен...Той ме пита искам ли да съм с него и аз казах,че искам малко почивка от момчета!И той ми каза да реша,защото мисли да тръгне с Ели И аз се нервирах на мах и и писах,че ако се забърка с Венци ще я пребия!И тя каза,че няма .Ама нямаше и с Юли да ходи...И казах на Венци,че съм я предупредила и го помолих да дойде днес,ама той не дойде.Преди малко си писахме и той каза,че в даскалото са го задаржали и утре ще дойде...

Еми доста подробно описах Беше ми много тъпо,когато не дойде днес...И просто се чудя дали е късно?Дали не ми отмъщава?И да съм с него ли...И без убиди моля,защото и аз си знам,че съм тъпа кучка Мерси предварително...