- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Височина
Така изкам да попитам едно нещо момичетата.Няколко моимичета ми казаха,че никога не биха тръгнаха с момче като мен поради височината ми.Бил съм нисък казват те.Аз съм 1.76 и въпросът ми е трябва ли да се притеснявам?[/code]
Ем да ти кажа не си нисък :P Аз съм 1.65см. Наистина в повечето случаи не бих тръгнала с момче, което е по ниско от мен, но това си е относително, защото все пак не се гледа само височинатаИма и характер, излъчване, стил ... много мои познати ходят с по - ниски от тях :P Тка че да не ти пука
![]()
Seize the day or die regretting the time you lost!
It's empty and cold without you here, too many people to ache over.
Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you there...
Please tell me what we have is real!
Споко бе човек има и много по ниски от теб а ти си си добре може би ще дръпнеш с още няколко сантиметра споко![]()
Не мисля, че височината ще ти е проблем... има много по важни неща... А и повечето момичета са под 1,76... така, че няма да си им чак толкова нисък...
Ami za da ti kajat tova zna4i sa po-visoki ot teb... az nikoga ne bih tr1gnala s po-nisko mom4e ot men a s1m 1,75...re6enietlo za teb e da po4ne6 da trenira6 basket ili ne6to podobno...
ne mislq 4e e problem poznavam 4mom4e koeto e 1.75 puk momi4etata ne mogat da go ostavqt
Според мен не си толкова нисък. Ако момичето, което харесваш, е свестно и чувства й към теб са истински, на нея не би й пукало колко си висок.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Добре си си1.76 бива
. Аз лично съм ходила с момче малко по-ниско от мен и това не ме притесняваше, защото той беше страхотен човек и изобщо не ми пукаше, че е с 2 см по нисък =) Горе главата!
![]()
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
Lud li siili se buzikash, kude kude po - niski hora ima, a tova tvoeto hich ne e takova. Ako verno nqkoi ti go e kazal ili e bil po - visok ili s ebava
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
разбира се, че не е проблем височината, тея дето са ти го казали са ....![]()
аз съм 188 см. и не бих тръгнал с момиче, което е по-високо от мен![]()
![]()
По-добре да си безделник, отколкото без празник.
Първоначално написано от Miracle-Heroe
Vijdal li si po-visoko momi4e ot teb?![]()
![]()
o0o ne se pritesnqvaiZnachi tezi momicheta sa zle koito sa ti go kazali.Dobre si si.Gadjeto mi e mnogo malko po-visok ot men i tova izobshto ne me byrka....Ama az lichno ne bih trygnala s momche koeto e po-nisichko ot men
E da az sym si visochka 170-171sm .... Moje bi si popadnal na nqkakvi super kritichni macki....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Те па..Сигурно са ти го казали,защото ТИ няма да тръгнеш с тях
![]()
![]()
![]()
Изобщо пък не си нисък![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Тези няколко момичета не са всичко на света! Намери си някоя, на която няма да и пука колко си висок
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Не си нисък, споко.
Животът е адът описан в Библията!
awe ti ne si nisuk weeeti ne znae6 kfo e nisko mom4e
a i da si priznaq i az ne xaresvam niski mom4eta
![]()
wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca
Първоначално написано от Jerybg
по ъкъла и правописа ти съдя че за 11 годишен си доста висок аз съм 1.73 и съм 10 клас
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Я момичета напишете какво е ниско,средно високо и високо момче.От колко до колко см.Защото аз познавам много хора по 170-180см и нямат такива проблеми и комплекси...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Тоя па , 1.76 и нисък.
Не се занимавай с глупости, при положение че даже не спадаш към проблемната група.Ходи учи по литература.
Нещо си заблуден,ми се струва...
аз бих тръгнала с теб![]()
someone else...
Първо малко си погледни правописа че....
А по темата според мен не си нисък има доста по-ниски от теб, но ако момичето е по-високо вече е проблем (ако са 1-2 см няма проблем, но ако е видимо по-висока...) Все пак е леко смешно да видиш такава двойка.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
176 sm ? Tva si e normalno ! Kolko sa visoki tezi momicheta , che si im nisuk ?![]()
Какви хора имало леле... Аз като съм 1.65 значи трябва да се самоубия... какво ли не бих дал да съм 1.76 пък ти ми викаш, че нисък си бил, тц тц тц...
Въобще не си нисък
Според мен височината ти е нормална![]()