- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До опитните момичета
Определено първия месец ще те хваща паниката , но няма страшно и да може да ти закъснее с няколко дена![]()
Промяна имаше след първия ми път :цикъла ми стана редовен почти и със презервативи и без немее било страх от забременяванеПървоначално написано от demon_eyes
![]()
повечето момичета ги е шубе в началото да не са бременни или нещо такова... попринцип ако сте внимателни и ако имате сериозни партньори няма страшно... стига да си имате доверие и да знаете какво правитеПървоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
И преди първия път и след него .. цикъла ми е мн нередовен ..
освен първите 3 месеца след въпросния първи път .., когато беше точен - 28 дни и хоп (но само тогава)
А относно притесненията .. винаги се притеснявам да не стане нещо .. .. винаги ..
през голям Ад минавам .. почти всеки месец.. и винаги се притеснявам с основания .. което е още по-лошо ... , но няма да се оправдам и обяснявам за квото и да е ... ( е сега на този етап от сексуалния си живот въм в Рая )![]()
Шаш си е...започваш съвсем ново нещо...
na men sled kato zapo4nah da vodia redoven polov jivot menstruaciiata mi se normalizira i zapo4na da mi idva to4no na 28-o 4islo no za smetka na tova zapo4nah da polu4avam neveroqtni bolki purvite dva dni ujasno e predi ne me boleshe men mi doide na 12 za purvi put praih seks predi 17-q mi rd na4i 4 godini nikakvi bolki ne sum imala ama sled tva ujas napravo mi ide da se grumna mn gadno ;( ina4e ne sum se pritesniavala zashtoto beshe s prezervativ .........
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Аз не се бях шашнала за забременявания и нещо такова, пазехме се![]()
Иначе за менструацията - дойде ми на другия ден, а оттогава като че ли ми трае по-кратко.
Не се филмирайте излишно момичета има си предпазни средства
We are all dead people in vacation, but still we dance
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
ami ne mi e zakasnqvalo ne sum se spichala ebasi tupite vaprosi det zadavash![]()
Хаха като се сетя какво беше .. Лелее .. Нямах страх за забременяване .. Мислех единствено за самия акт .. Мисля,че съм щастливка,че не изпитах почти никаква болка и нямаше кръв .. Иначе година след първия секс .. след една вечер се бях панирала ако да не съм бременна имах всички симптоми и щях да умра докато не видях теста разбира се беше отрицателенЦикълът нз дали ми закъснаваше не помня но и да е той тогава не ми идваше на точна дата е приблизително някои дни ..
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
i mene me obze nqkva ... panika sled purvia put!vupreki 4e vsi4ko be6e ok. neznam za6to ... iskah da pia eskapelle ma edna priatelka me uspokoi ta nestignah do tam![]()
sega mi e sme6no kato se setq kolko sum se trevojela bez pri4ina!