.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Hybrid View

Град
    sofiq
    imah vruzka ot razstoqnie 1 godina..i nie kusahme i az si misleh che ima dryga i t.n....ponqkoga izpadah v isteriq kogato si vuobrazqvah che me luje..1 pyt i go hvanah che me luje,no toi se kulneshe che me obicha i che ne moje bez men..ot tolkova mnogo dumi az my povqrvah i v edin moment vsichko se izpari..dumite my bqha..mn dulgo sme zaedno,ttazi tvoq revnost...mn te obicham naistina no ne iskam da se vijdame poveche..

Хмм...Тези връзки от разстояние не са хубаво нещо и най вече не са никак лесни... Преди месец някъде скъсахме с приятеля ми, защото сме в различни градове..и дори и когато се връща, все ще има нещо, все ще има някой, няма да сме само аз и той... Аз мн ревнувах и постоянно се съмнявам, какво да направя... Знам ли го какво прави, дори и да му имам доверие, няма кой да ми каже дали не е станал някой гаф,докато ме няма там... Сега ми е мн гадно без него, но се такава връзка е наистина трудна и трябват мн сили, търпение и най-вече мн любов! За твоя човечец нзм колко е честен и склонен към промяна, ти сама ще разбереш! Надявам се, че няма да те наранява повече... Ако не (не дай си боже) покажи му, че не заслужаваш такова отношение... Късмет!

според мен има любов от разстояние но трябва адски много да сте търпеливи иии тъй...
    а да ви поптам спред вас 30 км много ли са? и могат ли да бъдат пречка в любовта при положение че в седмицата двама души се виждат само петък събота и неделя (е, възможно е понякога и в седмицата) как мислите ?

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Разстоянието е най-големия враг по принцип за хора,които се обичат и искат да са заедно....Всяка втора тема е същата хайде престанете .... Ако чувствата са силни м/у двама ви всичко може да е ок,но ми се струва,че пак не е сигурно....Човек трябва да е голям мазохист,за да се подложи на такова "изпитание"....

Цитирай Първоначално написано от kifla
    Ми аз съм си решила за себе си ,че ще опитам за последен път .Ако и тогава не стане ,ще се откажа напълно.
    Мацка, според мен няма смисъл. Всеки има право на 2ри шанс, но когато и от 2рия път не се получи, . Не се връщай назад.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Разстоянието е проблем!Никога не можеш да си сигурен/сигурна половинката ти какво прави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си