Цитирай Първоначално написано от Sweet`dreams
Ууф да, като го прочетох цялото и аз почти се разревах. Моля те, отиди при нея. То е толкова просто! Или искаш, или не. Ако и тя те обича, то друг не може да има. Имам чувството че сам слагаш прегради, от които нямаш нужда. И колкото романтично си се изразил тук, така си изрази чувствата и пред нея. Кажи и всичко това възможно най-скоро. Всъщност се чудя какво правиш още тук, в този форум, четейки всичко това?! Бягай да си прибереш момичето. Гарантирам ти, че тя иска да го направиш...

И и кажи, че е уцелила на мъж! Повечето не могат да се изразят така, ако изобщо се влюбят по такъв начин...
мммм...там е работата,че аз много добре знам какво трябва да направя...Но завися от прокелтите обстоятеслтва...Благодаря на всички за съветите,но не за съвет молех,а за "рамо"...Все пак, благодаря за милите думи...Преградите ги слагам аз,да...Но понякога човек трябва сам да се спре,а не да чака съдбата да го спъне... Истината,която те първа искам да й докажа е че дори за миг не съм спрял да я обичам и когато и казах "Край" това беше,просто една дума, без почти никакъв смисъл...Равностойна единствено на "кратка пауза"...Но колкото и да не беше кратка,аз все още я обичам и страдам до болка за нея...