- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Не ми пука за здравето ми
Искам да намаля глада си .Не съм дебела, а съм нормална. Имам мн фр, които пушат и са мн слаби .Аз до скоро бях от много слабите и намирах тялото си за перфектно.Сега мн от предишните ми прекрасни дрешки не ми стават. Нямам време да се занимавам сериозно със спорт. Въпросът ми е цигарите ще помогнат ли?
В никакъв случай няма да ти помогнат ... ако не можеш да спортуваш, то поне наблегни на малко по-правилно хранене - примерно махаш сладко, солено, газирано, тестено и си ти...така де това е само общо казано, има много неща за баланс и ала бала, просто не ми се пише повече в момента.
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
+1 луда ли си тва е последното нещо дет може да ти помогне...Първоначално написано от maaster
![]()
цигарите ще "помогнат" единствено на белия ти дроб![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
Разбира се че няма да помогнат да отслабнеш, а ще навредят на белия ти дроб......Не яж много сладко, по малко мазни храни и хляб и ще отслабнеш...........
...
е като махне сладко,солено и тестено кфо ше яде?Първоначално написано от maaster
![]()
не можеш да ги спреш колкото и да искаш, но може да ги намлиш. Не яж шоколад изобщо (ако е възможно), просто си направи хранителен режим, който трябва да включва задължително закуска. Коефициентът на дебелина на хората, които закусват е по-малък от този на тези които не закусват. Не яж вечерята след 20:00 часа. Наспивай се добре. и донякъде това ще помогне![]()
Много неща могат да се ядат - аз карам така вече от близо 5 месеца ... какво да се яде ? Салати, меса, рибни продукти, яйца, млечни продукти, ядки, плодове кисели и т.н., желание да има, има какво да се яде, а и честно казано ако ви се струва непосилно - след 1-2 седмици се свиква и не прави никакво впечатление.Първоначално написано от BluE_s
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
Не, няма да ти помогнат.По-скоро ще ти навредят.Яж много плодове и пий много вода.Също недей да ядеш шоколад...освен, че от него се напълнява излизат акне.
Съветът ми е - недей да пушиш, а ограничи яденето(яж здравословна храна)
Недей да започваш...
Най-многото да имаш гаден вкус в устата ако ядеш веднага след като пушиш.
Таааа цигарите в случая не помагат. Иначе пуша, ама какво значение има?
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Не е ли по-добре да тичаш 20-30 минути на ден. Толкова свободно време все ще намериш.
Еми сега цигари ще се повредиш в смисъл бели дробове абе няма смисъл.Започни спорт откажи някой вредни храни поне така няма да си вредиш.А ако пушиш има голяма вероятнош да получиш рак,а и както се казва
"Пушачите умират млади" Дано да съм била полезна![]()
![]()
Пуших, но ги отказай.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
tupa putka![]()
не,не искам някой ден да се разболея и в един момент никой да не може да ми помогне
как така нямаш време да се занимаваш със спортПървоначално написано от Sweet_Play_F
че колко му е един час да отделиш всеки ден?!..Без спорт колкото и да не ядеш,няма да си стегната,а и след години може да се появят и здравословни проблеми!
аз не пуша и не мисля и да почвам, обаче мисля че цигарите те карат да кашляш, от което се стягат коремните мускули и май заради повечето пушачи са слаби![]()
^Въздържай се от мнения,някой ще вземе да ти повярва.
От цигарите не се слабее,само пожълтяват зъбите и кожата.
Като получиш рак на десетина органи едновременно ще отслабнеш,та няма да има накъде повече.![]()
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
cigarite da pomagat... wtF? ti ot kade pada6![]()
: basi ludnicata xD
Е намерила си какфо да ти помогне..
На ден по 2-3 кутий Мелник ще ти помогнат![]()
Имай милост,детето е склонно да ти повярва...![]()
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Какво прави тази тема във форума "Спорт и здраве" ?!![]()
А относно въпроса ти... не, няма да помогнат да отслабнеш. Формулата за това е спорт/диета (ако толкова държиш). А, ако комбинираш и двете ще е перфектноИ под "диета", нямам предвид да не ядеш 1 месец (както повечето правят с фикс идеята си да отслабнат), а да отстраниш някои храни от менюто си, други да намалиш... И не е нужно да започнеш да спортуваш професионално. Дори любителски, ще ти помогне (когато имаш свободно време). Цигарите ги забрави, те само вредят и създават заблудата, че ти успокояват нервите.
Дори да не се занимаваш със спорт,пак можеш да сваляш мазнини. Достатъчно е да си на отрицателен калориен прием,да избягваш бързи въглехидрати,да приемаш малко бавни такива. Може също да ходиш повече пеша
Ще съм поредният юзър, който ти казва че цигарите няма да ти помогнат, напротив!!! Имам съученичка която е на 13 години и вече си пафка зад даскало искам да ти кажа, че момичето е страшно изнервено, дори и да не си го признава. Прочети тук ===> http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%...B0%D1%80%D0%B0