Хм. Много лесно се настроихте всички срещу момичето. Аз пък точно това мразя - някой да отвори голяма уста без да знае достатъчно факти. Питахте ли го дали случайно знае има ли си тя гадже? Аз не видях такова нещо. Каквото и да ми говорите, за 3-4 месеца по веднъж на седмица като се виждат, не означава, че задължително му казва всичко, което се случва с нея. А помислихте ли от другата гледна точка - тя да е усетила, че той я харесва, но тя него не и се опитва да го отреже по-меко като отказва излизанка (признавам, че това е изключително тъп начин, но малко момичета познавам, които да не мислят така..)?
Не се сдухвай, че те отрязва толкова пъти, но обикновено наистина грешката е в този, който има по-голям зор (демек в теб). И, да, наистина трябва да си малко по-нахален (това е думата, която ти липсва) Това е единственият начин да успееш лесно в живота - всичко друго става с много мъки и труд... Но това е друга тема.
Пробвай го това, което другите ти казаха - отдалечи се малко от нея, но не да се правиш, че съвсем не я забелязваш Примерно, вместо да ходиш да я изпращаш, тръгни в другата посока, казваш едно "чао" набързо, но без прегръдки, целувки и т.н. (просто казваш "айде аз бързам, чао" и не се обръщаш). Направи се на недостъпен - на нея й е пределно ясно вече, че си по-стеснителен.
Надявам се, че съм помогнал.