- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Купонче..
Случвало ли ви се е на купон, на който повечето са непознати и да се запознаете с някое момче/момиче и да фръкнат флуиди..?Щот на мен ми се случи .. и сега не знам какво да правя, тъй като му нямам нито номера,нито поне скайп.. нищо.Нещо се зарибявахме на самия купон, но не стана нищо повече от прегръдки,целувки по бузата,спахме заедно гушнати (имам предвид спане..а не други работи) и такива работи..Мамка му тъкмо се бях успокойла и не търсех никаква връзка и чувства към някой а каква стана тя..
Та някакви съвети?
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Еми...питай организатора на купона за това момче,за телефона му и така![]()
Мм, не го търси, ако изпива нещо, той ще те намери![]()
защо пък да не го търси? не виждам нищо лошо да се позаинтересуваш за него и да го изненадаш,като "помниш ли ф-4ето от купона?" забавно ми се струва...айде намери някакъв на4ин да се свържеш с него
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ако тоя тип е като моите фрс, по- добре ще е да не го търси... Представи си, че си има приятелка примерно, и се е опукал, и щото нея я е нямало е скокнал на първото ф- че, което е видял... Или пък просто се е опукал и й е скочил... Извинявай, може дори да не я помни... Както и да е, не ми се водят безсмислени спорове, изказах моето мнение и си го подкрепям, друга е темата, че вие не сте съгласни с него...Първоначално написано от neshtastno^vliubena
Айде със здраве
![]()
Какво значи "опукал" бе, пичага? Момчето даже не я е целунало по устните, а са лежали заедно. Чети!
В такъв случай не трябва да се е бил "опукал", а направо на дроб-сърма се е направил, но това е тема на друг разговор.
Elisa`Day, опитай се да го намериш, ако мислиш, че си струва.
He who runs with aggression walks with no dignity
В такъв случай е отчаян... Уатевър... И съм момичеПървоначално написано от Crafter
Поразпитай за него. Все някой го познава и ще може да ти каже нещо повече за него като номер, скайп или къде да го намериш.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ако е бил заинтересован още след целувката по бузата е щял да ти земе скайпа / телефона / адреса. Според мен няма смисъл да го търсиш ... излишна загуба на време![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Питай този ,който е направил купона за няква връзка с въпросното момче.. :P
Слушай сега:на купоните момчетата по принцип се забавляват моментно или по-кратко казано-забавление за една вечер.Те непрестанно флиртуват.Целувките по бузата,прегръдки и оо,това е голямата ми любовса само по филмите.Това е реалността.Съжалявам !Според мен той само се е 'зарибявал'както казваш и не го е приел по-навътре,опитай и ти
az pyk bih go potyrsila, nqma lo6o.ako si ima fr go ostavq6 i taka![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
Еми..няма си приятелка.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
ne mu znae6 i GSM a znae6 4e nqma priqtelka .........kak taka?![]()
хапни една шкембе чорба и ще ти дойде акъла.
Вий пък как така се натискате с целувки по бузата.... бахти мощното.
Бих го потърсила ако ми е направил добро впечатление, няма лошо. Е ако е зает, ще го оставя, но ако не е не виждам смисъл да не се пробвам![]()
Случвало ми се е разбира се...даже доста флуиди хвърчаха![]()
мммм случвало ми се еНо не избързвай много. Първо го опознай по - добре шото така направих един - два гафа преди и е кофти
![]()
Seize the day or die regretting the time you lost!
It's empty and cold without you here, too many people to ache over.
Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you there...
Please tell me what we have is real!
Първоначално написано от Elisa`Day
пф не много ясно , на купон се ходи за да се напиеш и надрусаш до безпомощност в домашна обстановка
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
.. тва се нарича "забивка" ... еднократно е ... Философията е следната:
Купон -> Пиене -> Забивки -> Чао чао ..
не го търси...той трябва да го направикъде ти е достойнството
![]()
someone else...
Можеш да му намериш скайпа и да му пишеш пък ще видиш какво ще стане .. Може и да излезе нещо може и да не излезе - нищо не губиш![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
мацко прочети моята тема като гледам само мястото на действието е различно и вероятно сте на едни години..друга разлика не виждам при мен беше същото