- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Piercing?
ебаси, адски недъгаво е пробита долната дупка. отвратително е.Първоначално написано от Зелената фея на отбора
Аз имам тук-таме => кефя се![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
А много ги харесвам .. сестра ми наскоро си направи на пъпа .. искам и аз ама съм още малка .. иначе и аз ще си пробия пъпа![]()
![]()
много е секси
![]()
Ооо очичките са и много яки в тфа няма спориначе така кто гледам май не са лещи
![]()
Seize the day or die regretting the time you lost!
It's empty and cold without you here, too many people to ache over.
Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you there...
Please tell me what we have is real!
определено ме кефи как седят, особено на момичета ма аз нямам планове да си праясамата мисъл за желязо забито в плътта ми.. за постоянно
нз, знам ли кво ше ми щукне
Ъх, верно са я нанизали през средата на хрущяла. За моя колко време променях мястото за да не стане нещо таковаПървоначално написано от Boot
Чак Миро се изнерви
. Ама на тоя пик, който съм пуснала как съм издърпала барбела ахах, хич не си е на мястото
![]()
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Харесвам да,пиърсите.
И след време мисля да си направя лабрет.
Сега ми дават само на веждата,но там не ме влече.
London Tipton
ПознаПървоначално написано от морж
Иначе мерси
zavisi na koe mqsto e "tyrnata"obichkata...az imam osven na ushite,na pupa,sega sum se navila da se dupcha na ezika i vejdata,am priqtelq mi ne davaInache mnogo me draznqt tiq piursingi po ustata,tyk (v Spain)vsqka vtora se e nadupchila s po 3-4,sturcha6to grozni obici
![]()
Да ти кажа честно, и в БГ почнаха така да правятИ мене ме дразнат, особено ако се мислат за такива, каквито не са.. Ама кой ме пита мене кво искам
![]()
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
hm az se otkazah dokato be6e vremeПървоначално написано от ARToftheDEVIL
btw i az po4nah s kle4ka za zubi lakirana
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Демек хората с пиърси се мислят за хора с пиърси, каквито всъщност не са?Първоначално написано от hrisiiiiii
![]()
Хахах, не точно. Просто някои си мислят, че като се пробият НАВСЯКЪДЕ, където е възможно, и са станали мис Свят.. Но има и изключения, които си запазват човешката същност, ако мога така да се изразя ;]Първоначално написано от Boot
ПП: Лично мнение![]()
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Ако по собствените си критерии се перфектни, теб какво те грее за какво се мислят? Те някои други си мислят, че като си пробият пъпчето са мис Свят както ти го каза, ама са бая далечко... както и да е, де, това е безмислен спор![]()
Един пиърс наистина може да промени човек, но не напълно, а само до някаква степенСамият факт колко си преживял, за да го имаш ти дава един вид увереност, пък и сиго носиш с гордост
И да наистина има хора, на които не им утива, но в крайна сметка всеки има свои интереси и критерии за красота
![]()
Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you there...
super tapo se edno da sa naki4e6 kato koledna elxa
www.impulse.bg/rastiii![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И кфо човек преживява, за да му дава увереност?Първоначално написано от glam0r0us
![]()
Случайно да ти е хрумвало, че на някои хора им трябва много смелост, за да се престрашат, а го искат много сино?! Аз лично се двуумих много време и преодолях един от страховете си! Чувството след това не може да се опише... Но надали ще разбереш... Освен тфа пиърса е нещо, което до някаква степнте прави уникален... Много мои познати дори ми се възхищават![]()
![]()
![]()
Едва ли мога да разбера чувството с моите 5 настоящи пиърса и още три, които вече ги няма... Но който го е страх от мечки, не ходи в гората.![]()
Тфа е до характер :P Аз пък съм инат и на пук на всичко и всички си направих и са съм навитак за ощеТака, че е по добре да се изправяш срещу страховете сии да ги побеждаваш
![]()
ътт
ае пиърсите са мно якиии ..... ся си мечтая за индустриал .. суперм но ме кефи такова ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
аз се кефя на пиърсинга,имам на ушите 5 и на хрущяла 1,на нослето и езика;мн.е яко!!!![]()
:P
Никой не е идеален,докато не се влюбиш в него!