- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- БРАВО Здрач!
Хора... моля ви... някой ако има БРАВО Здрач и 4-те специални броеве,да ми ги продаде.. моля виии много ги искам...или поне кажете дали има някой който държи още стари списания..
От скоро съм фенка и затова ги нямам! :X
![]()
Kакво значи отскоро? Каква фенка си ти? Сигурно дори не знаеш кой е братът на главният герой във филма, пък да не говорим в истинския живот..
Много фенове се излюпиха, ама нищо не знаете за филмът, който е вдъхновение за всички!
зДрАчЧч 4 ЕвЪъЪър ИнН мАаЙ хАаАрТт БеЕеЕйЙйййБиИииИ_!___^^ (sun) (sun) <333333 (h) (h) zdDrAaAaAaaAччЧЧчЧч <333333333333333333
^![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Оф.. като няма да ми помагате.. майната Ви!!! Не разбирам за какво пишете в форума.
Мамооо ония ден си разпалвах камината с такова списание и с няколко плаката на Едуард и другите грозници от Туилит![]()
По принцип въобще не съм такава,но как няма.. :Х Аз ги моля нещо те почват да се заяждат.Като не могат да ми помогнат просто да не пишат коментари!Първоначално написано от Rorschach
![]()
само аз ли не съм гледал здрач![]()
Само ти, брат. Уникален, единствен по рода си индивид. Препоръчвам на всички момичета светкавично да се ориентират към теб, защото ги очакват много "тру" моменти.Първоначално написано от gsh
Аз лично съм гледал Здрач 15 пъти и искам да имам деца (вампири) от Бела.
Бе кво се правите само,че не била фенка не знам си кво.Нали ше ви даде пари ,а вие на нея хартия,много важно дали знае кой е брата на дядото на чичото ...
Точно! :dПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Точно така! Въпреки че аз съм чел всички книги, гледал съм филмите, доброто впечатление беше останало за няколко месеца у мене. Не знам какво толкова му намирате на филма, книгите са по-добри, и аз бях фен, ама нещо не е супер интересно, като прочетеш книгите и вече знаеш какво става... и че всъщност нищо кой знае какво, не става!Първоначално написано от SuNsEt
Верояно.Първоначално написано от inloveinsomeone
Само дето тука е има такива глупави нашественици, че си нямам на идея какво става.