Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
Извинявай,не го прочетох цялото и бързам да кажа-нищо не си загубила.
Аз до много скоро бях с момче,което беше от друг град,знам какво е .
За да оцелее една такава връзка ти е необходимо огромно доверие към него.Разбира се и той трябва да ти има доверие.Намери си човек от твоя град.
След като написах коментара го прочетох.Според мен му липва присъствуе на човек до него.Т.е ти си далеч,не си до мен(за теб същото се отнася) и той е решил да потърси утеха при друга.Предполагам само.
Tova ne e opravdanie i ne e opciq da se razdelqt...az sum popadala v podobna situaciq i po ironiq na sudbata otnovo sum v neq...6 meseca bqhme na raztoqnie 3000 km.edin ot drug s priqtelq mi...poddurjahme vruzka po telefona,skype....Tolkova silno useshtah lipsata mu,nujdaeh se ot toplinata mu,ot mujkata mu sila i celuvki...no edinstvenoto ,koeto me topleshe i s koeto zaspivah vecher beshe misulta za nego i o4akvaneto,che shte sme zaedno...nqkoi den!Muchitelno beshe da mi se obajda noshtem i placheiki da mi kazva kolko mu lipsvam i kak proklina polojenieto ,v koeto se namirame!Prez tezi meseci,az mu izneverih 3 puti...ne si obqsnqvam i az za6to,no izneverite mi ne sa svurzani s nikakvi seriozni chustva,koeto oshte poveche ne opravdava postupkata mi!!!Tova lqto toi si doide i bqhme nerazdelno zaedno,qsno osuznavahme,che ako ostavim neshtata po staro mu,shte izturpim oshte po-muchitelna bolka...i taka stignahme do reshenieto da zamina za Ispaniq i da sme zaedno...Toi putyva,raboti daleche ot jilishteto ni,no veche sme na praga na finala,veche shte ima rabota blizo do men...ta otplesnah se malko.... Iskah da ti kaja,che nie preminahme prez mogushite vulni na vremeto,na nedoverieto,no plavahme s koraba na liubovta,koito ni prevede prez vsi4kite trudnosti i sega sme poveche ot shtastlivi,che dori za mig ne sprqhme i ne se otkazahme,dori za mig,kogato "platnata" se svivaha,nie produljavahme!I s pomoshta na tozi chovek,az povqrvah v istinskata liubov,s vseki izminal den go obicham vse poveche i poveche i ako trqbva da premina prez vsichkite trudnosti otnovo,bih go storila!Ta...ne che iskam da ti sviq mechite v kibritena kutiika,prosto ti kazvam kak stoqt neshtata pri mene i che 3000km ne se okazaha prechka...ta kamo li raztoqnieto ot razlichnite gradove!