.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Определено първия месец ще те хваща паниката , но няма страшно и да може да ти закъснее с няколко дена

Re: До опитните момичета

Цитирай Първоначално написано от demon_eyes
    Здравейте.Въпросът ми към вас е дали след първият път не настъпи някаква промяна у вас? да ви закъснява цикъла..или нещо друго.Не ви ли е било страх че може да забременеете,дори ако сте използвали презерватив..
    Промяна имаше след първия ми път :цикъла ми стана редовен почти и със презервативи и без немее било страх от забременяване

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Ами малко ме беше страх да не забременея първите пъти Иначе проблеми с цикъла не съм имала.
    повечето момичета ги е шубе в началото да не са бременни или нещо такова... попринцип ако сте внимателни и ако имате сериозни партньори няма страшно... стига да си имате доверие и да знаете какво правите

Град
    до твоята звезда :)
    И преди първия път и след него .. цикъла ми е мн нередовен ..
    освен първите 3 месеца след въпросния първи път .., когато беше точен - 28 дни и хоп (но само тогава)
    А относно притесненията .. винаги се притеснявам да не стане нещо .. .. винаги ..
    през голям Ад минавам .. почти всеки месец.. и винаги се притеснявам с основания .. което е още по-лошо ... , но няма да се оправдам и обяснявам за квото и да е ... ( е сега на този етап от сексуалния си живот въм в Рая )

Шаш си е...започваш съвсем ново нещо...

Re: До опитните момичета

na men sled kato zapo4nah da vodia redoven polov jivot menstruaciiata mi se normalizira i zapo4na da mi idva to4no na 28-o 4islo no za smetka na tova zapo4nah da polu4avam neveroqtni bolki purvite dva dni ujasno e predi ne me boleshe men mi doide na 12 za purvi put praih seks predi 17-q mi rd na4i 4 godini nikakvi bolki ne sum imala ama sled tva ujas napravo mi ide da se grumna mn gadno ;( ina4e ne sum se pritesniavala zashtoto beshe s prezervativ .........
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Град
    непостоянно
    Аз не се бях шашнала за забременявания и нещо такова, пазехме се
    Иначе за менструацията - дойде ми на другия ден, а оттогава като че ли ми трае по-кратко.
    Не се филмирайте излишно момичета има си предпазни средства
    We are all dead people in vacation, but still we dance

98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Повече от фен
    ami ne mi e zakasnqvalo ne sum se spichala ebasi tupite vaprosi det zadavash

Голям фен Аватара на alehole
    Хаха като се сетя какво беше .. Лелее .. Нямах страх за забременяване .. Мислех единствено за самия акт .. Мисля,че съм щастливка,че не изпитах почти никаква болка и нямаше кръв .. Иначе година след първия секс .. след една вечер се бях панирала ако да не съм бременна имах всички симптоми и щях да умра докато не видях теста разбира се беше отрицателен Цикълът нз дали ми закъснаваше не помня но и да е той тогава не ми идваше на точна дата е приблизително някои дни ..
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

i mene me obze nqkva ... panika sled purvia put!vupreki 4e vsi4ko be6e ok. neznam za6to ... iskah da pia eskapelle ma edna priatelka me uspokoi ta nestignah do tam sega mi e sme6no kato se setq kolko sum se trevojela bez pri4ina!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си