- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче-енигма
А сега да ви видя дали ви бива за анализ.
От около 3-4 месеца се познавам с това момиче.
Ходиме на курсове по рисуване заедно, което е веднъж в седмицата и там ни беше единственото място за комуникация. Та сближихме се, с което се гордея, защото аз съм си малко пасивен и се нуждая от много знаци, за да знам, че мога да действам напред. Като се изпращаме има едни дълги прегръдки и целувки. Абе дълга и широка...
До тук добре. Обаче повече от месец вече се опитвам да я изведа и тя всеки път си намира извинения. "С приятели сме на това; Утре сме на другото" и всеки път така става, че не излизаме. С дипломация явно не става и се старая да се държа по-спокойно около нея (не искам да и показвам,че я харесвам чак толкова, защото съвсем ще си вирне носа по женски) обаче вече започват да ми се втръсват тези игри. Защо трябва да се гониме?! Виждам, че ме харесва, а и аз не оставам назад и се опитвам да и покажа, че не ми е безразлична и все пак нищо не става. До сега с такъв индивид не се бях сблъсквал!
Въпросът: В мен ли е грешката? Колко агресивен трябва да бъда, защото в момента имам чувството, че буксувам на едно място, а вече не издържам. И за миг не ми излиза от главата това момиче, което ме кара да се мразя. Не бях толкова слаб духом, мамка му!
Благодаря предварително.
He who runs with aggression walks with no dignity