.

Виж резултатите на анкетата: Pu6i6 li?

Гласували
76. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Da

14 18,42%
  • Ne

62 81,58%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Голям фен Аватара на Sweet_Play_F

Не ми пука за здравето ми

Искам да намаля глада си .Не съм дебела, а съм нормална. Имам мн фр, които пушат и са мн слаби .Аз до скоро бях от много слабите и намирах тялото си за перфектно.Сега мн от предишните ми прекрасни дрешки не ми стават. Нямам време да се занимавам сериозно със спорт. Въпросът ми е цигарите ще помогнат ли?

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    В никакъв случай няма да ти помогнат ... ако не можеш да спортуваш, то поне наблегни на малко по-правилно хранене - примерно махаш сладко, солено, газирано, тестено и си ти ...така де това е само общо казано, има много неща за баланс и ала бала, просто не ми се пише повече в момента.
    www.impulse.bg/skywalker - това съм аз

Град
    tam!!! (love) ~>
    Цитирай Първоначално написано от maaster
    В никакъв случай няма да ти помогнат ... ако не можеш да спортуваш, то поне наблегни на малко по-правилно хранене - примерно махаш сладко, солено, газирано, тестено и си ти ...така де това е само общо казано, има много неща за баланс и ала бала, просто не ми се пише повече в момента.
    +1 луда ли си тва е последното нещо дет може да ти помогне...

цигарите ще "помогнат" единствено на белия ти дроб

След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!

Град
    Русе
    Разбира се че няма да помогнат да отслабнеш, а ще навредят на белия ти дроб......Не яж много сладко, по малко мазни храни и хляб и ще отслабнеш...........
    ...

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    примерно махаш сладко, солено, газирано, тестено и си ти
    е като махне сладко,солено и тестено кфо ше яде?

не можеш да ги спреш колкото и да искаш, но може да ги намлиш. Не яж шоколад изобщо (ако е възможно), просто си направи хранителен режим, който трябва да включва задължително закуска. Коефициентът на дебелина на хората, които закусват е по-малък от този на тези които не закусват. Не яж вечерята след 20:00 часа. Наспивай се добре. и донякъде това ще помогне

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BluE_s
    примерно махаш сладко, солено, газирано, тестено и си ти
    е като махне сладко,солено и тестено кфо ше яде?

не можеш да ги спреш колкото и да искаш, но може да ги намлиш. Не яж шоколад изобщо (ако е възможно), просто си направи хранителен режим, който трябва да включва задължително закуска. Коефициентът на дебелина на хората, които закусват е по-малък от този на тези които не закусват. Не яж вечерята след 20:00 часа. Наспивай се добре. и донякъде това ще помогне
    Много неща могат да се ядат - аз карам така вече от близо 5 месеца ... какво да се яде ? Салати, меса, рибни продукти, яйца, млечни продукти, ядки, плодове кисели и т.н., желание да има, има какво да се яде, а и честно казано ако ви се струва непосилно - след 1-2 седмици се свиква и не прави никакво впечатление.
    www.impulse.bg/skywalker - това съм аз

Град
    Елхово
    Не, няма да ти помогнат.По-скоро ще ти навредят.Яж много плодове и пий много вода.Също недей да ядеш шоколад...освен, че от него се напълнява излизат акне.

Съветът ми е - недей да пушиш, а ограничи яденето(яж здравословна храна)

Недей да започваш...
    Най-многото да имаш гаден вкус в устата ако ядеш веднага след като пушиш.
    Таааа цигарите в случая не помагат. Иначе пуша, ама какво значение има?

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    не пуши.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Не е ли по-добре да тичаш 20-30 минути на ден. Толкова свободно време все ще намериш.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Повече от фен
    Град
    Варна
    Еми сега цигари ще се повредиш в смисъл бели дробове абе няма смисъл.Започни спорт откажи някой вредни храни поне така няма да си вредиш.А ако пушиш има голяма вероятнош да получиш рак,а и както се казва
    "Пушачите умират млади" Дано да съм била полезна

Пуших, но ги отказай.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

не,не искам някой ден да се разболея и в един момент никой да не може да ми помогне

Re: Не ми пука за здравето ми

Цитирай Първоначално написано от Sweet_Play_F
    Нямам време да се занимавам сериозно със спорт.
    как така нямаш време да се занимаваш със спорт че колко му е един час да отделиш всеки ден?!..Без спорт колкото и да не ядеш,няма да си стегната,а и след години може да се появят и здравословни проблеми!

.

аз не пуша и не мисля и да почвам, обаче мисля че цигарите те карат да кашляш, от което се стягат коремните мускули и май заради повечето пушачи са слаби

^Въздържай се от мнения,някой ще вземе да ти повярва.
    От цигарите не се слабее,само пожълтяват зъбите и кожата.
    Като получиш рак на десетина органи едновременно ще отслабнеш,та няма да има накъде повече
    .
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Е намерила си какфо да ти помогне..
    На ден по 2-3 кутий Мелник ще ти помогнат
    И само Левски оле и само Левски обичаме те!!

http://prize.bg/vodolea

Имай милост,детето е склонно да ти повярва...
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Какво прави тази тема във форума "Спорт и здраве" ?!
    А относно въпроса ти... не, няма да помогнат да отслабнеш. Формулата за това е спорт/диета (ако толкова държиш). А, ако комбинираш и двете ще е перфектно И под "диета", нямам предвид да не ядеш 1 месец (както повечето правят с фикс идеята си да отслабнат), а да отстраниш някои храни от менюто си, други да намалиш... И не е нужно да започнеш да спортуваш професионално. Дори любителски, ще ти помогне (когато имаш свободно време). Цигарите ги забрави, те само вредят и създават заблудата, че ти успокояват нервите.

Супер фен
    Дори да не се занимаваш със спорт,пак можеш да сваляш мазнини. Достатъчно е да си на отрицателен калориен прием,да избягваш бързи въглехидрати,да приемаш малко бавни такива. Може също да ходиш повече пеша

Фен Аватара на alexandarchy
    Град
    Стара Загора
    Ще съм поредният юзър, който ти казва че цигарите няма да ти помогнат, напротив!!! Имам съученичка която е на 13 години и вече си пафка зад даскало искам да ти кажа, че момичето е страшно изнервено, дори и да не си го признава. Прочети тук ===> http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%...B0%D1%80%D0%B0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си