Problem1t mi e sledniqt:vliubena s1m v edno mom4e,koeto use6tam 4e s16to e vliubeno v men.Toi e ot moq klas i se d1rji prekaleno milo s men.Otno6enieto mu k1m men e razli4no ot tova s vsi4ki ostanali.Predi vreme toi me pokani da izlezna s negovata kompaniq i da vzema s men i dr moi fr.Az otkazah za6toto togava toi ne predstavlqva6e interes za men.Ot togava mi e leko neudobno da ob6tuvam s nego.Mn dr fr sa vliubeni v nego i se opitvat da mu privle4at vnimanieto a dori i nqkoi da me zleposavqt ,za6toto iskat da mu se haresat pove4e i zabelqzvat otno6enieto mu k1m men.Use6tam kak toi iska da mi se haresa.Vseki den izmislq ne6to novo.Oba4e az se pritesnqvam 4e vremeto si minava,a vsi4ko e edno i s16to.Smis1l mislq 4e e vreme da mi predloji.Dori ponqkoga se s1mnqvam dali naistina me haresva.S16to zabelqzvam 4e i otno6enieto na priqtelite mu k1m men se promenq.Predi po4ti ne si govoreh s tqh,sega postoqnno me zagovarqt i tnt i dori se pribiram zaedno s mom4eto koeto obi4am,nai-dobriq mu fr i o6te tri moi fr.Bih iskala da mi dadete s1veti kak da se d1rja s nego,za6toto az se pravq ne nedost1pna.Dori predi nqkolko dni toi ne6to se b1zika6e s men i postoqnno gleda6e v men i az mu kazah : "Stiga si me gledal" ;( ... Sega mislq 4e s1m mu s1zdala vpe4atlenieto 4e ne go haresvam i go e strah da ne mu otkaja.PLS kajete kakvo da prravq