- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Четете ли книги?
Да чета.Много обичам книжките.
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Пффф не,обожавам да чета,даже рекорда ми за нощ е четири книги...Просто сега кандидатствам и това,което чета или по скоро решавам са тестове...Първоначално написано от Little Woman
![]()
I've seen love die
Way too many times
When it deserved to be alive...
^^...Първоначално написано от exploitedteen
What you give is what you get!
мхм чета книжки, че и време ми се намира![]()
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Е, хайде де, не бъдете толкова критични пък вие. Аз все още мъча "Параграф 22", ама ще я прочета! С майка ми се бием из нас, щото ми крие книгата, за да уча.Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Аз чета винаги съм чел!
В момента чета ,, Нормандска шега'' на Ги дьо Мопасан! Това са разкази и много се замислих над живота!Направо ме пробиха! Госпожата ми казва ,че Мопасан бил реалист.Бих казал ,че гледа само от лошата страна на нещата.Пълен песимист ! Но книгите му са супер!!!!!!
Първоначално написано от ScionOfStorm
nene mi ostava vreme da si nau4a amoli knigi da 4eta abe xahxah horata koito 4etat knigi imat pove4ko svobodno vreme pak i me marzi da 4eta i kato 4eta mi se dospiva ako e neshto sku4eno poslednoto detto 4etoh be6e lqtoto edna mn stra6na kniga ina4e da sam pro4ela 4 knigi ne poi4e sramota e ama ko da napra
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Чета.. всеки ден по 10 страници някъде преди да заспа.. навик ми е.
![]()
ebahti v1prosa
vqrno ne 4ak tolkova kolkoto predi no vinagi namiram vreme
Mn qsno.Първоначално написано от exploitedteen
The Spark
Тва с времете ми е струва.... дедазнам. СМЕШНО... може наистина някои да нямат никакво време, но не при положение, че имат по 1000 мнения във форумите, киснат в кафенетата... Абе не знам, всеки си решава сам, но имам чувството, че за българския тийн книгите са втълпени от училището като нещо скучно и приспиващо.. с онези гадни летни списъци...не знам, но да прочетеш и 1 книга, пак след това се чувстваш обогатен. Поне аз съм така
Ми, чета от време на време. Нямам време и нерви да чета особено редовно, но по книжка на 2 седмици минавам ...Главно в междучасията в даскало.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Чета, главно фантастики харесвам, Тери Пратчет... Сега чета една книга на английски което много ме дразни понеже мога само у нас да я чета... Interview with the vampire на Anne Rice
me 2.. Има ли я на български?Първоначално написано от Lestat357
![]()
Ми аз я търсих на английски и не знам, но предполагам, че е преведена щото не е новоизлязла книжка![]()
Следователно имаш време!Първоначално написано от 5StaR
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
4eta , no ne vsi4ko pridir4iva sam kum knigite , podbiram tova koeto 4eta ,makar 4e sam imala slu4ei knigi koito ne sa mi vdahvali nikakvo doverie da mi stanat stra6no interesni, zatova smqtam 4e za sqka kniga si ima vuzrastno odgovorat mi e da 4eta i to dosta
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Според мен това с малкото време е едно много глупаво извинение.
При положение, че някои могат да седят пред компютъра по цял ден или пък навън, а не мога да прочетат поне една книга....съжалявам, но това не е извинение.
Странно как повечето от нас хем пишат във форума, хем пък и четат...Как ли става това?!![]()
П.П.Дано резултатите от анкетата да са наистина реални, въпреки че не би трябвало изобщо да има гласували с "не"...но и така става.
mi zavisi sq... 4eta da, no samo tezi koito sa mi interesni,
ina4e ako me nakara nqkoj - ne
![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
И аз чета, когато имам време и желание!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Лесно - аз чета преди лягане.Първоначално написано от *Звездичка
Да, когато имам свободно време винаги прочитам някоя книга, но за съжаление напоследък не ми остава много...
Първоначално написано от DaЯk_AнGэL
Ххахах...радвам се...само дето моето беше ирония.![]()