- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- КОЙ ИСКАТЕ ДА СПЕЧЕЛИ ОТ МЮЗИК АЙДЪЛ?
Може би Денислав или Нора.Една от фаворитките ми беше Пламена, но я изгониха още в началото.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Тома , Нора , Деница или Ивайло , ама след като Иван си тръгна не го гледам много много![]()
ТОМА естесвноооо![]()
![]()
след това Деница и Мария
Denisav na 1-vo mqsto ako ne e toi Denica ili Toma![]()
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
Не, че го гледам, но ще кажа Тома.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
И на мен ми се иска да е Тома,но като видях това много силно се съмнявам
Тома.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
оффтопик: yeah!Първоначално написано от Domobran
![]()
![]()
![]()
онтопик: Тома или Нора. Ако и двамата са на елиминации направо не знам какво ще се прави ?!![]()
![]()
Toma ili denica![]()
![]()
![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
Аз съм За Деница![]()
Ако не тя поне Нора
![]()
Този Мюзик Айдъл умря.Няма ли го най-големия,няма и рейтинг.Абе ей всички други са големи боклуци.Само Иван им правеше шоуто и целуваше задните части на никого.На другите позьори дори не им знам имената ама са боклуци.Абе днес май е годишнина от потъването на Титаник,значи и онази дебелата(не им знам името) може да вземе да празнува.Макар,че е толкова кръгла,че не може да потъне
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всички са лигли и лигльовци![]()
the cool is here
![]()
![]()
Ivan si e Ivan
![]()
![]()
..Bez nego nqma MI...Ve4e t`fa "predavane" mi e bezinteresno
![]()
Нора или Шанел, а от мъжете Тома![]()
It always rains the hardest,on the people who deserve the sun..
Тома![]()
Аз лично съм за този пич - http://www.sladur.com/new_img/2/9/0/9/0/1/290901.html .![]()
Левски шампион але але!
Tома и Ясен. От жените.. всички се представят много достойно. Ивайло има прекрасен глас. Дразнят ме само Денислав и Стоян, макар Стоян да пее хубаво, в никакъв случай не заслужаваше повече от Елена да остане.
Иване, Иване, whatcha gonna do when they come for you?
Това да не е за Мангал АйдълПървоначално написано от air_J
![]()
![]()
the cool is here
Пича се яви на един от кастингите, разровете се във vbox и ще намерите клипчета с него.![]()
Левски шампион але але!