- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ФрЕнСКо Р
някой знае ли упражнения и трикове за коригиране на френското Р
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
за упражнения не знам, предполагам, че има, ама има доктори...логопеди се наричат
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ЕЙ чарРровната,недей се опитва да си пРемахнеш чаРа с фРенското Р. И аз рРрркам,ама не се притеснявам. То даже е сладко. Иначе логопед може да ти помогне.![]()
за к'во ти е коригиране? Единственото некачествено нещо на френското 'р' е, че като започнеш да викаш и да се караш... никой не те взима на сериозно.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
да и ако почнеш да пееш е малко смешничкоПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
О,и аз пея! Занимавам се с това,даже бих казала на едно по-високо ниво и ми казаха,че ще трябва да 'изчистим този проблем', но става единствено с логопед. Аз досега не съм ходила и не знам дали бих могла вече да го поправя,някак си не ми се и иска,ама за пеенето,ако се наложи ще го поупражня и все някак ще се науча. И ти иди на логопед,ако ти се налага.Първоначално написано от charovnata_
ххах и аз искам френско Рррредна приятелка какво тръгна да се лигави с една др фр която има френско и говореше като по малка като нея..и сега говори с френско просто тка е свикнала..
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
Винаги са ме радвали хора с френско р...по добре да си стой така ,ако не трябва спешно да го изчистиш
хораа и аз немога да казвам Р казвам го френско пак е много яко даже казват че много добре го казвам но ми пречи искам нормално Р нищо не помага упражнения логопеди незнам има ли шанс да го науча много ми пречи като реша да говоря по силно Рто се чува слабо и немогат ми разберат много думата
И аз не мога да го казвам това *р*,но...
Всички казват,че е яко.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Това е възможно най-секси чароматът, който може да се загнезди у една жена.
Аз рррр-ками повечето ми познати също.. Няма нищо лошо в това.. Вуйна е логопед и малко се дразни, де, ама какво да правя
Караше ме да правя някакви упражнения... слагаш езика зад зъбите и казваш "р" и някакви подобни... Ако искаш пробвай, но според мен няма да стане без логопед..
Nothing to do, nothing to say... fade away...
Рачо Реже Риба. Всички по 3 пъти!![]()
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
+Първоначално написано от catalogueofanger
Иначе аз нямам този проблем..Ама страшно ме дразнят хората с френско ''Р''![]()
И а3 произнасям френско Р.
Друго яче не мога.
И всички ми се кефят.
Казват,че било сладко и секси едновременно.
И а3 го харесвам и не смятам да ходя на логопет.
Мен специално много ме кефи френското "р".Супер много му се радвам,особено на едно момче,което като ми каже 'рррррр' и ми е баси якото![]()
На мен не ми харесва особено. При някои наистина е приятно, но при други си е чист говорен дефект, който си пречи сериозно. Страшно рядко някой казва истинско, френско "Р", повечето от хората с говорен проблем го заменят с някоя беззвучна съгласна, най-често "л". И не е много яко. :Д
Майка ми е говорила така като много малка, но са я завели и са й премахнали някакви ципа под езика. Сега си говори нормално.