.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52

......

olele ima momcheta koito sa na po 16 god i sa po niski ot tebe taka 4e spox..
    sъLzuтэ няmaт kpaй .. (sad) .. (u) .. // ;[

emi mn momi4eta haresvat po nisi4ki a i ti ne si tolkoa nisuk a ima momi4eta koito sa su6to niski tka 4e 6te si nameri6 nqkoq koqto naistina te haresva takuv kakuvto si

Споко, баце
    Хората са го казали, че за всеки влак си има пътници.
    Един се притеснява, че е нисък, друг че е висок, дебел, много слаб и т.н.
    Ще изгрее слънцето и на твоята улица :P

Град
    Boulevard of broken dreams
    Цитирай Първоначално написано от beautiful_f
    аз попринцип съм доста ниска.. и бих предпочела момчета като теб ... идеални сте ми
    И аз така... така че споко има много момичета под твоята височина
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

a

znam 4e ima i niski momi4eta no te gledat da sa s po visko mom4eta ...
    Чукайте се за удоволствие

a

visoki*
    Чукайте се за удоволствие

Супер фен
    Истина е че голяма част от момичетата харесват високи и снажни мъжаги. Те показват признаци сила и внушителност още докато вървят. Но това по никакъв начин не трябва да те комплексира. Хората сме различни като петте пръста на ръцете си и всеки си има различен вкус. Затова не се притеснявай и ти ще покриеш нормативите на някоя мадама. Спокс !

Град
    sofiq
    eeee i az sam na 16-17 godini i kvo ot tova az s16to s1m 169 p1k si gi lova jenite ni6to ti nqma na r1sta si4ko e ok ima visoki ima i niski taka4e nese kosi za gluposti
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

Град
    In Devil's Castle
    постепенно ще трябва да свикнеш иначе,намирай си по-ниски момичета
    someone else...

Град
    у вас ;]

Re: какъв е този скапан живот ?

не си чак толкова много нисък!!! Много момичета си падат точно по такива момчета, не се отчайвай заради глупости!!!
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

В интерес на истината не може всички да сме еднакви. Не се коси за глупости

Град
    РЮАР
    хахаха чакай бе 16 години 170 т'ва да не е ниско !?

Мега фен Аватара на babity
    ей... *****, ти да не искаш да ми кажеш, че като съм 170 см съм ниска, а? А? А? ??!?! и... кьорав ли си, та не виждаш, че е пълно с тапишонки по 150 см?!

Град
    РЮАР
    xhaHXAHXHAXhAHhxAHx

Т'ва беше добро...

Град
    Here without you...
    Цитирай Първоначално написано от Ивалинка
    постепенно ще трябва да свикнеш иначе,намирай си по-ниски момичета
    +1

слабо характерен патуляк тръгнал да се само съжелява на свеослушание в някаф кирлив форум така нямя да прокопсаш

Re: какъв е този скапан живот ?

Цитирай Първоначално написано от iskamdate123
    moqt gen e problemyt mi. da si nisak e prosto... nqkoq prokletiq.mayka mi i ba6ta mi sa niski po ryst i normalno genyt mi me pravi nisak sa6to 16 ~ 17 godini a sam samo na 168cm kakvo po dqvolite e tova ? prokleto da e DNK-to RNK - to i si4ko da vurvi po dqvolite
    i vyprosa za momi4etata ibahti jivota 4e koy bi poglednal djudje kat mene ? oooooooof mislq da se samoubiq i 4e tova e edinstveniq izhod ot toz ko6mar

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    Божееее я се съвземи Аз съм 1.65-1.67 Познавам момче,което е с половин глава (доре-долу) по-ниско от мен,а е имал супер много гаджета Дори сега ходи с една по-висока и от мен Честно казано малко са ми смешни като ги видя ама ... Хората са казали - външния вид не е от значение Щом човек ти е забавен,имате общи неща и си допадате височината не е от значение

kakto kazaha po nagore izobshto ne si nisak i netrqbva da se kompleksirash taka na nikoi ne mu puka kolko 4ovek e visok... ako imash tochen harakter sichko shte e ok

намирай си по-ниски момичета :P или яж повече Neskuik
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Guest

!!!!!!

пич недеи да праиш глупости има и мн ниски момичета не всеки е висок-ако беше таак до ся китаиците да ги няма несе притесняваи ...

Град
    на плажа =)
    Не ти е проблема, че си нисък... а, че си тъп ! Бахти малоумната тема..

gramni se 6tot si 1 mm po nisak ot mene
    Lof YAaA..!

Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Не ти е проблема, че си нисък... а, че си тъп ! Бахти малоумната тема..
    +1
    Lof YAaA..!

Споко ве, както казва една приятелка за високите момчета и ниските момичета - само за свирки стават.

Пич, можеш да се запишеш на баскетбол или волейбол... където и да скачат много. Има време да прогресираш. А и запомни - най-добре е момичето да стига до носа на момчето, така че и много високите не са добре. Аз обаче не гледам височината никога.

Да не би да си търпял подигравки за ръста си?

Za momcheta kato teb ima nisichki momicheta Pak i ako si dobrichak i mil kam momicheta vsichko shte e OK!!!! Taka, che ne mi se iska da cheta neshta ot sorta:"Shte se samoubiq, zashtoto sam nisak!" qqqqq glavata gore

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си