Цитирай Първоначално написано от FoReVeR^YouRs
Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
Ало, спри, почти се разревах!!! Защо по дяволите не направиш нещо? Отиди при нея, кажи и, че не може да си играе с теб така, кажи и, че те боли... КАЖИ И ГО!!!! ;(
момичето никога не си е играло с мене...аз се намесих в нейния живот обърках го предостатъчно и после си заминах...Мога да отида,но единственото,което ме спира е това,че пак ще размътя водите й в отношенията с приятеля й...Не знам с какъв акъл се хванах с чуждо момиче и то от друг град...Но въпреки всичко, ще отида...Някои казват че в този живот трябва да си малко или много егоист,да мачкаш за да не бъдеш мачкан...Знам,че приятеля й нищо няма да направи,но ще го боли много...Това ме спира...
А пък и не мисля,че съм изпаднал в депресия...Или пък се заблуждавам...знам ли...
остави го това "него ще го боли" да беше твой приятел добре но заради момче което не познаваш да изпуснеш може би най-голямата си любов... виж отиди при нея не си ли чувал мисълта "свикнах с него(нея),обичам друг(а)" щом те обича значи има шанс отиди говори ако стане нещо м/у вас всички ще се радваме за теб!Ако не стане ... разбира се ще е гадно,но поне ще знаеш че си се пробвал иначе какво след време ще се питаш "ами ако беше избрала мен?" аз лично ако обичам някой и той е на толкова голямо разстояние от мен няма да го карам да идва заради мен,но ако дойде ще бъда най-щасливата на света и няма да го пусна ... само мога да пожелая успех!!!и ако решиш да не ходиш ... ами приятел просто тогава я забрави .... понеже и без това живота е гаден трябва ли да си го проваляш още повече????