- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да тръгна с него?
Problem1t mi e sledniqt:vliubena s1m v edno mom4e,koeto use6tam 4e s16to e vliubeno v men.Toi e ot moq klas i se d1rji prekaleno milo s men.Otno6enieto mu k1m men e razli4no ot tova s vsi4ki ostanali.Predi vreme toi me pokani da izlezna s negovata kompaniq i da vzema s men i dr moi fr.Az otkazah za6toto togava toi ne predstavlqva6e interes za men.Ot togava mi e leko neudobno da ob6tuvam s nego.Mn dr fr sa vliubeni v nego i se opitvat da mu privle4at vnimanieto a dori i nqkoi da me zleposavqt ,za6toto iskat da mu se haresat pove4e i zabelqzvat otno6enieto mu k1m men.Use6tam kak toi iska da mi se haresa.Vseki den izmislq ne6to novo.Oba4e az se pritesnqvam 4e vremeto si minava,a vsi4ko e edno i s16to.Smis1l mislq 4e e vreme da mi predloji.Dori ponqkoga se s1mnqvam dali naistina me haresva.S16to zabelqzvam 4e i otno6enieto na priqtelite mu k1m men se promenq.Predi po4ti ne si govoreh s tqh,sega postoqnno me zagovarqt i tnt i dori se pribiram zaedno s mom4eto koeto obi4am,nai-dobriq mu fr i o6te tri moi fr.Bih iskala da mi dadete s1veti kak da se d1rja s nego,za6toto az se pravq ne nedost1pna.Dori predi nqkolko dni toi ne6to se b1zika6e s men i postoqnno gleda6e v men i az mu kazah : "Stiga si me gledal" ;( ... Sega mislq 4e s1m mu s1zdala vpe4atlenieto 4e ne go haresvam i go e strah da ne mu otkaja.PLS kajete kakvo da prravq
pa sigorno kat pokaje6 4e se interesuva6 ot nego..da mu se usmihva6 ..da go pokani6 s kompaniata nai malkoto nqkade...da iska6 pomo6ta mu za ne6ty...
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
Не се прави на недостъпна,за да не го отблъснеш..Колкото и да те харесва,ако дълго му бягаш ще се откаже.Мисля,че е най-добре и ти да му покажеш чувствата си,или поне да се държиш по-мило с него![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Колко пъти прочетах "с мен", "мен" голямо впечатление ми направиПък ти кат се правиш на недостъпна ше си останеш стара мома...
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
mmm tuzaro prosto leko se v1lnuvah dokat pi6eh i ne znaeh kak da kaja vi4ko..ne si pravi gre6ni vpe4atleniq mersi mn za s1vetite na vs ina4e
според мен в някой даден момент можеш да го похвалиш да му направиш някой комплимент зависи от темата за която разговаряте и мнението той което давапък не е лошо да говориш с него на саме да му кажеш че го харесваш и да му убясниш какви са ти чувствата
П.П. : много ще ми е странно да ходя с някое момче от моя клас нзм защо![]()
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
ti si vliubena jestoko,povqrvai miami da kato za na4alo ne se pravi na nedost1pna,nqma smis1l
otpusni se
a sledvashtiq p1t kato go vidish go gushni i vij toi kak shte reagira
o4akvam otgovor
![]()
![]()
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...
веднага отговарям- не може да знаеш, че е влюбена жестокоПървоначално написано от evil_angel69
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Дръж се нормално, овцо!!! Ебати детето дето си! Писна ми от такива!
Животът е адът описан в Библията!
Не ми се чете шльокавица.Ко става тука?Тя го харесва ,ама не знае дали той я харесва.Иска да направи нещо,за да и обърне внимение и да го впечатли такали?![]()
Няма смисъл да се правиш на толкова недостъпна. По думите ти си правя извода, че момчето наистина мн те харесва. Дръж се по-мило с него, че току виж му писнало да го режеш. После ще има да си блъскаш главатаУмната
![]()