.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

БРАВО Здрач!

Хора... моля ви... някой ако има БРАВО Здрач и 4-те специални броеве,да ми ги продаде.. моля виии много ги искам... или поне кажете дали има някой който държи още стари списания.. От скоро съм фенка и затова ги нямам! :X

Kакво значи отскоро? Каква фенка си ти? Сигурно дори не знаеш кой е братът на главният герой във филма, пък да не говорим в истинския живот..
    Много фенове се излюпиха, ама нищо не знаете за филмът, който е вдъхновение за всички!

зДрАчЧч 4 ЕвЪъЪър ИнН мАаЙ хАаАрТт БеЕеЕйЙйййБиИииИ_!___^^ (sun) (sun) <333333 (h) (h) zdDrAaAaAaaAччЧЧчЧч <333333333333333333

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    ^
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Мега фен
    Град
    Earth...

Оф.. като няма да ми помагате.. майната Ви!!! Не разбирам за какво пишете в форума.

груба си, така няма да ти помогне никой

Град
    София
    Мамооо ония ден си разпалвах камината с такова списание и с няколко плаката на Едуард и другите грозници от Туилит

Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    груба си, така няма да ти помогне никой
    По принцип въобще не съм такава,но как няма.. :Х Аз ги моля нещо те почват да се заяждат.Като не могат да ми помогнат просто да не пишат коментари!

нова си в интернеДа, а?

само аз ли не съм гледал здрач

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от gsh
    само аз ли не съм гледал здрач
    Само ти, брат. Уникален, единствен по рода си индивид. Препоръчвам на всички момичета светкавично да се ориентират към теб, защото ги очакват много "тру" моменти.

Аз лично съм гледал Здрач 15 пъти и искам да имам деца (вампири) от Бела.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Бе кво се правите само,че не била фенка не знам си кво.Нали ше ви даде пари ,а вие на нея хартия,много важно дали знае кой е брата на дядото на чичото ...

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Бе кво се правите само,че не била фенка не знам си кво.Нали ше ви даде пари ,а вие на нея хартия,много важно дали знае кой е брата на дядото на чичото ...
    Точно! :d

Точно така! Въпреки че аз съм чел всички книги, гледал съм филмите, доброто впечатление беше останало за няколко месеца у мене. Не знам какво толкова му намирате на филма, книгите са по-добри, и аз бях фен, ама нещо не е супер интересно, като прочетеш книгите и вече знаеш какво става... и че всъщност нищо кой знае какво, не става!

Беше ирония...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от inloveinsomeone
    Точно така! Въпреки че аз съм чел всички книги, гледал съм филмите, доброто впечатление беше останало за няколко месеца у мене. Не знам какво толкова му намирате на филма, книгите са по-добри, и аз бях фен, ама нещо не е супер интересно, като прочетеш книгите и вече знаеш какво става... и че всъщност нищо кой знае какво, не става!
    Верояно.

Само дето тука е има такива глупави нашественици, че си нямам на идея какво става.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си