- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Преди цикъл
Момичета,болят ли ви гърдите и яйчниците преди цикъл?
Усещате ли нещо по-различно преди да ви дойде?
offline forever!
ami predi da mi doide ne sled tui malko me boli stomaha 1 den i tei :}} no ne e kakto pri nqkoi v4e da gi bolqt xiper mn pri men ne e tei :}}
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мен 2 седмици преди това ме болят гърдите,яйчниците.
Като ми дойде първите два дни не искам да съм жива,адски много ме боли...
offline forever!
хаха пък ас нямам тоя проблем![]()
Първоначално написано от Say It Right
Радвай сеПървоначално написано от comics
![]()
offline forever!
1 седмица преди да ми дойде ме болят гърдите, а като остават 2 дена преди да ми дойде ме заболява и главата![]()
...
i az sam taka kato vklu4im i boli v krastaПървоначално написано от princesa_viki
![]()
KoGaTo IskAsh NaMirAsh NacHin.. k0GaTo nEIskAsh TaRsIsh prIchIna..!!
аз имам мн остри болки в коремо преди да ми дойде но при всеки е различно![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
и азПървоначално написано от sladka_izmama
![]()
men predvaritelno ne me boli,no kato mi doide me boli leko korema i mnoooogo krusta!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Mi az sum 6to gode dobre.Samo me boli malko glavata,no kato izpiq 1 analgin mi minava za 0 vreme.A sestra mi predi be6e mn zle-vse povru67ta6e,ne moje6e da stane ot legloto....4e dori i lekar sme vikali.No sled kato rodi se oprai.![]()
КуЧкА сЪм БиЛа..Не ОтРиЧаМ!мРаЗиШ мЕ...ХаХа А щО мЕ зЯпАш КаТо сЕ сЪбЛиЧаМ?С ПрАвЕжИ гАдНи Ми ИзЛиЗаШ...И ТъПи ПуTкИ мИ ЗаБиВаШ...ВиНаГи сЕ ВрЪщАш НА МоЯтА врАтА...А КаЗвАш Не сЪм биЛа За тЕб сеГа!
Силна болка в кръста и корема.
Много е неприятно, но няма как да бъде избегнато.
Подобни неразположения, са част от ПМС/пред менструален синдром/.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Боли ме корем, кръст и гърди още седмица, преди да ми дойде. След това 2 дена непоносимо корем!
Ми мен няколко дена преди да ми дойде(нз точно колко) ме болят гърдите.Същои така 2-3 дена педи да ми дойде ми е много нервно.Но поне корем не ме боли
.Например ся трябва да ми идва и ме болат гърдите ама все още не ми е нервно
![]()
обикновено нищо не ме боли, 1-2 пъти се е случвало да съм толкова зле, че да повръщам от болка...иначе първите 2 дни ме болят и треперят краката, ПМС ми се изразява в редки болки в гърдите и свръхчувствителност ден-2 преди да ми дойде
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Първоначално написано от princesa_viki
И аз така! Само където при мене не са зверските болки ... пак си ме боли корема обаче не е свръх болка ами няква дразнеща просто ... :/
Не...Но повечето ми приятелки ги боли...При всеки е строго индивидуално!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
+1 :PПървоначално написано от kuklichka_bg
Нямам оплаквания нито преди,нито по време на месечния си цикъл![]()
Само мнооооооого рядко ме болят гърдите,ама това да се случи два пъти в годината.
2-3 дена преди да ми дойде мe болят гърдите и първите 1-2 дена след като ми дойде корема.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
При мен се появява напрежение в гърдите и малко ме боли корема, сякаш ми се гади.![]()
Нямам никакви болки нито преди цикъл, нито по време на цикъл.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
1 ден преди да ми дойде ме болят малко гърдите...ии първите 2 дни след като ми дойде имам адски болки в корема направо е отвратително![]()