.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

До опитните момичета

Здравейте.Въпросът ми към вас е дали след първият път не настъпи някаква промяна у вас? да ви закъснява цикъла..или нещо друго.Не ви ли е било страх че може да забременеете,дори ако сте използвали презерватив..

Ми не Не ме беше страх от забременяване А за цикъла - ми закъсня ми с 2-3 дена

Ами на мен цикъла ми закъсня с около половин месец някъде, но леля ми ме успокои, че е напълно нормално да ми закъснее след първия път и не съм се притеснявала много, че може да съм бременна иначе други промени ... не мисля, че има такива. И аз си мислих че след като правя секс нещо ще се промени, но съм мислила грешно :P

6tom ste izpolzvali prezervativ nqma stra6no ot bremennost stiga da ne se e skysal...a za mesechniq da moje da ti zakysnee ne se pritesnqvai

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    6tom ste izpolzvali prezervativ nqma stra6no ot bremennost stiga da ne se e skysal...a za mesechniq da moje da ti zakysnee ne se pritesnqvai

~I l0ve Him,He LoVeS Me--End of StorY~

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Правихме го с презерватив, но аз си направих тест. Хвана ме паниката определено........

Град
    At home...
    Ми не помня дали ми дойде по-късно, но със сигурност ме беше страх от забременяване...Затова сега съм на противозачатъчни.

Цитирай Първоначално написано от Wicked_Kid
    Ми не помня дали ми дойде по-късно, но със сигурност ме беше страх от забременяване...Затова сега съм на противозачатъчни.
    Samo iskam da te pitam....kakvi protivoza4aty4ni pie6....i na kolko si :PpP

Град
    At home...
    Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Цитирай Първоначално написано от Wicked_Kid
    Samo iskam da te pitam....kakvi protivoza4aty4ni pie6....i na kolko si :PpP
    На 16 съм и пия Ригевидон Ако искаш още информация,питай на лична

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Правихме го с презерватив, но аз си направих тест. Хвана ме паниката определено........
    Еее нормално на 22 все пак си ударила джакпода
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от angel_girll
    Ами на мен цикъла ми закъсня с около половин месец някъде, но леля ми ме успокои, че е напълно нормално да ми закъснее след първия път и не съм се притеснявала много, че може да съм бременна иначе други промени ... не мисля, че има такива. И аз си мислих че след като правя секс нещо ще се промени, но съм мислила грешно :P
    и при мен така много се бях изплашила,ама една майка на един приятел е гинеколог и ми обясни и така.

she vi ebem si4kite

Въпреки че аз не мога да дам отговор,мога да кажа какво ще бъде относно страха.Дори и да е невъзможно да съм бременна(да е презерватив,да е свършил извън мен)мен пак ще ме обхване паника.Може би за това не съм се престрашила все още.Имам чувството,че никога няма да се престраша.
    offline forever!

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Ами всичко си мина по вода и нищо нямаше,ама ме беше бъзе наще да не ме хфанат .Иначе ми закъсня с 3 дена след тва.
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Ми при мен нито страх нито закъснение слава богу

Град
    Амстердам
    Ако сте използвали презерватив няма от какво да се притесняваш.Нормално е!

hottie
    Guest
    Ами малко ме беше страх да не забременея първите пъти Иначе проблеми с цикъла не съм имала.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Еее нормално на 22 все пак си ударила джакпода
    Сега съм на 22, а това беше преди повече от 2 години.

Mi ..Nqma6e osobeno golemi problemi sled tova .. Samo cikulut mi doide na drugiq den..6toto sig. nqma6e kruv i tr. da doide sled sedmica... Mi ve4e mi e malko promenen /.idva vseki mesec po g/d razli4no vreme... Mi be6e me strah ot zabremenqvane makar 4e ima6e mn prezervativi

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...

Re: До опитните момичета

Цитирай Първоначално написано от demon_eyes
    Здравейте.Въпросът ми към вас е дали след първият път не настъпи някаква промяна у вас? да ви закъснява цикъла..или нещо друго.Не ви ли е било страх че може да забременеете,дори ако сте използвали презерватив..
    ако знаеш как да се пазиш и партнйора ти те паси съшщо не мисля че трябва да се притесняваш.ми промени не настъпват освен че се чустваш по зряла като си го направила,макар че повечето не са.

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Въпреки че аз не мога да дам отговор,мога да кажа какво ще бъде относно страха.Дори и да е невъзможно да съм бременна(да е презерватив,да е свършил извън мен)мен пак ще ме обхване паника.Може би за това не съм се престрашила все още.Имам чувството,че никога няма да се престраша.
    Като пораснеш няма да те е страх по-добре тогава прави секс.
    Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

Трябва да съм била ужасно тъпа, че да ме е страх от забременяване при наличието на неповреден презерватив.
    И не, никакви промени нямаше.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от 1000RR
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Като пораснеш няма да те е страх по-добре тогава прави секс.
    И аз така мисля,че когато смятам,че ще мога да поема отговорност,тогава.
    Сега не мога да си помисля дори,ако стане нещо,аз няма да мога да поема отговорност за каквото и да е.
    За това ще чакам да съм пораснала достатъчно,че каквото и да стане,да си отговарям за последствията
    offline forever!

Никога не съм се филмирала с подобни простотии. Супер много се нервя на тъпи женки, които откачат, ако им закъснее с 1-2 дни, а са ползвали презерватив при последния контакт и т.н. От скука се самонавиват. Овулацията е трае само 1 ден, каква е вероятността да сте забременели при положение, че сте се пазили?
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си