.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

През годините случвало ли ви е се ?

Случвало ли ви е се ? Пример някое момиче да признае чувставата си обаче , да не я харесвате и да не сте и отвърнали...А след няколко години , когато се променила коренно и е станала голяма сладурана и вие искате да сте заедно , тя тогава да ви одрежи ? А при вас момичета случвало ли ви е се ?

Град
    Мездра
    На мене ми се е случвало нещо подобно.Не е за предпочитане

Цитирай Първоначално написано от Cukata
    На мене ми се е случвало нещо подобно.Не е за предпочитане
    Разбира се , че не е за препоръчванe....

dA ;( mn e gadno na nikoi ne go pojelavam ;( samo4e f moq slu4ei zarqzah... a posle razbrah 4e obicham... no beshe kysno...

dA ;( mn e gadno na nikoi ne go pojelavam ;( samo4e f moq slu4ei zarqzah... a posle razbrah 4e obicham... no beshe kysno...

Град
    Своге
    Ммм дам той беше луд по мене,ама на мен не ми дремеше...е,сега не може да се каже,че го обичам,ама имаше леко привличане...Ама той не ме отряза,а искаше да си играе с мен,ама не е познал :P Ама е тъпо некфо...
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Мм да .. стават и такива неща.. :P
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    ViDiN city
    da

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Moмчето, с което съм сега- историята е такава. Когато той ме търсеше аз бях хлътнала по едно друго момче, с течение на времето тръгнахме с онова момче, а сегашният ми приятел (за моя радост) не ме забрави за цялото това време. След около месец онова момче ми изневери и скъсахме, приятелят ми беше до мен и ме подкрепи и така потръгнаха нещата..

Dam.kato bqh po-malka mn si bqh nacelila edin batko...tc,da,ama ne...

Град
    In Devil's Castle
    ами да....не съм сигурна,че ме харесваше,но постоянно се въртеше около мен и искаше да излизаме..аз го мислех за идиот... и го отрязвах постоянно.сега,2 години по-късно,разбрах,че не е идиот и хлътнах по него..и пак не съм сигурна дали не е спрял да ме харесва,колко ме е харесвал преди,нищо не знам... но наистина се държи по-резервирано и ми е гадно
    someone else...

При мен се получи следното:Едно момче ме харесваше,т.е. показваше ми го с действията си,а негов приятел ми обясни,че му допадам.Но пък аз го приех за шега и не му обърнах внимание.Обаче след време започнах да го харесвам,но пък той го прие на шега и един вид ме наряваше с държанието си.Вече го забравих,но ми беше дадена добра поука-не е добре да се съмняваш и да се подиграваш с чувствата на някой.

na men mi se e slu4valo da si razkriq 4uvstvata no................

Град
    Shumen
    Emi na men podobno neshto ne mi se e sluchvalo i se nadqvam da ne mi se sluchi .......
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Случвало ми се е да резна някоя дето ми разкрива чувствата си, но да ме режат мен още не ми се е случвало
    Имаше една такава случка и момичето почна да ме кефи много след време, но тя още си ме харесваше и беше луда по мен. Така, че станаха работите

Не, не ми се е, ама май ти имаш грешен словоред.

Голям фен Аватара на CaSsIe
    ne mi se e slu4valo

Цитирай Първоначално написано от CaSsIe
    ne mi se e slu4valo

Мега фен Аватара на koalka
    Не ми се е случвало, но определено мога да си представя и това колко може да те хване яд.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Нормално е както твоите чувства са се променили с времето, така да е станало и с нейните.. Или просто, когато не си и обърнал внимание да се е почувствала гадно и затова сега напук да не иска да е с теб..
    Жените рядко знаят какво искат...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    В АдА
    Засега не

ми аз имам някъф подобен проблем-момче,по-голямо от мен,супер сладък,разбира ме И МЕ ХАРЕСВА, но аз не споделям чувствата му о.О
    ИсТиНаТа БоЛи, Но ТоВа Не ОзНаЧаВа,Че ЛъЖаТа ЛеКуВа ;(

Град
    София
    Имах гадже /бившия ми/,разделихме се. След около половин година се видяхме на по кафе. Толкова комплименти и мило държание не бях получавала от него за цялото време,в което сме били гаджета. То това беше целта ми и отмъщението- да ме желае пак и пак, ама
    Smile!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си