- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До опитните момичета
Здравейте.Въпросът ми към вас е дали след първият път не настъпи някаква промяна у вас? да ви закъснява цикъла..или нещо друго.Не ви ли е било страх че може да забременеете,дори ако сте използвали презерватив..
Ами на мен цикъла ми закъсня с около половин месец някъде, но леля ми ме успокои, че е напълно нормално да ми закъснее след първия път и не съм се притеснявала много, че може да съм бременна иначе други промени ... не мисля, че има такива. И аз си мислих че след като правя секс нещо ще се промени, но съм мислила грешно :P
6tom ste izpolzvali prezervativ nqma stra6no ot bremennost stiga da ne se e skysal...a za mesechniq da moje da ti zakysnee ne se pritesnqvai![]()
Правихме го с презерватив, но аз си направих тест. Хвана ме паниката определено........
Ми не помня дали ми дойде по-късно, но със сигурност ме беше страх от забременяване...Затова сега съм на противозачатъчни.![]()
Samo iskam da te pitam....kakvi protivoza4aty4ni pie6....i na kolko si :PpPПървоначално написано от Wicked_Kid
На 16 съм и пия РигевидонПървоначално написано от sadsad
Ако искаш още информация,питай на лична
![]()
и при мен така много се бях изплашила,ама една майка на един приятел е гинеколог и ми обясни и така.Първоначално написано от angel_girll
![]()
malko me beshe strah no vsichko si doide na red![]()
![]()
Въпреки че аз не мога да дам отговор,мога да кажа какво ще бъде относно страха.Дори и да е невъзможно да съм бременна(да е презерватив,да е свършил извън мен)мен пак ще ме обхване паника.Може би за това не съм се престрашила все още.Имам чувството,че никога няма да се престраша.![]()
offline forever!
Ами всичко си мина по вода и нищо нямаше,ама ме беше бъзе наще да не ме хфанат.Иначе ми закъсня с 3 дена след тва.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Ако сте използвали презерватив няма от какво да се притесняваш.Нормално е!![]()
Ами малко ме беше страх да не забременея първите пътиИначе проблеми с цикъла не съм имала.
Сега съм на 22, а това беше преди повече от 2 години.Първоначално написано от ubuntu
Mi ..Nqma6e osobeno golemi problemi sled tova .. Samo cikulut mi doide na drugiq den..6toto sig. nqma6e kruv i tr. da doide sled sedmica... Mi ve4e mi e malko promenen /.idva vseki mesec po g/d razli4no vreme... Mi be6e me strah ot zabremenqvane makar 4e ima6e mn prezervativi
ако знаеш как да се пазиш и партнйора ти те паси съшщо не мисля че трябва да се притесняваш.ми промени не настъпват освен че се чустваш по зряла като си го направила,макар че повечето не са.Първоначално написано от demon_eyes
Като пораснеш няма да те е страх по-добре тогава прави секс.Първоначално написано от princesa_viki
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
Трябва да съм била ужасно тъпа, че да ме е страх от забременяване при наличието на неповреден презерватив.
И не, никакви промени нямаше.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
И аз така мисля,че когато смятам,че ще мога да поема отговорност,тогава.Първоначално написано от 1000RR
Сега не мога да си помисля дори,ако стане нещо,аз няма да мога да поема отговорност за каквото и да е.
За това ще чакам да съм пораснала достатъчно,че каквото и да стане,да си отговарям за последствията![]()
offline forever!
Никога не съм се филмирала с подобни простотии. Супер много се нервя на тъпи женки, които откачат, ако им закъснее с 1-2 дни, а са ползвали презерватив при последния контакт и т.н. От скука се самонавиват. Овулацията е трае само 1 ден, каква е вероятността да сте забременели при положение, че сте се пазили?![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission