- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да изкарам 100 лева за една седмица???
Знам че е тъпо...Ама парите наистина ми трябват...На работа не вярвам да ме вземат за толкова малко...кажете ми как да ги изкарам?
![]()
Можеш да помолиш родителите си за заем,ако наистина е толкова важно,зна4и няма да ти откажат.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Майка ми каза да си изкарам 50, тя ще ми даде другите 50Първоначално написано от RAWRRR
![]()
Продай нещо от вас. В смисъл не телевизора или компаако имаш някакво злато което не носиш примерно ходи в някоя заложна или в бижутерия за ти го изкупят ... но това в случай ,че много спешно ти трябват парите де иначе не си заслужава :]
lele tfa go praih i maika mi pobesnq.ina4e mi dadoha okolo 200 leva.Първоначално написано от _siNNer_
![]()
I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
хахах еми аз си мисля за неква почасова работа...Примерно разни брошури където се пускат по пощенските кутии...Някой да знае нещо повече за това???![]()
![]()
тва е яко мизерна работа и се разправяш с кретени миналото лято работих такава работа и взех 80 лв за 10 дена и се сбих с 3-ма човека и полиция идва и беше много шибано
да най-доброто решение е да продадеш нещо твое..Някой пръстен ,гривна и т.н..Иначе за тези брошури скоро няма да изкараш пари..плащането е мизерно!
...
Тооо и за една нощ можеш да ги изкараш![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ако питаш мене на магистралата и за 1 час ше успееш![]()
![]()
![]()
Seize the day or die regretting the time you lost!
It's empty and cold without you here, too many people to ache over.
Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you there...
Please tell me what we have is real!
Или примерно ходи да пееш на моста на НДК ... едни приятели така бяха изкарали 30 кинта за 2 часа![]()
Аз ако изпадна в такава ситуация да ми трабват пари единствонето което бих направила да продам нещо ... имам хиляди неща в мазето които са непотребни и мога да взема пари за тях. :]
Ако майка ти и баща ти са интелектуалци или интелигентни хора, значи трябва да притежават много книги. Това ще рече, че са ги чели и вече не им трябват. Продай ги в някой цех за хартия(2 стотинки на кило). 50 кг = 1 лев. 5 тона = 100 лева
За друго не се сещам.
Желязото върви по 20 стотинки на кило
Кестените са по 2 лева на кило
Онзи ден ни трябваха пари за бар...ама с по 2 лв в джоба къв бар..Та отидохме на едни машинки та изкарахме 30 лв![]()
Не си много хубава, хич даже, но поне си мачничка. Такива като теб на магистрата има и няма да си нещо ново, но щом те са там значи се изкарва. Пробвай. Ако не - общ работник
Ок красавецоПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
мачничка...я дай днес на БГ а![]()
машинка?Първоначално написано от ju**
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
az izlagah 4e sam na zabolekar i za plombata mi trqt 50 lv i taka)
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
много си груб, я по кроткоПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
иначе много ги разбираш магистралните истории, не си интересен![]()
Виж за някаква почасова работа в jobs.bg или заложи някое злато, после може да си го вземеш, когато имаш пари.
http://jobs.bg/f127315
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ам..да.Има си разни клубове да ги наречем с такива машинки и играеш,ако ти е паднал късмета печелиш пари..Първоначално написано от Ice_Queen_
az smqtam da po4na rabota kato 4ista prozorci.. 400 lv na mesec... puk dori nemam 18 god![]()
+1 това е начинаПървоначално написано от ATAKABG
това с брошурите няма да стане, защото плащат малко, единственото нещо,което ми идва наум, е заем.