.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Има ли абитуриенти тази година? :D

Я кажете кой ще завършва тази година.
    Нещо да споделим информация.
    Кой с каква кола иска да е и т.н, щото аз са гледам един много готин сайт дето един друг мой фр ше си зима кола та се сетих

Защо не започнем с теб?
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

еми аз искам да съм с тва
    NISAN Z 350
    240Евро на ден е
    И мисля с него да се изтърся
    Има човек - има проблем. Няма човек - няма проблем Universal Car Rent Universal Car Rent - Rent a car Bulgaria Car Hire Bulgaria Cheap Car Rent Sofia Bansko Borovets Golden Sands Pamporovo

ами с моя клас ще оригиналничим..наели сме си двуетажен автобус...втория етаж ест е без покрив..мн яко
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

ахаххахахах
    тва е мноооооооого яко
    И ама тия от моя клас няма да се навият деба ;(
    Има човек - има проблем. Няма човек - няма проблем Universal Car Rent Universal Car Rent - Rent a car Bulgaria Car Hire Bulgaria Cheap Car Rent Sofia Bansko Borovets Golden Sands Pamporovo

аз мислех да съм с влекач на ТИР,страхотен беше, ама моите приятелки се запънаха и в крайна сметка бяхме със Субару Трибека
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    С моята бай-добра приятелка винаги сме искали да отидем с трабант, който самички да си оцветим в квото ние искаме предварително, но сега ни дойде идея за каруцааааа Ама едва ли ше ни огрее, най-вероятно тати ше ме кара с някоя служебна кола или гаджето на сестра ми.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Аз съм догодина,но ако мога да кажа,че миналата година един приятел се изгъзари със страшна лимозина.Обра ми точките направо...
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

хихи аз мислих да ходя с камаз ама ми казаха че съм луда и го обмислям това добре дали да отдида с камаз на изпращането си
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Ми и аз завършвам т.г., ама някак си идеята за цялото това показничество не ме радва...
    ...I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it...

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Аз другата година завършвам и винаги ми е било мечта да отида с някой лоурайдър.Хората няма да могат да повярват ама дали ще стане
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    ViDiN city
    ах,да ви имам проблемите (аз 4ак след 3 години 6е мисля за т'ва )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си