.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от anincety_f
    лелеее просто като го прочетох и цялата настръхнах Просто нямам думи ... Но те съветвам да отидеш при момичето и да и кажеш кфо ти е .. Успех ;]]
    az sa6to mnogo e hubavo tova koeto si napisal ..sa6to i mnogo tyjno dano vsi4ko se opravi.. bori se za neq.. uspeh !

Naistina trqbva da se opitash da napravish neshto, ako tolkova q obichash.. vse pak moge i tq da izpitva sushtoto. A da sedish i da chakash.. kakvo tochno chakash... nishto ne idva ei taka, a ti shte si propileesh givota v stradania.. ili deistvai ili se otkagi i zapochni na chisto.. prosto produlgi napred.. inache v chakane smisul nqma... Napravi neshto, kakvoto i da e to.. samo ne chakai neshtata da ti padnat ot nqkude.. Tova si e ravnosilno na glupost, uspeh i umnata. Ne se ostavqi da se muchish, napravi neshto
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    sF-to xD
    Много увлекателно разказваш личи си че идва от сърцето ти. Несе отказвай!
    Seize the day or die regretting the time you lost!
    It's empty and cold without you here, too many people to ache over.
    Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you there...
    Please tell me what we have is real!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от anincety_f
    лелеее просто като го прочетох и цялата настръхнах Просто нямам думи ... Но те съветвам да отидеш при момичето и да и кажеш кфо ти е .. Успех ;]]
    +1
    Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P

Знам, че става банално вече, ама наистина, както каза Co0kIe -"Малее, честно - възхищавам ти се! Не съм мислила, че от момче могат да се чуят толкова искрени и чувствени думи! Разчувствах се много..."
    Може да е глупаво, но, попитай я дали още има някакви чувства към теб и ако тя наистина те обича може да сте заедно, стига да го искате .. Но ако ти каже, че не те обича (дано не е така.. ) се опитай да се успокоиш, усмихни се и си кажи, че живота продължава и това е било поредното изпитание Успех, пич Мисля, че наистина заслужаваш тя да те обича ...

Град
    Сахара
    оооффф обичамее...но просто не виждам бъдеще...за една седмица, два пъти ми доказа, че ме обича...на аватара си в skype сложих клипа на "нашата" песен (нали всички двойки си имат песен,която им напоня за някаква обща емоция и т.н.) във vbox и под клипа,оставих коментар,в който написах,че я обиам...но не споменах имена,просто писах обичам те мило и никога няма да те забравя и след това написах една фраза на испански,за да разбере,че е написано за нея (ако въобще някога види клипа)...Но тя го е видяла още на следващия ден и е написала коментар след моя "И аз..." Това ме накара да настръхна целия...Не спрях да мисля за това...докато снощи не сложих друг клип... на песента "message in a bottle" и отдоло написах please call me baby и днес точно преди изпита ми...видях че ми е звъняла,което ме сбърка тотално...точно преди изпита такава емоция...дойде ми в повече и цял ден само тва ми е в главата...Обича ме...Но...Но...
    Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!

Може ли линка на песента много интересно ми стана ами виж всички те съветваме едно и също и всички сме с теб просто сабери смелост и ... отиди при нея и отново късмет!!
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    Сахара
    нека и двамата останем в анонимност...не искам да и навредя по какъвто и да е начин...едната песен е една испанска от "Трима братя,Три сестри" другата е на FilterFunk- S.O.S. Message In A Bottle

Град
    Сахара
    http://vbox7.com/play:e8af25e8 ето я втората,но за първата...нека не я споменаваме

Цитирай Първоначално написано от Co0kIe
    Малее, честно - възхищавам ти се! Не съм мислила, че от момче могат да се чуят толкова искрени и чувствени думи! Разчувствах се много...

По темата: Моя съвет е да се бориш за нея! От разказа ти личи, че много я обичаш (както и ТЯ теб) затова не се отказвай! За такава голяма любов като вашата трябва да се правят и жертви - след като вече си завършил, можеш да се преместиш в нейния град!

П.П.: Разказа ти е като роман! Можеш и пари да изкараш от цялата история

И КЪСМЕТ!! Такава любов не заслужава край като вашия!
    Съгласна съм- рядък случай е момче да изразява така чувствата си-БОРИ СЕ-когато има желание, има и начин !!!!!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Нали само каза, че и тя те обича? Защо тогава не може да сте заедно... ?
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Ууф да, като го прочетох цялото и аз почти се разревах. Моля те, отиди при нея. То е толкова просто! Или искаш, или не. Ако и тя те обича, то друг не може да има. Имам чувството че сам слагаш прегради, от които нямаш нужда. И колкото романтично си се изразил тук, така си изрази чувствата и пред нея. Кажи и всичко това възможно най-скоро. Всъщност се чудя какво правиш още тук, в този форум, четейки всичко това?! Бягай да си прибереш момичето. Гарантирам ти, че тя иска да го направиш...

