- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Четете ли книги?
Да, разбира се!
Гласувах за това , но не е точен отговор специално за мен ..
Лично аз не чета през свободното си време ВИНАГИ Книга ..
През ден , два четаТова е като имам за цел да прочета една книга
Иначе .. през седмица , но като сядам прочитам по 100 страници .. щот съм от бързочетливите
Та , чета , да![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Искам,по дяволите....Нямам време.Само чакам да дойде лятото да се запася с огромно количество романи и да си стоя у нази на хладДругите да пукат от жега....
4eta,da...Sega zapochan edna ot "Kralete na trilura"-"Diamantenata Dinastiq"i s neturpenie sum se zasilila kum kraq![]()
Наистина не остава мн време покрай тия изпити, но се старая да отделям. Сега съм метнала Тютюн ... най-малкото за даскало ми трябва, но пък тя съвсем не е малка и е с малък шрифт.. очите започват да ме предават![]()
Ем допреди 1-2 години четях книги като луда - имах ли свободно време - четях задължително по малко.
Сега наваксвам `изгубеното` време!![]()
:P
Да и много обичам , но нямам никакво време напоследък за съжаление.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
чета :P
SLU4VA SE!!!!!!!![]()
излъга, нали?Първоначално написано от moni_fashion_shopping
![]()
Първоначално написано от glam0r0us
ДА,чета книги винаги когато ми остава свободно време
Ами преди по-често четях сега по-рядко ...![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Да, чета :P когато имам време и настроениеПредпочитам фентъзи
![]()
Дори преди време пишех разказчета в този жанр![]()
Едно време нашите дори ми се караха, че чета вместо да уча![]()
Обичам да чета и то много. Друг въпрос е, че чета развлекателни книжки в повечето време, но все пак - чета. Бях зачела едни разкази на Йовков, ама не стигна до никъде, трябва да ги започна пак. Жалко, наистина, че има хора, които не четат... Това не е задължение, но не е и нещо, което няма да ти е от полза, защото всяка (добре, почти всяка) книга има смисъл. Друг е въпросът дали ще схванеш този смисъл, но то зависи от сивото вещество в главата ти.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
В момента не,но като по-малка постоянно четях и сега това се отразява доста добре върху съчиненията, които пиша. Дори аз се чудя от къде ги ровя тея изрази на 60 годишен мъдрец.Обаче всички смятат,че чета много,което доказва,че умея да заблуждавам.
![]()
Ами да. Обичам да чета... Ама нещо скоро не съм пипала книга, май нямам никакво време. Ама лятото ще си чета![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!