- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разстоянието - пречка пред любовта?
Отново ще ви занимавам с мой проблем ,но просто няма на кой друг да го споделя. Имах приятел ,който поне външно а и с постъпките си даваше вид ,че би направил всичко за мен и че страшно много ме обича...но той учи в друг град и докато бяхме заедно си идваше само през събота и неделя за да се видим. НА мен и това ми беше достатъчно ,но явно при него разстоянието оказа огромно значение и той скъса с мен ,защото си билхванал друга от града в който е .Беше ми много гадно.Почувствах се като парцал,но такъв е живота. СЛед месец някъде отново се събрахме защото тя му изневери и той отново ме потърси.Глупава бях да повярвам на многото му лъжи ,че се е променил и че иска да е само с мен.НА практика се оказа,че през това време той още е подържал връзка с онази .Разбрах го естествено ,защото не съм толкова глупава за колкото явно той ме смяташе и скъсахме.Той ми се извиняваше ,че му било вътрешно ,че не трябвало така да става ,че съжалява и незнам си още какви неща.
Когато говорехме и аз само го попитах обичаше ли ме наистина или беше просто игра за теб ..той ми отговори никога няма да те забравя дано ме разбереш.Е немога да го разбера.Явно се оказа перфектния лъжец или незнам и аз. Странно ми е до преди месеци да говори ,че съм всичко за него и сега изведнъж любовта му ..ако е имало такава ...да се изпари.Вие какво мислите?Попадали ли сте в такава ситуация и чудели ли сте се дали той не ви лъжа,а всъщност продължава да изпитва тези чувства ,но му е трудно от разстояние?