.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Бихте ли го направили с по-малък?!

Въпроса ми се отнася към момичета да речем,ако сте на 17 бихте ли го правили с 14 годишен?!

Град
    Sliven
    Ne,mnogo qsno

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ами в тази възраст е някак по нереално да правиш секс или да се обвързваш с толкова по малък. Но ако си примерно на 30 а той на 27 няма да ти прави впечатление, защото вече ще е мъж, докато тия на 14 са си малки момченца

ne, nebih! i na 20 s 17 godi6en nebih ... prosto dori ne se zaglejdam po po-malki ot men! ne se razbiram s tqh, na dr akul sme.

Когато бях на 16 пробвах с момче на моята възраст.и изобщо не се получи...Това ми беше 1вият и единстен път да го правя с някой на моята възраст...Какво остава за по-малък....>?!
    Schranz music is my world !

Град
    At the world's end
    Цитирай Първоначално написано от schranz
    Когато бях на 16 пробвах с момче на моята възраст.и изобщо не се получи...Това ми беше 1вият и единстен път да го правя с някой на моята възраст...Какво остава за по-малък....>?!
    На много важна ли се правиш, че си по-голяма, а? Все пак не всички сме едни и същи.
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

:)

хахаха обиди се нещо маняка . Недейте така! И малките пичове сигурно имат дарба ..аз като бях на 17 една 24 годишна така ме прасна ,че никога няма да го забравя . . Но все пак ви разбирам ..ако харесвате по големи аз съм на 21 и съм напълно свободен
    Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо

Цитирай Първоначално написано от Pepe Rey
    Цитирай Първоначално написано от schranz
    На много важна ли се правиш, че си по-голяма, а? Все пак не всички сме едни и същи.
    Не се правя на важна,нито съм кой знае колко по-голяма от вас.Просто дадох мнението си по темата...
    Schranz music is my world !

:D

хахахахаха АЗ СЪЩО!

14, че той горкия не може да пише още да не говорим за друго...

Супер фен
    Град
    Панацея
    както обикновено п*тките са супер наперени и гледат нависоко, се едно са хванали Господ за оная раута
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

не,предпочитам по-големи от мен :P

Град
    Варна - Мурету
    Цитирай Първоначално написано от comics
    както обикновено п*тките са супер наперени и гледат нависоко, се едно са хванали Господ за оная раута
    ЕВАЛА! Един да мисли като мене !
    И запомнете деца - честото мастурбиране води до пристрастяване !

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от Stanislav_Ch
    хахаха обиди се нещо маняка . Недейте така! И малките пичове сигурно имат дарба ..аз като бях на 17 една 24 годишна така ме прасна ,че никога няма да го забравя . .
    Знам кво е преди половин година ми се случи същото но аз на 18 а тя на 21 а преди 1 седмица мисе случи с неината приятелка аз пак на 18 а тя на 25 все още не мога да се съвзема
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    ами в тази възраст е някак по нереално да правиш секс или да се обвързваш с толкова по малък. Но ако си примерно на 30 а той на 27 няма да ти прави впечатление, защото вече ще е мъж, докато тия на 14 са си малки момченца
    И тук съм съгласен !
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Re: :)

Знам кво е преди половин година ми се случи същото но аз на 18 а тя на 21 а преди 1 седмица мисе случи с неината приятелка аз пак на 18 а тя на 25 все още не мога да се съвзема

Много е яко брат ...пожелавам го на всеки

да
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Ако бях на 17,а той на 14-категорично НЕ! Не знам,но един току-що навлязъл в пубертета тийнейджър някак не ми се връзва с представата за секс. Макар че гаджето ми беше едва на 16,когато тръгнахме/аз на 17 и 1/2/,а сега сме на по 17г той и почти на 19г аз. А ни е приятно да правим секс въпреки разликата,още повече,че моят изглежда на 25 минимум,но това е отделен въпрос. Всичко си зависи от зрелостта и развитието на човека,но за мен секс под 16г е табу.Такива са ми разбиранията,иначе нямам против мъжът да е по-малък на възраст.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Град
    В АдА
    Абе незнам няма невъзможни неща има един дет е една година по малък от мен и е просто перфектен ама незнам някак тъпо ми се струва

mislq,4e ne bih

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ако момчето ме привлича физически да!Но просто не виждам нищо секси в 14 годишни момчета,не ми се е случвало да харесам момче по-малко от мен ... И както казаха преди мен,ако разликата е 25-21 да речем,би ми се сторило мн по-нормално от колкото 17-14

Li4no az ne bih go napravila. Na 18 sam i ne mi se struva pravilno primerno edno momi4e na 18 god da spi s mom4e da kajem na 15.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

бях на 15 и ходих с една кака на 21 и беше супер ама съм висок и не си личеше че съм на 15

Хехе... и аз на 15 когато бях едно време.., една кака на 25 ме "джасна" никак не беше зле за двамата, даже се измори тя, нали "учителка" трябваше да бъде...

Много зависи от самото момче....но чак 14-годишен...разликата може да е само 1 година-и....ако самото момче изглежда по-голямо за възрастта си.Тогава бих направила изключение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си