здравей... какво да ти кажа по твоя въпрос.. за жалост да точно разстоянието е проблема при повечето момчета.. мойта работа дето съм я подхванала е малко нетипична за едно момиче като мен, но ще ти кажа че в момента пишем с едно момче, което е в Румъния и така казано ни дели само една граница лол, изглежда малко , но незнам той дали ще издържи и дали ще успеем да се видим, а и занапред дали няма да му е тежко заради дистанцията. Иначе не че много разбирам езика им , но говорим изцяло на английски и поне се разбираме а и хубаво че ми казва ако не може да ми разбере нещо.. ;] Та малко и аз се отплеснах, идеята ми беше че с много жертви, с много труд и воля , е възможна такава връзка, но повярвай ми много много жертви трябва да се направят за нея.. аз дори не съм сигурна дали моя приятел утре няма да промени решението си да сме заедно... макар че усещам хич не му е леко, но като погледна тъмно зелените му очи и направо се чуствам на седмото небеееее : )))) но тъпото разстояние така че момичета мислете му