- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какъв е този скапан живот ?
olele ima momcheta koito sa na po 16 god i sa po niski ot tebetaka 4e spox..
sъLzuтэ няmaт kpaй .. (sad) .. (u) .. // ;[
emi mn momi4eta haresvat po nisi4ki a i ti ne si tolkoa nisuk a ima momi4eta koito sa su6to niski tka 4e 6te si nameri6 nqkoq koqto naistina te haresva takuv kakuvto si![]()
Споко, баце
Хората са го казали, че за всеки влак си има пътници.
Един се притеснява, че е нисък, друг че е висок, дебел, много слаб и т.н.
Ще изгрее слънцето и на твоята улица :P
И аз така... така че споко има много момичета под твоята височинаПървоначално написано от beautiful_f
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
znam 4e ima i niski momi4eta no te gledat da sa s po visko mom4eta ...
Чукайте се за удоволствие
visoki*
Чукайте се за удоволствие
Истина е че голяма част от момичетата харесват високи и снажни мъжаги. Те показват признаци сила и внушителност още докато вървят. Но това по никакъв начин не трябва да те комплексира. Хората сме различни като петте пръста на ръцете си и всеки си има различен вкус. Затова не се притеснявай и ти ще покриеш нормативите на някоя мадама. Спокс !
eeee i az sam na 16-17 godini i kvo ot tova az s16to s1m 169 p1k si gi lova jenite ni6to ti nqma na r1sta si4ko e ok ima visoki ima i niski taka4e nese kosi za gluposti![]()
![]()
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
постепенно ще трябва да свикнешиначе,намирай си по-ниски момичета
![]()
someone else...
не си чак толкова много нисък!!! Много момичета си падат точно по такива момчета, не се отчайвай заради глупости!!!![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
В интерес на истината не може всички да сме еднакви. Не се коси за глупости
ей... *****, ти да не искаш да ми кажеш, че като съм 170 см съм ниска, а? А? А? ??!?!![]()
![]()
![]()
и... кьорав ли си, та не виждаш, че е пълно с тапишонки по 150 см?!
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Ивалинка
![]()
слабо характерен патуляк тръгнал да се само съжелява на свеослушание в някаф кирлив форум така нямя да прокопсаш
Божееее я се съвземиПървоначално написано от iskamdate123
Аз съм 1.65-1.67
Познавам момче,което е с половин глава (доре-долу) по-ниско от мен,а е имал супер много гаджета
Дори сега ходи с една по-висока и от мен
Честно казано малко са ми смешни като ги видя ама ... Хората са казали - външния вид не е от значение
Щом човек ти е забавен,имате общи неща и си допадате височината не е от значение
![]()
намирай си по-ниски момичета :P или яж повече Neskuik
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
пич недеи да праиш глупости има и мн ниски момичета не всеки е висок-ако беше таак до ся китаиците да ги няманесе притесняваи ...
Не ти е проблема, че си нисък... а, че си тъп ! Бахти малоумната тема..
gramni se 6tot si 1 mm po nisak ot mene![]()
![]()
![]()
Lof YAaA..!
+1Първоначално написано от Just_say_no
![]()
![]()
Lof YAaA..!
Споко ве, както казва една приятелка за високите момчета и ниските момичета - само за свирки стават.
Пич, можеш да се запишеш на баскетбол или волейбол... където и да скачат много. Има време да прогресираш. А и запомни - най-добре е момичето да стига до носа на момчето, така че и много високите не са добре. Аз обаче не гледам височината никога.
Да не би да си търпял подигравки за ръста си?
Za momcheta kato teb ima nisichki momichetaPak i ako si dobrichak i mil kam momicheta vsichko shte e OK!!!! Taka, che ne mi se iska da cheta neshta ot sorta:"Shte se samoubiq, zashtoto sam nisak!" qqqqq glavata gore
![]()