- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разстоянието - пречка пред любовта?
Tova ne e opravdanie i ne e opciq da se razdelqt...az sum popadala v podobna situaciq i po ironiq na sudbata otnovo sum v neq...6 meseca bqhme na raztoqnie 3000 km.edin ot drug s priqtelq mi...poddurjahme vruzka po telefona,skype....Tolkova silno useshtah lipsata mu,nujdaeh se ot toplinata mu,ot mujkata mu sila i celuvki...no edinstvenoto ,koeto me topleshe i s koeto zaspivah vecher beshe misulta za nego i o4akvaneto,che shte sme zaedno...nqkoi den!Muchitelno beshe da mi se obajda noshtem i placheiki da mi kazva kolko mu lipsvam i kak proklina polojenieto ,v koeto se namirame!Prez tezi meseci,az mu izneverih 3 puti...ne si obqsnqvam i az za6to,no izneverite mi ne sa svurzani s nikakvi seriozni chustva,koeto oshte poveche ne opravdava postupkata mi!!!Tova lqto toi si doide i bqhme nerazdelno zaedno,qsno osuznavahme,che ako ostavim neshtata po staro mu,shte izturpim oshte po-muchitelna bolka...i taka stignahme do reshenieto da zamina za Ispaniq i da sme zaedno...Toi putyva,raboti daleche ot jilishteto ni,no veche sme na praga na finala,veche shte ima rabota blizo do men...ta otplesnah se malko....Първоначално написано от princesa_viki
Iskah da ti kaja,che nie preminahme prez mogushite vulni na vremeto,na nedoverieto,no plavahme s koraba na liubovta,koito ni prevede prez vsi4kite trudnosti i sega sme poveche ot shtastlivi,che dori za mig ne sprqhme i ne se otkazahme,dori za mig,kogato "platnata" se svivaha,nie produljavahme!I s pomoshta na tozi chovek,az povqrvah v istinskata liubov,s vseki izminal den go obicham vse poveche i poveche i ako trqbva da premina prez vsichkite trudnosti otnovo,bih go storila!Ta...ne che iskam da ti sviq mechite v kibritena kutiika,prosto ti kazvam kak stoqt neshtata pri mene i che 3000km ne se okazaha prechka...ta kamo li raztoqnieto ot razlichnite gradove!
![]()