- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли го направили с по-малък?!
Въпроса ми се отнася към момичета да речем,ако сте на 17 бихте ли го правили с 14 годишен?!
Ne,mnogo qsno
ами в тази възраст е някак по нереално да правиш секс или да се обвързваш с толкова по малък. Но ако си примерно на 30 а той на 27 няма да ти прави впечатление, защото вече ще е мъж, докато тия на 14 са си малки момченца
ne, nebih! i na 20 s 17 godi6en nebih ... prosto dori ne se zaglejdam po po-malki ot men! ne se razbiram s tqh, na dr akul sme.![]()
Когато бях на 16 пробвах с момче на моята възраст.и изобщо не се получи...Това ми беше 1вият и единстен път да го правя с някой на моята възраст...Какво остава за по-малък....>?!
Schranz music is my world !
На много важна ли се правиш, че си по-голяма, а? Все пак не всички сме едни и същи.Първоначално написано от schranz
![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
хахахаобиди се нещо маняка
. Недейте така! И малките пичове сигурно имат дарба ..аз като бях на 17 една 24 годишна така ме прасна ,че никога няма да го забравя
.
. Но все пак ви разбирам ..ако харесвате по големи аз съм на 21 и съм напълно свободен
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Не се правя на важна,нито съм кой знае колко по-голяма от вас.Просто дадох мнението си по темата...Първоначално написано от Pepe Rey
Schranz music is my world !
хахахахаха АЗ СЪЩО!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
както обикновено п*тките са супер наперени и гледат нависоко, се едно са хванали Господ за оная раута
Първоначално написано от Say It Right
ЕВАЛА! Един да мисли като мене !Първоначално написано от comics
И запомнете деца - честото мастурбиране води до пристрастяване !
Знам кво е преди половин година ми се случи същото но аз на 18 а тя на 21 а преди 1 седмица мисе случи с неината приятелка аз пак на 18 а тя на 25 все още не мога да се съвземаПървоначално написано от Stanislav_Ch
![]()
![]()
И тук съм съгласен !Първоначално написано от Spider4eto
Знам кво е преди половин година ми се случи същото но аз на 18 а тя на 21 а преди 1 седмица мисе случи с неината приятелка аз пак на 18 а тя на 25 все още не мога да се съвзема![]()
![]()
Много е яко брат...пожелавам го на всеки
![]()
Ако бях на 17,а той на 14-категорично НЕ! Не знам,но един току-що навлязъл в пубертета тийнейджър някак не ми се връзва с представата за секс. Макар че гаджето ми беше едва на 16,когато тръгнахме/аз на 17 и 1/2/,а сега сме на по 17г той и почти на 19г аз. А ни е приятно да правим секс въпреки разликата,още повече,че моят изглежда на 25 минимум,но това е отделен въпрос. Всичко си зависи от зрелостта и развитието на човека,но за мен секс под 16г е табу.Такива са ми разбиранията,иначе нямам против мъжът да е по-малък на възраст.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
Абе незнам няма невъзможни неща има един дет е една година по малък от мен и е просто перфектен ама незнам някак тъпо ми се струва
mislq,4e ne bih
Ако момчето ме привлича физически да!Но просто не виждам нищо секси в 14 годишни момчета,не ми се е случвало да харесам момче по-малко от мен ... И както казаха преди мен,ако разликата е 25-21 да речем,би ми се сторило мн по-нормално от колкото 17-14![]()
Li4no az ne bih go napravila. Na 18 sam i ne mi se struva pravilno primerno edno momi4e na 18 god da spi s mom4e da kajem na 15.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
бях на 15 и ходих с една кака на 21 и беше супер ама съм висок и не си личеше че съм на 15![]()
![]()
![]()
Много зависи от самото момче....но чак 14-годишен...разликата може да е само 1 година-и....ако самото момче изглежда по-голямо за възрастта си.Тогава бих направила изключение