И и кажи, че е уцелила на мъж! Повечето не могат да се изразят така, ако изобщо се влюбят по такъв начин...
    ” - Тогава няма значение по кой път ще тръгнеш -
    каза Котарака.
    - Стига да стигна някъде - добави
    Алиса за пояснение.
    - А, на всяка цена ще стигнеш - отвърна
    Котарака - ако вървиш достатъчно дълго.”
    Луис Карол

Град
    у вас ;]
    мале това като го прочетох и ми се насълзиха очите.. копирай и го в skype или се вижте и и кажи всичко това.. мен ме разчувства толкова много, а нея ще е 100 пъти повече, при условие че си написал толкова мили думи за нея, и за силните чувства, които изпитваш към нея.. "

П.С: ти си единственият човек, който би могъл да разбере колко болка има вътре в мен..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Град
    Сахара
    Цитирай Първоначално написано от Sweet`dreams
    Ууф да, като го прочетох цялото и аз почти се разревах. Моля те, отиди при нея. То е толкова просто! Или искаш, или не. Ако и тя те обича, то друг не може да има. Имам чувството че сам слагаш прегради, от които нямаш нужда. И колкото романтично си се изразил тук, така си изрази чувствата и пред нея. Кажи и всичко това възможно най-скоро. Всъщност се чудя какво правиш още тук, в този форум, четейки всичко това?! Бягай да си прибереш момичето. Гарантирам ти, че тя иска да го направиш...

И и кажи, че е уцелила на мъж! Повечето не могат да се изразят така, ако изобщо се влюбят по такъв начин...
    мммм...там е работата,че аз много добре знам какво трябва да направя...Но завися от прокелтите обстоятеслтва...Благодаря на всички за съветите,но не за съвет молех,а за "рамо"...Все пак, благодаря за милите думи...Преградите ги слагам аз,да...Но понякога човек трябва сам да се спре,а не да чака съдбата да го спъне... Истината,която те първа искам да й докажа е че дори за миг не съм спрял да я обичам и когато и казах "Край" това беше,просто една дума, без почти никакъв смисъл...Равностойна единствено на "кратка пауза"...Но колкото и да не беше кратка,аз все още я обичам и страдам до болка за нея...

Просто думи не ми останаха.На последното изречение две сълзи се стекоха по бузите ми.Недей така!... Ако искаш цял живот да съжаляваш, че си пропуснал да изживееш любовта си... ще страдаш.Ако наистина я обичаш - действай докато още имаш шанс.... Няма друг за нея.Тя е твоя още.Повярвай.Както ти си нейн...Тъй, че няма какво да чакаш.Взри се в себе си.Виж се.Това си ти.Онзи, човек, които страда за любовта си... Направи нещо!!!!! Бори се!!!! Ще разбереш, че всичко си е струвало... Стискам ти ръка.Ти си достоен човек за поклон.... Невероятно съчинение.Не изпускай шанса си!!! Моля те ... просто ме боли като го прочетох.Познато ми е...

БОРИ СЕ ЗА ЛЮБОВТА СИ!!!... ЗА НЕЩО, КОЕТО СИ СТРУВА ДА ЖИВЕЕШ !!!... Защото живот без любов не е живот.Послушай сърцето си... не чакай... не чети дори ... просто тръгни към нея....
    Listen to your heart beat and just let it go!...Don't miss the miracle of the moment !

Град
    В облаците
    Хей, приятел, не взимай всичко толкова на сериозно. Едва ли точно аз съм човекът, който може да те разбере напълно - момиче на 15 години от малък град, но от написаните редове разбрах едно - ти я ОБИЧАШ, както и тя ТЕБ. Разбрах също, че си зависим от гадните обстоятелства.. Така е - винаги ще се появи една пречка, но тя може да направи много неща - като например да разруши една силна и истинска любов. Нима наистина си по-слаб от тези обстоятелства? Нима не искаш да докажеш на целия свят, и на себе си, колко много я обичаш? Помни, че винаги ще се намери процеп, през който да мине лъч светлина! И винаги може да направиш нещо - няма ситуация без изход! УСПЕХ!
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Град
    Сахара
    понякога наистина съм на косъм да кажа "Майната му!Тръгвам!" ,но зажалост не е толкова лесно...Не и сега...Може би след време няма да бъда зависим от каквото и да било и единственото,което мога да направя сега е да се моля...Моля се,когато затворя вратата на колата, да не е прекалено късно...

Град
    В облаците
    Едно е важно - не губи надежда. Виж колко много хора те подкрепяме - кой с повече опит, кой с по-малко... Имай вяра в себе си и в това, което правиш, и всичко ще се оправи. Всички имаме трудни периоди, и понякога мислим, че никога няма да се измъкнем от тях, но за добро или зло - всичко си идва на мястото. Ще видиш как всичко ще се оправи и двамата ще сте щастливи заедно или поотделно. Каквото трябва да се случи ще се случи, и лошото е, че ние не сме в състояние да го оправим... Просто трябва да се водим по линията на живота и да понасяме всеки удар, който той ни нанася..
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми