.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

какъв е този скапан живот ?

moqt gen e problemyt mi. da si nisak e prosto... nqkoq prokletiq.mayka mi i ba6ta mi sa niski po ryst i normalno genyt mi me pravi nisak sa6to 16 ~ 17 godini a sam samo na 168cm kakvo po dqvolite e tova ? prokleto da e DNK-to RNK - to i si4ko da vurvi po dqvolite
    i vyprosa za momi4etata ibahti jivota 4e koy bi poglednal djudje kat mene ? oooooooof mislq da se samoubiq i 4e tova e edinstveniq izhod ot toz ko6mar

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    Чукайте се за удоволствие

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ти пък, я не се притеснявай, има и ниски момичета, не коне Споко, не си чак толкова нисък, сичко е наред Няма да се самоубиваш!

Животът е адът описан в Библията!

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Абе ти си много зле, приятел!
    Аз примерно страдам от завишен метаболизъм. Просто за здраво тяло отдавна забравих, ама какво от това? Имал съм достатъчно много приятелки, за да ти кажа, че физическото в един човек се надценява. Особено що се отнася до жените. Те обръщат голямо внимание на характера и поведението на един мъж и са напълно способни да пренабрегнат всичко останало.
    Да, някои ще те отрежат за едно или друго. Дали защото си нисък, плешив или с кафяви очи, но пък защо ти е да бъдеш с човек, който съди за теб само по това, което вижда?

Още си доста млад така че имаш шанс и да го поразтеглиш малко това тяло. Започни баскетбол. Аз точно на тази възраст дръпнах 10 саниметра благодарение на него (или поне си мисля, че беше заради него). Не е нужно да тръгнеш на тренировки. Просто си купи топка и ходи до най-близките кошове през ден и се мятай. Тялото си знае работата.

Успех.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Ти пък, я не се притеснявай, има и ниски момичета, не коне Споко, не си чак толкова нисък, сичко е наред Няма да се самоубиваш!
    Не не я слушай дръпни спусъка смело братле давай или пък си дръпни един нож как ще си наред аз съм на 15 и съм 1.80 и не съм кон не бе ебавам се не си дърпай спусъка или ножа ........ скочи през балкона
    Всички да слушат Disturbet иначе няма да съм им приятел..... то аз за това нямам приятели

Голям фен Аватара на 50cent
    Цитирай Първоначално написано от I_likE_Sex
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Не не я слушай дръпни спусъка смело братле давай или пък си дръпни един нож как ще си наред аз съм на 15 и съм 1.80 и не съм кон не бе ебавам се не си дърпай спусъка или ножа ........ скочи през балкона
    ale ei ti dobre li si kvo go nasur4ava6 da pravi takiva ne6ta ako ti be6e na negovo mqsto nqma6e da se gurmi6 ili d ska4a6 ili da se reji6 s nojove ami 6te6e da se obesi6 taka ubesi se i iskam da gledame i nie ubesi se
    ne le pi4 maitap si pravq ne se besi otrovi se haide i posle kato umre6 pi6i kvo e stanalo tamun i nie da znaem

о0 Не се плаши... момиче съм и съм 149 от това няма да мръдна.И въпреки всичко не ми пука,не е задължително да имаш мацка метър и деведесет.
    Имам един познат винаги ми казва "много ме радваш защото си по-ниска от мене" ( и той е доста нисък) някой път се шеува с тебе ама какво ти пука пък...

Голям фен Аватара на 50cent
    Цитирай Първоначално написано от CocainCocktail
    о0 Не се плаши... момиче съм и съм 149 от това няма да мръдна.И въпреки всичко не ми пука,не е задължително да имаш мацка метър и деведесет.
    Имам един познат винаги ми казва "много ме радваш защото си по-ниска от мене" ( и той е доста нисък) някой път се шеува с тебе ама какво ти пука пък...
    е да ама повечето нисички момичета са секси макар и да си падам по високи ниските са секси и стават за всичко освен да сменят крушки

ni6to ti nqma ne si edinstveniq na tozi svqt. az imam edin pr i e 165 i nqma problem s momi4etata i ne reve 4e e nisuk s vremeto 6te svikne6 na men mi haresvat po niskite momi4eta :P

Град
    Русе
    НЕ си от най-високите, но спокойно може да пораснеш има време
    ...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Сложи си метални пластини в краката.
    Или просто носи токчета.....
    Нека кажем,че в 8- ми калс бях 167 сега съм 187... тихо ...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    какви токчета...аз мисля че този, който е написал поста е момче!
    ...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    какви токчета...аз мисля че този, който е написал поста е момче!
    Е кво толкоз... така и така е леко идиот... няма да раззбере, че е смешно.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    az imam edin bratov4ed,koeto e na 19 i e mn mn nisuk,oba4e za smetka puk na tva e takuv simpatqga-ne samo na vun6en vid a i na harakter e sladur i se durji mn gotino s momi4etata i vse si ima po1-2 bez jena ne ostava.taka 4e az ne vijdam problem,vupros na vkus!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Да не би,аз да се бъркам или не си човек...Абе ей,как може да мислиш,че ръста прави човека и да се ядосваш за глупости. Има,толкова ниски момичета и аз съм и ще те хареса някоя.

Град
    В АдА
    Споко бе човек просто си намери по ниско момиче има много такива

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    аз попринцип съм доста ниска.. и бих предпочела момчета като теб ... идеални сте ми

Welcome to the club.

Поне можеш да правиш каквото си искаш под лозунга, че си избиваш комплекса.
    п.с. не се самоубивай.Скачането от балкона е за хора , на които им пречи гравитацията.

няма нищо лошо в това че си нисък не опаковката а съдаржанието е важно
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Повечето момичета са високи 1.63-1.65 .....тка че..няма проблем.Пък и момчетата растат до 23-годишна възраст ...май..

Re: kuv e toq jivot skapan ?

Цитирай Първоначално написано от iskamdate123
    moqt gen e problemyt mi. da si nisak e prosto... nqkoq prokletiq.mayka mi i ba6ta mi sa niski po ryst i normalno genyt mi me pravi nisak sa6to 16 ~ 17 godini a sam samo na 168cm kakvo po dqvolite e tova ? prokleto da e DNK-to RNK - to i si4ko da vurvi po dqvolite
    i vyprosa za momi4etata ibahti jivota 4e koy bi poglednal djudje kat mene ? oooooooof mislq da se samoubiq i 4e tova e edinstveniq izhod ot toz ko6mar
    Пич ,а нормално ли е да си момиче на 18 години и да съм 180 Аз пък искам да съм ниска...

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

edna ot nai dobrite mi priqtelki hodi s mom4e s tvoq rast pak shte pravi 19..a tq e po viso4ka...no sa po4ti polovin godina zaedno i syper mn se obi4at..ponqkoga zvu4i banalno no e taka ne vs e vanshniq vid .. a dushata :P
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

То ако не е височината, ще е друго...Всеки си има недостатъци. Не се притеснявай, има толкова ниски момичета-баща ти и майка ти как са се намерили?

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    imam obratniq problem..iskam da s1m po niska...1.75 s1m a s1m na 15 god..spored men ti ne si mn nis1k..poznavam mom4eta deto sa 1.60 i pak gi haresvat...ama pove4eto momi4eta sa visoki i ne biha tr1gnali s po-nis1k ot tqh...az s16to..taka 4e trenirai basket ili ne6to ot sorta..good luck!

Ееее братле не се притеснявай .. :P Аз съм 165 и моито гадже е колкото мен високо.. нема да се притесняваш нормално си е Има толкова много готини ниски момичета.. височината не е проблем въобще

pfff izob6to ne se pritesnqvaj ne e nujno da si kat hode6t garderob za da se haresa6 na nqkogo .ako ti misli6 4e tova e nedostatyk - taka i 6te si mislqt horata.bydi uveren v sebe si i vs 6te e ok.tyj 4e spox i gore glavata =D>
    Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си